Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Diablo 3 a pad PS4

matikmz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, czy są jakieś problemy w graniu w diablo na pcecie z padem od ps4? Jakieś problemy, błędy, brak takiej możliwości?

Czego tutaj szukasz?

• Aive zmienił(a) tytuł na Diablo 3 a pad PS4
Opublikowano

Twórcy nie zaopatrzyli Diablo 3 w wersji na komputery stacjonarne w natywne wsparcie kontrolerów. Owszem, możesz się bawić zewnętrznymi programami, żeby uzyskać taką możliwość, ale powątpiewam w opłacalność takiej zabawy. Jeśli posiadasz konsolę to są na nią przeznaczone całkiem przyzwoite porty, na których można spędzić wiele godzin udanej zabawy. Na PC raczej skłaniałbym się ku klawiaturze + myszce :)

Opublikowano

Właśnie o to chodzi że nauczyłem się grać w diablo na konsoli (x360 i ps4) ale na pcecie miałbym ekipkę do gry a na klawiaturze i myszce dupa, czy taki program jak inputmapper da radę? W fifie pomógł gdy gra wyszukiwała pada ps4 jako pada x360

Czego tutaj szukasz?

Opublikowano

Możliwe, że większość programów emulujących działanie myszki i klawiatury mogłoby takie coś zapewnić, ale o komfort rozgrywki będzie trudno. Próbuj - możliwe, że gdzieś są poradniki jak to skonfigurować, ja osobiście z takim zabiegiem w Diablo 3 na PC się nie spotkałem jeszcze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...