Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam najlepszych skryptów

Rekomendowane odpowiedzi

• Sneakysu zmienił(a) tytuł na Szukam najlepszych skryptów
Opublikowano

Aktualnie nie ma nic co działa jak L# bo wszystko pada jak mucha. Chyba jeszcze działa GOS EXTERNAL, ale pewnie bannable już jest.

@edit

Cytat

Tak mówię o AimTec, otóż jest to scam :)

Bez nazwy-2.png

Opublikowano

Nie no... patrzę na te wasze wypowiedzi(większość tematów) i dostaje raka. Specjalnie dla was wróciłem.

Więc  tak.

Wczoraj była duża fala banów, a co do niewykrywalności. Rift.lol(6 miesięcy), Illusive(wczoraj parę osób dostało bana, jak i na rift.lol).

///Edit

Dnia 27.01.2019 o 08:00, xOstateczny napisał:

Aktualnie nie ma nic co działa jak L# bo wszystko pada jak mucha. Chyba jeszcze działa GOS EXTERNAL, ale pewnie bannable już jest.

@edit

Zapomniałem kompletnie o Aimtec. Nie wiem jak to działa, ale jest paid + private

www.aimtec.io

Ah zapomniałem!

Nie wiem jak można być modem i tak jak wspomniałeś polecać coś o czym sam nie wiesz :D. Tak mówię o AimTec, otóż jest to scam :). Polecam się doinformować zanim cokolwiek się napisze.

otaku_for_life___wallpaper_by_lordsarito-d4x5zaw.png?w=350&h=200&crop=1
Opublikowano
20 godzin temu, szymonekeqq123 napisał:

Nie wiem jak można być modem i tak jak wspomniałeś polecać coś o czym sam nie wiesz :D. Tak mówię o AimTec, otóż jest to scam :). Polecam się doinformować zanim cokolwiek się napisze.

Nigdzie nikomu nic nie polecam. Ba, nawet zniechęcam do skryptowania. Całej sceny cheaterskiej nie znam, aczkolwiek wcześniej słyszałem coś o AimTecu.

Napisałem, że nie wiem jak to działa, ale jest paid + private, bo jest. Natomiast jeśli jest to scam, to cieszę się że poinformowałeś użytkowników o tym ;)

Bez nazwy-2.png

Opublikowano
3 godziny temu, xOstateczny napisał:

Nigdzie nikomu nic nie polecam. Ba, nawet zniechęcam do skryptowania. Całej sceny cheaterskiej nie znam, aczkolwiek wcześniej słyszałem coś o AimTecu.

Napisałem, że nie wiem jak to działa, ale jest paid + private, bo jest. Natomiast jeśli jest to scam, to cieszę się że poinformowałeś użytkowników o tym ;)

Wcześniejszy aimtec owszem był legit, ale go zamknęli. Stronę ktoś odkupił i tak o to jest to.

otaku_for_life___wallpaper_by_lordsarito-d4x5zaw.png?w=350&h=200&crop=1
Opublikowano
1 godzinę temu, Bydlaczkov napisał:

Tak patrze to ich niezle popierdolilo z cenami, 250 zeta za miesiac uzytkowania? xD Nie wiem kto to kupuje.

Dużo osób które chcą poczitować. Niestety, ale to prawda. Do póki jest popyt rośnie i podaż.

Poza tym 250 to chyba taka średniawa cena za produkt, są wyższe.

Bez nazwy-2.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...