Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poprawienie transferu internetu

WolfGamerPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam posiadam router Lt-6408n od mojego dostawcy usług internetowych Cyfrowego Polsatu, chciałbym się dowiedzieć czy mógłbym w jakiś inny sposób zwiększyć prędkość łącza czy pozostaje mi tylko pójście do salonu i przedyskutowanie tego z konsultantką lub sprawdzenie umowy na jaką prędkość została umówiona. EDIT: W umowie zapisane jest LTE bez limitu czyli ograniczenia prędkości nie ma z tego co rozumiem

Opublikowano

Sam nie możesz bo nawet byś nie potrafił uaktywnić wiedząc jak. 

Kup łącze biznesowe to będziesz miał  3-5x szybszy.  100 - 150 Mbps  zapienione przez całą dobę. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano
5 minut temu, Ktosiu napisał:

Sam nie możesz bo nawet byś nie potrafił uaktywnić wiedząc jak. 

Kup łącze biznesowe to będziesz miał  3-5x szybszy.  100 - 150 Mbps  zapienione przez całą dobę. 

Chodzi o coś w tym stylu? 

To jest ukryta treść, proszę
 moim województwem jest Lubelskie więc mam wybrać efekt.net?

Opublikowano

Załatwianie nic nie da bo i tak pewnie masz najszybsze jakie jest możliwe. 

Biznesowe LTE to szybsze niż dla zwykłych użytkowników.  
Zresztą patrząc na ceny pewnie i tak nie było by cię stać płacić 500-1000 zł abonamentu  ale spytać  możesz jakie koszty. 

Opublikowano
8 minut temu, Ktosiu napisał:

Załatwianie nic nie da bo i tak pewnie masz najszybsze jakie jest możliwe. 

Biznesowe LTE to szybsze niż dla zwykłych użytkowników.  
Zresztą patrząc na ceny pewnie i tak nie było by cię stać płacić 500-1000 zł abonamentu  ale spytać  możesz jakie koszty. 

To ja już nie wiem co mam zrobic mówisz żebym kupił łącze biznesowe potem piszesz że za drogie to w końcu gdzie mam szukać i co robić. Zrozumiałem że LTE biznesowe jest za drogie ale czego mam szukać.

Opublikowano

Nie czytasz uważnie, LTE masz max i z tego łącza nic nie wyciągniesz więcej,   chcieć więcej to już  tylko biznesowe LTE  łącze kupić, twój problem że pewnie będą droższe. 

Chcesz inne łącze to sobie poszukaj dostawcy stałego łącza, na pewno będzie lepsze niż każde dostępne w LTE. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...