Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie mogę wejść na swój serwer

N3ONx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Od 3 dni nie mogę wejść na swój własny serwer TS3, na inne serwery moge wejść bez problemu ale na mój nie. W ustawieniach nic nie zmieniałem, stało sie to nagle.

Serwer jest mój także nie ma możliwości abym miał bana. Po próbie połączenia z serwerem wyskakuje na czerwono: Połączenie z serwerem nie powiodło się

Proszę o szybką pomoc.

• Aive zmienił(a) tytuł na Nie mogę wejść na swój serwer
Opublikowano

- Sprawdź czy serwer na pewno działa.

- Spróbuj połączyć  się przez ip lub ip + port serwera.

- Sprawdź czy porty na maszynie są na pewno odblokowane.

Zawszę chętny do pomocy ^^

Opublikowano

Łączenie i z domeną i z ip nie działa, vpn nie używam a inni moi znajomi mogą wchodzić na serwer.

Serwer pinguje ze mną w cmd jeśli to ma znaczenie

Opublikowano
4 godziny temu, N3ONx napisał:

Łączenie i z domeną i z ip nie działa, vpn nie używam a inni moi znajomi mogą wchodzić na serwer.

Serwer pinguje ze mną w cmd jeśli to ma znaczenie

Może zostałeś zablokowany przez słabo skonfigurowany Firewall?

Opublikowano

Zauważyłem że gdy odinstaluje ts3 i zainstaluje go od nowa to za pierwszym razem moge wejsc na ten serwer (bo nie moge tylko na tej konkretny), a jak wyłącze komputer i włącze jeszcze raz to musze od nowa robic reinstal ts3 zeby wejsc na serwer.

Opublikowano

Zawsze możesz dodac swoje ip do whitelisty albo wyłączyc firewall zrestartowac kompa i wyłączyć firewall i zobaczyc albo antywirusa

oDYVDfv.gif
Opublikowano
Cytat

Na serwer moge wejsc tylko jesli ts jest uruchomiony jako aministrator, nie wiem czemu bez nie działa ale temat do zamkniecia bo mi to nie przeszkadza.

• Aive zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...