Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 17 - tylko jeden piłkarz zawsze zostaje zawodnikiem meczu

Uzurpator91

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć wszystkim.

Przejrzałem większość wątków i niestety nie znalazłem odpowiedzi na moje problemy dotyczące Fifa17.

Mianowicie chodzi mi o to, że podczas meczów nie ma wyników z innych meczów w czasie przerwy w meczu i po zakończeniu meczu. Ciągle jeden zawodnik z mojej drużyny zostaje piłkarzem meczu ( Prawy Obrońca ) i stadiony nie mają oryginalnych nazw, są tylko np: Bristol Stadium, London Stadium itp.

Jest wstanie ktoś mi pomóc jak to naprawić?

Opublikowano

W tytule napisałeś, że FIFA 16, a w samym temacie stwierdziłeś, że problem masz z 17-tką. Informacja nt. tego, jaka to część mi się przyda. 

A co do samego błędu - posiadasz oryginalną wersję gry, czy pirat? Jeśli to pierwsze, to czy problem pojawia się od początku i czy robiłeś spójność plików?

Opublikowano

Przepraszam za błąd, chodzi o Fifa 17. 

Fifa jest oryginalna, problem pojawia się od początku i nie robiłem spójności plików. Nawet nie wiem jak się to robi ;|

• Adder. zmienił(a) tytuł na FIFA 17 - tylko jeden piłkarz zawsze zostaje zawodnikiem meczu
Opublikowano

Nie obiecuję, że pomoże, ale spróbuj na początek taką spójność przeprowadzić. Przejdź do Origin -> Biblioteka gier -> PPM na grę -> Napraw grę (chyba, nie jestem pewien, ale coś w tym stylu :P)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...