Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z antycheatem Faceita

Skino_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej,

ostatnio naszła mnie ochota na powrót do csa, po zagraniu paru mmów chciałem wpaść na faceita. Kiedyś grałem je bez problemu, okazało się, że teraz jest wymagany anty-cheat. Pobrałem go, lecz przy odpalaniu wyskakuje mi taka informacja z26YEgf.png  od razu powiem, że nie posiadam oryginalnego systemu. Mimo to pobrałem jakąś aktualizacja stąd 

To jest ukryta treść, proszę
 ale nic nie pomogło. 

Ktoś miał podobny problem? Da się coś zrobić w takiej sytuacji? 

Opublikowano

Włącz Windows Update, jeśli po tym nie zadziała to zalecam skontaktować się z supportem FACEIT.

Dnia 2.02.2019 o 22:13, gosc123123 napisał:

Polecam: 

Masz na końcu linijkę: 
"If you still require help click below to contact us directly by email"

pod nią znajduje się wyślij zgłoszenie.

Opublikowano
1 minutę temu, Skino_ napisał:

NNS2Ibo.png

¯\_(ツ)_/¯

Więc jedyne co mi zostaje to kontakt do supportu.

Ewentualnie ten błąd może pojawiać się z powodu nieaktualnych sterowników.

Na internecie możesz znaleźć wiele programów, które zainstalują je za Ciebie np. 

Opublikowano

Weź mu nie proponuj programu, który jest gównem, instaluje szpiegi i nie spełnia swoich podstawowych funkcji. Ta firma nie potrafi zrobić przyzwoitego programu i leci na popularności u januszy. Dodatkowo są złodziejami... Dodatkowo błąd nie jest związany z żadnymi nieaktualnymi sterownikami. Informacja jest klarowna - autor nie posiada aktualizacji bezpieczeństwa, która obsługuje zapisywanie kodu SHA2, która jest wymagana przez Microsoft dla nowych sterowników z podpisem cyfrowym. Kolejna sprawa, że nie każde aktualizacje zainstalują się na pirackim Windowsie, drogi autorze... SP1 zainstalowany? Jeśli nie to: 

Dodatkowo: 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...