Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[S12 Q][x1500][Special Rewards] Starred Mu - 17-04-2025

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

STARRED MU Online Server X1500 OPENING 17. APRIL !!

Server Website: https://www.starredmu.com/
GAME FAQ (Guides & Tutorials): https://forum.starredmu.com/forum/5-faq-guides-tutorials/

Freebie welcome bonus:
Get FREE Credits to spend in game xShop for everyone! Visit our website to find out how to claim them!

⚠️ Special Reset Rewards: 
- Damage, HP, DD, REF +% extra each resets!
- Bonus Wcoins and Items by reaching specific resets!

General Information

Version: Season 12 Full
Max Regular Level: 400
Max Master Level: 500
Monster Item Drop: 20%
Points Per Level: 5/7
Web Item Shop: OFF
Grand Resets: OFF
In-Game X Shop: ON
Offattack / Offleveling: ON
View of 3D Camera: ON
Antihack / Anticheat: ON
Low Performance Mode: F9 to ON / OFF

Much more information find on website and community forum

Edytowane przez pvn101
  • Aive zmienił(a) tytuł na [S12][x30] Starred Mu
Opublikowano

na razie wyglada to tak:

rr bedzie mial znaczenie jako, ze moby sa silniejsze niz zwykle bedzie skakanie po mapach co powinny jakos utrzymac poziom nudy w normie.

Zdobycie setu chyba nie bedzie problemem ale by go wbic..no wyglada to na inna bajke, tak samo z wingami, bez biegania po eventach bedzie to trwalo dluzej.

ogolnie niby resy ale nie 9999x. Trzeba samemu zagrac chyba by sie przekonac;]

• 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Mega fajny serwer, ostatnimi czasy najlepszy na jakim grałem. Szkoda, że gra mało polaków. Polecam rozważenie rozpoczęcia gry :). Jest łatwo się rozkręcić jeżeli chodzi o resety - ludzie z kilkoma resetami chętnie zapraszają do party i pomagają nowym. Jak na razie dopisuje mega duża populacja graczy. Na plus zdecydowanie ilość eventów/inwazji/bossów - jest co robić :). Serwer ma już kilka dni, jak na ten moment ludzie nie mają wymaxowanych statystyk, setów itd. wingi 2lvl'a to rarytas, 2,5 i 3 na ten moment chyba jeszcze nie widziałem :P.

Zapraszam do grania.

edit: poniżej link do FAQ - opisane wszelkie eventy, nagrody, spawny itd :).

http://forum.starredmu.com/forum/5-faq-guides-tutorials/

Edytowane przez Azubu
Opublikowano (edytowane)

to my chyba na dwoch innych serwerach gramy... typ co 2 tygodnie robi restart servera... balansu postaci nie ma zadnego... po prostu nie grajcie i nie marnujcie na to gowno czasu :)

Wingedmu Starredmu Topmu Kingdommu to 4 serwery tego samego zjebanego admina ktory leci tylko na kase, a jak juz nie ma donate to reopen. :)

Edytowane przez darecki13
Opublikowano
Dnia 3/6/2019 o 18:42, Azubu napisał:

Mega fajny serwer, ostatnimi czasy najlepszy na jakim grałem. Szkoda, że gra mało polaków. Polecam rozważenie rozpoczęcia gry :). Jest łatwo się rozkręcić jeżeli chodzi o resety - ludzie z kilkoma resetami chętnie zapraszają do party i pomagają nowym. Jak na razie dopisuje mega duża populacja graczy. Na plus zdecydowanie ilość eventów/inwazji/bossów - jest co robić :). Serwer ma już kilka dni, jak na ten moment ludzie nie mają wymaxowanych statystyk, setów itd. wingi 2lvl'a to rarytas, 2,5 i 3 na ten moment chyba jeszcze nie widziałem :P.

Zapraszam do grania.

edit: poniżej link do FAQ - opisane wszelkie eventy, nagrody, spawny itd :).

http://forum.starredmu.com/forum/5-faq-guides-tutorials/

• 4 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Nie polecam grałem kilka razy Admin zwykła kur.. totalna olewka na graczy ciota lecaća na hajs, dziwiło mnie kilka razy skąd ludzie mają sety które opiszę ze chwile..koncza sie donejty res serwa... brak web shopu w x shopie wingi conq i devill fo... co lepsze jakimś cudem można kupić seta no chyba że ktoś mi powie że typ po miesiącu gry na x30 cudem wydropił całego holly seta z l dd hp i ref i jeszcze udało mu się go wyprać +15.. musiał mieć szczęscie.. kupując  za rudy  na 8 itemów 1 miał luck co dopiero takie szczęscie żeby był z 3 opcjami... Tak wiem kiedyś chwaliłem serw bo wśród gówna jakich wiele był w miare ok ale niestety po raz kolejny odkrywam że liczą się tutaj znajomości i kasa nic więcej. To samo będzie tutaj kolesie z poukrywanymi statami latający i bijący każdego mającego nawet 2gr więcej..a później się okaże że mają sety gdzie na większości serwów grając rok nie uda się skompletować.

Edytowane przez nyguss
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Santos to chyba typowy serwer gdzie ktory co 2-3 miechy ma restart acc i drobne zmiany w expie i dropie. niby stabilny serwer ale dupy nie urywa. 

Obecnie cały czas czekam na jakiś przyjemny serwer ale po wypowiedziach na forum kazdy tylko hejtuje i robią sobie antyreklame. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

tak jak piszą ludzie, gówno, admin to nadęty gnojek, odpaliłem po raz pierwszy ich mu, na wejście ban od launchera, piszę do tego śmiecia, a on "we dont care about banned players" = ich system wadliwie cię banuje i koleś ma cię w dupie :D także tego ... szkoda czasu

• 2 tygodnie później...
  • pvn101 zmienił(a) tytuł na [S12 Q][x30] Starred Mu
  • pvn101 zmienił(a) tytuł na [S12 Q][x30] Starred Mu - 14.11.2020
Opublikowano

Polecam serwer - super granie, tylko po to by po rr acc spojrzeć sobie w lustro i nałykać się tabletek. Pogoda nie rozpieszcza więc zapraszam samobójców.

Opublikowano
Dnia 10.11.2020 o 20:59, Zakamarek napisał:

Polecam serwer - super granie, tylko po to by po rr acc spojrzeć sobie w lustro i nałykać się tabletek. Pogoda nie rozpieszcza więc zapraszam samobójców.

No i przekonał ^^

4 godziny temu, Psychopata napisał:

wbija ktoś na30 expa dzisaij?

Wbiję, zobaczę co to za wynalazek.

• pvn101 zmienił(a) tytuł na [S12 Q][x30] Starred Mu - 12.01.2021
  • 2 tygodnie później...
  • pvn101 zmienił(a) tytuł na [S12 Q][x500] Starred Mu - 02.04.2021
  • pvn101 zmienił(a) tytuł na [S12 Q][x500] Starred Mu - 13.04.2021
Opublikowano

kurwa to jest w ogole jakas patologia, tu na forum napisal ze 13.04 start x500, patrzysz dalej GRAND RESET OFF, wchodzisz na strone serwera, klikasz rankings a tam gosc 3 grand resy pierdolonym grandmasterem na x500

ZaWarudovc  Grand Master   level400 master400 lvl55 GR3 mapa-Land Of Trials

• pvn101 zmienił(a) tytuł na [S12 Q][x9999] Starred Mu - 27.04.2021
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

No ja na 500 Zblizalem sie juz do 2 GR ... Dzisiaj przylaze z roboty a tu ???? RES ACC   hahaha a zainwestowalem nawet 10funtow zeby magicpacpacki kupic,... bo maly plecak 😛  Ogolnie malo polakow na serwie. i co racja to racja  pare miesiecy i res ACC. ( mialem nick Nanashi ) 

MOJE NICKI : Nanashi , DROP

• pvn101 zmienił(a) tytuł na [S12 Q][x30] Starred Mu - 10.06.2021
  • pvn101 zmienił(a) tytuł na [S12 Q][x500] Starred Mu - 26-08-2021