Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

#3 Cały czas do przodu

MPC News

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Przed chwilą, carbonx napisał:

@Blaaszka od następnego dwutygodnika zmieni się trochę struktura filmu, bo faktycznie mamy tak naprawdę dwa razy to samo.

Wiesz, tak jak wspominałem, parafraza każdego tekstu do 2-3 zdań i określenie co się dowiemy w tygodniku to od razu lepiej by się to komponowało lub całkowicie inny format filmu.

k4L2ZMS.png

Opublikowano

f6b4fa4729.png

No cóż, są pewne kwestie, których nie należałoby poruszać ale aż korci żeby się do tego przypierdolić. Powiem tylko tyle - #congratulations.

Aż mi się śmiać chce. 

Anyway ciekawy temat, przeczytałem co nieco i zaciekawiły mnie niektóre fragmenty @carbonx

76561198169311417.png

Opublikowano

Każdy ma prawo do własnej opinii, a ja nie zamierzam nikogo cenzurować - a to czy jest to prawda i czy powinno się o tym wspominać to już druga sprawa. 

Opublikowano

Gdy odczuwasz ten wewnętrzny śmiech, widząc 3/4 Użytkowników potencjalnie mogących zostać Liderem działu, a kiedy Ty znasz praktycznie od samego początku ich historię na forum.

Fajnie napisane mimo wszystko i plus, że się coś ruszyło.

636451494245979649038.gif

Opublikowano
2 godziny temu, carbonx napisał:

Każdy ma prawo do własnej opinii, a ja nie zamierzam nikogo cenzurować - a to czy jest to prawda i czy powinno się o tym wspominać to już druga sprawa. 

Po prostu nie wiem czy wiesz jak wyglądała ta sytuacja dlatego piszę, że śmiać mi się chce z tego powodu, ot co.

76561198169311417.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...