Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Do realizacji]Rozstrzał działów

Blaaszka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, jakoś ostatnio tak zacząłem się przyglądać działom - MMO już są strasznie ubogie, szczerze powiem, że same tytuły, które mają tylko i wyłącznie jakiś popyt, a zero jakiś nowości. Kilka lat temu potrafiłem dowiedzieć się z tego forum jakie nowości wychodzą, bo został tworzony dział i administracja z moderacją patrzyli czy jakoś ten dział się rozwija czy też nie, teraz mi tego brakuje, a zostały gry, które są stare i grywalne tylko przez tych co nie mają nic lepszego do roboty.

Kolejną rzeczą, myślę, że jak już tak robicie porządki w działach to wypadałoby wreszcie odchudzić "Forum ogólne", nigdy nie rozumiałem idei czegoś takiego:

image.png

image.png

Mamy tak:

1. Forum ogólne
    1. Sprawy dot. forum
    2. Sprawy dot. forum
    3. Sprawy dot. forum
    4. Luźne pogawędki - offtopic, jeszcze w miarę pasuje
    5. Teamspeak? Serwer głosowy
    6. Discord? serwer głosowy
    7. Platformy gier? Raczej to są gry xD
    8. FanArt - spoko tu jeszcze pasuje
    9. Sprawy dot. forum
    10. Sprawy dot. forum
    11. Filmy użytkowników - też spoko.

Nie uważacie, że TS3/Discord powinny iść do jakiejś osobnej kategorii, gdzie będzie to jakoś lepiej widoczne, a nie mieszało się z tym co w głównej mierze dot. sprawy forumowych?

Jest dział z giełdą MPC, która i tak już została zwężona, to nie lepiej z tej całej kategorii zrobić jakiegoś porządku lub zamienić to miesjcami na rzecz serwerów głosowych?

k4L2ZMS.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...