Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gambler

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mass rację , zostały wprowadzone błędne poprawki na mossa , zrobiliśmy rekompensatę dla graczy zwiększając exp i drop ma weekend .

• Odpowiedzi 109
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na pewno trzeba was pochwalic za stabilność i dlugoterminowa rozgrywkę nie mniej jednak powinniście się przyłożyć do ustawień i testów bardziej skrupulatnie. Nie mówię tego żeby ponarzekac, chciałbym pograć na normalnymi Polskim serwerze z ustwieniami na lata,zresztą nie tylko ja ale wielu Polaków szuka stabilnego serwera z long term ustwieniami. Może warto wrócić do s6 z dodatkami? Te pliki sa łatwiejsze w konfiguracji i mniej jest udziwnien z którymi średnio dajecie sobie radę. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Na początku serwera przez pewien okres, Moss pluł talkami po 1kk, ludzie sobie nakupili po 200 i teraz bardzo trudno o chociaz jedną talkę, to po 1.

Administracja faworyzuje guild, vip nie dziala jak nalezy, drop na LOT rowniez nie dziala jak nalezy. Admin powiedzial wprost, ze drop acc bedzie poprawiony po nastepnym cs, przed czym GM guild aktualnie posiadajacej zamek, zostal zbanowany. :) 

Opublikowano
2 godziny temu, Anon778 napisał:

Admin powiedzial wprost, ze drop acc bedzie poprawiony po nastepnym cs, przed czym GM guild aktualnie posiadajacej zamek, zostal zbanowany. :) 

No to już jest parodia co się dzieję na tym serwerze. Największy śmiech ^^ 

Widać po miesiącu czasu trzeba było się brać za Season 6, a nie brać za coś na czym nie ma się zielonego pojęcia ^^

Opublikowano

Z tego co wiem kon dalej daje na 70 lvl śmieszne ilości defa, jogow jak nie pobierało za res tak nie pobiera. Serwer może i będzie stał xx lat tyle że pusty albo z kilkunastoma przydupasami admina którzy nie mają jaj zeby sie odezwać :) 

Opublikowano

Niewygodna prawda i już banicja. W top 5 Guild  sama Administracja :4_joy::4_joy: . A jak napiszesz w gierce coś na temat gry (kulturalnie) <  Tak :5_smiley: xD.

To za parę minut kolorowy (switch character) .  A dalej już sami wiecie dobrze...    :4_joy:

Opublikowano

Nie polecam admini zrobili licytacje w której można było kupić blessed swordy, sceptery itp ludzie chodzili na bc żeby rudy zebrać na bloodangel itemy a tu odrazu można było blessed itemy kupić żenada .. Serwer DNO ! 

Opublikowano

Dlatego tylko utwierdzam się w przekonaniu, ze dobrze zrobiłem rezygnujac z rozgrywki po 2 tygodniach bo to co się tu dzieje nadaje sie na materiał do dobrej komedii :) 

Opublikowano

Byłem naprawdę dobrej myśli co do serwera UG,z początku wspaniała frekwencja wynosząca 350 online,co w przypadku polskiego serwera jest świetnym wynikiem... I myślę, że byłaby o wiele większą gdyby administracja potrafiła ogarnąć s 13 który najwyraźniej ich przerasta... Co prawda co chwilę coś się poprawia,ale nie ma co się oszukiwać,do czasu kiedy wszystko będzie śmigało jak należy zostaną zapewne osoby które grają tutaj kupę lat... Gdyby nie byli tak uparci,i postawili to na s 6 myślę że byłoby to wspaniałe miejsce do gry,na chwilę obecną z dnia na dzień odechciewa się grac

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...