Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Myszka się zacina w trakcie gry

Furman1230

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, 

Ostatnio zarejestrowałem pewne problemy w działaniu mojej myszy w CS:GO. Problem ma miejsce tylko w CSIE w innych grach problem nie występuje. Chciałbym również zaznaczyć iż ów problem występuje tylko w samej grze nie w menu CS'a i nie jest on stały tzn. występuje tylko od czasu do czasu. Raz jest w porządku a raz doświadczam ścinek podczas ruszania myszką przy zarówno wolnych jak i szybkich ruchach myszką.

Moja mysz to Logitech G203 i nigdy nie miałem z nią żadnych problemów.

Co już robiłem:

-przełączanie portów USB

-DPI i sens

-Oszczędzanie energii na portach USB

-wpisywanie różnorakich komend w konsoli

-zmienianie myszek i podkładek 

-zmienianie priorytetu CS'a

-nawet reinstall gry i sprawdzanie spójności gry

-bezpośredni odczyt w Csie 

-sprawdzałem FPS'y i nie jest to ich wina

Bardzo więc proszę o pomoc gdyż za przeproszeniem nie da się kurwa grać i denerwuje mnie to niezmiernie.

Dołączam link do filmu gdzie widać co robiłem.

Opublikowano

Ostatnio coś często się zacinają te myszki w tym csie.

Masz zainstalowane oprogramowanie Logitecha? Wiem, że Logitech Gaming Software idzie do lamusa i zastępuje go Logitech G Hub i w tym właśnie programiku w przypadku klawiatur pojawia się profil CS:GO, więc możliwe, że w przypadku myszek też tak jest - spróbuj go wyłączyć i zobacz czy nadal problem występuje. Ewentualnie usuń całkowicie oprogramowanie Logitecha i zobacz czy nadal występuje taki problem. Co do przełączania portów USB - nic to nie daje, jedyne co pomaga to usunięcie z menedżera urządzeń myszy i podpięcie jej na nowo, ale skoro u Ciebie taki problem występuje tylko  w csie to obstawiałbym oprogramowanie Logitecha.

Jeśli masz jakieś komendy startowe to napisz jakie masz, może to one. I upewnij się, że masz wyłączoną akcelerację myszy w systemie (Zwiększ precyzję wskaźnika).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...