Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

#3 Podsumowanie miesiąca - styczeń

Aive

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

omhCDGY.png

Cześć!

Kolejny raz oddajemy w Wasze ręce podsumowanie miesiąca. Przygotowaliśmy dla Was pięć artykułów dotyczących tego, co było najbardziej klikane na naszym fanpage'u, na który jak zawsze serdecznie zapraszamy — klik tutaj. W tym wydaniu znajdziecie artykuły m.in. o akcji #avengers4alexander, potencjalnym końcu systemu Windows 7, czy też o kryzysie Apple. Nie zabrakło również posta miesiąca, który tym razem dotyczy gry Atlas. Nie przedłużając — miłej lektury!

hzfE94N.png

JVrFUjJ.png

nTOvPwu.png

QuW87eB.png

mW9Z01i.png

xRm71gE.png

Czas na mały konkurs. Osoba, która jako pierwsza poda w komentarzu pod tym tematem link do posta z naszego fanpage'a, który zdobył w styczniu najwięcej reakcji (oczywiście w momencie wrzucania odpowiedzi), otrzyma plakietkę MPC Champion (jeśli jej nie posiada) oraz możliwość zmiany tytułu użytkownika na miesiąc.

To już wszystko w tym podsumowaniu, dziękujemy za lekturę i mamy nadzieję, że trzecie wydanie przypadło Wam do gustu. Jak zawsze czekamy na Wasze opinie, zarówno dotyczące samego wydania, jak i poruszonych tematów. Do przeczytania!

Szczególne podziękowania kieruję do osób pracujących nad wydaniem.

Teksty: @Biter. @Blaidd. @carbonx @Yaboku

Korekta: @maxaz @N3ST0 @Verlikylos @Vindow

Wykonanie grafik: @Yaboku

Nadzór nad projektem: @Aive

Opublikowano

Nie wiem na ile formuła tych podsumowań miesiąca się będzie sprawdzać. Ten wyjątkowo nudne te artykuły zawiera. Może to dlatego, że o większości z tych rzeczy już wiem? Jak długo będzie komuś się chciało takie coś czytać? Może pokuście się o publikowanie np. informacji dot. Waszych najpopularniejszych postów, które pojawiły się w ubiegłym miesiącu na fanpage'u MPCforum, najciekawszych komentarzy obserwatorów, publikowaniu informacji o postach, które osiągnęły: najwięcej wyświetleń lub najwięcej komentarzy - ludzie lubią statystyki. To tak jakby czytać Internet Explorer, takie bezpłciowe to wszystko się wydaje i stare.

Love ?

Opublikowano
30 minut temu, Damian napisał:

Nie wiem na ile formuła tych podsumowań miesiąca się będzie sprawdzać. Ten wyjątkowo nudne te artykuły zawiera. Może to dlatego, że o większości z tych rzeczy już wiem? Jak długo będzie komuś się chciało takie coś czytać? Może pokuście się o publikowanie np. informacji dot. Waszych najpopularniejszych postów, które pojawiły się w ubiegłym miesiącu na fanpage'u MPCforum, najciekawszych komentarzy obserwatorów, publikowaniu informacji o postach, które osiągnęły: najwięcej wyświetleń lub najwięcej komentarzy - ludzie lubią statystyki. To tak jakby czytać Internet Explorer, takie bezpłciowe to wszystko się wydaje i stare.

Love ?

To niekoniecznie kierunek, który chcielibyśmy obrać, ale faktem jest, że będziemy musieli zastanowić się nad formułą i sensem dalszych podsumowań :) 

Dzięki :184_kiss:

Opublikowano

Podsumowanie miesiąca z materiałów, które umieszczacie na facebook'u, większość o tym wie już od dawna, bo obserwują również jakieś inne fanpage, które o tym informują, na moje oko to taki double content, który nie ma najmniejszego sensu. 

Nie rozumiem w ogóle publikacji tego na forum, skoro jesteście grupą MPC Facebook - to logiczne dla mnie jest, że działacie w głównej mierze na nim, a nie na forum, od takich rzeczy jak ta powinna być grupa MPC News czy tak jak kiedyś było MPC Media Team, a nie społeczność zrzeszająca niebieską "efkę" i umieszczająca rzeczy, które nie mają połączenia z forum jakiegokolwiek oprócz nazwy i ludzi. 

k4L2ZMS.png

Opublikowano

Nie słyszałam o tej akcji z Avengers. Do kuchni nie docierają wszystkie informacje :( Bardzo podoba mi się inicjatywa i zaangażowanie Marvela. Oby więcej takich dobrych ludzi w tym "świecie".

• Aive zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...