Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Umiem dobrze grać, a dziś już nie

tr3ndinho

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam taki oto problem 

Zazwyczaj gram sb w cs go i wszystko jest ok Gram dobrze i wgl od pewnego dnia poczułem że mam jakby większy sens i zrb przywracanie systemu do punktu i potem wszystko działało ok I teraz gdy odpalam csa to nie mg nic ustrzelić nic nie mg trafić moje strzały nie są tak precyzyjne jak kiedyś i musze dłużej nacelowywać na cel 

Pomyślałem sb wtedy na początku kiedy miałem te niby duży sens przed przywracaniem systemu że wyczyszcze podkładke i myszke i myśle że to jest problem Proszę o pomoc !!!

• N3ST0 zmienił(a) tytuł na Umiem dobrze grać, a dziś już nie
Opublikowano
34 minuty temu, Adder. napisał:

Wpadłem na genialny pomysł. Może wyczyść podkładkę? ?‍♂️

? to sarkazm czy co bo właśnie napisałem że podkładke wyczyściłem

Opublikowano

To w końcu masz problem z skillem czy z myszką/sensitivity dziwnym? Jeśli uważasz, że to problem softwareowy to na początek polecam reinstalacje sterowników do myszy usuwając mysz z menedżera urządzeń, a potem podpinając ją spowrotem. Fajnie by było jakbyś podał model myszki - soczewka sensora czyszczona także, czy tylko przetarłeś myszkę z góry jak to robi wielu?

Opublikowano
2 godziny temu, Anhin napisał:

To w końcu masz problem z skillem czy z myszką/sensitivity dziwnym? Jeśli uważasz, że to problem softwareowy to na początek polecam reinstalacje sterowników do myszy usuwając mysz z menedżera urządzeń, a potem podpinając ją spowrotem. Fajnie by było jakbyś podał model myszki - soczewka sensora czyszczona także, czy tylko przetarłeś myszkę z góry jak to robi wielu?

model to rival 100 Myszke przecierałem od góry do dołu i przeczyściłem sensor wacikiem  Mam problem ze skillem

6 minut temu, magram12 napisał:

Nie wiem , może masz mokrego?

XD ? 

Opublikowano
24 minuty temu, tr3ndinho napisał:

model to rival 100 Myszke przecierałem od góry do dołu i przeczyściłem sensor wacikiem  Mam problem ze skillem

XD ? 

sprawdzałeś?

Świdwin stacja kolejowa

KOSOVO NIE JEST SERBSKIE.

Opublikowano
2 godziny temu, tr3ndinho napisał:

Ale co mam mokrego ? Nie wiem o co tobie chodzi

Zgadzam się z @magram12, na początku sprawdziłbym czy on jest mokry a potem szukał dalszych problemów.

Opublikowano
7 godzin temu, Barti9 napisał:

Zgadzam się z @magram12, na początku sprawdziłbym

Dnia 9.03.2019 o 22:54, N3ST0 napisał:

Zobacz w panelu sterowania, czy masz wyłączoną opcję "Zwiększ precyzje wskaźnika", sprawdź czy masz włączony odczyt bezpośredni w grze. Upewnij się, że sens się nie zmienił i zerknij do sterowników myszki.  

7 godzin temu, Barti9 napisał:

Zgadzam się z @magram12, na początku sprawdziłbym czy on jest mokry a potem szukał da

Ale mi chodzi także o to że nie wiem dlaczego pomimo żadnych zmian mam odczucie większego sensa ? w nic nie mogę dokładnie wycelować to jest problem

*ŹLE TO OPISAŁEM*

4 godziny temu, Anhin napisał:

Skoro masz problem z skillem to w czym my mamy Ci pomóc? Dodać magicznej energii do ręki czy jak?

Ale mi chodzi także o to że nie wiem dlaczego pomimo żadnych zmian mam odczucie większego sensa ? w nic nie mogę dokładnie wycelować to jest problem *ŹLE TO OPISAŁEM*

Opublikowano

Nie masz przypadkiem włączonej akceleracji w grze lub w systemie (zwiększona precyzja wskaźnika)? Komendę m_rawinput 1 próbowałeś?

Opublikowano
9 godzin temu, tr3ndinho napisał:

Ale mi chodzi także o to że nie wiem dlaczego pomimo żadnych zmian mam odczucie większego sensa ? w nic nie mogę dokładnie wycelować to jest problem

*ŹLE TO OPISAŁEM*

Ale mi chodzi także o to że nie wiem dlaczego pomimo żadnych zmian mam odczucie większego sensa ? w nic nie mogę dokładnie wycelować to jest problem *ŹLE TO OPISAŁEM*

Sprawdzałeś czy jest mokry? Tak jak Ci pisalem? bo jeśli mokry to w tym tkwi problem a jak suchy to trzeba szukać gdzie indziej rozwiązania..

Świdwin stacja kolejowa

KOSOVO NIE JEST SERBSKIE.

Opublikowano

Ja też mam często takie uczucie, ale u mnie zależy to od mojego samopoczucia. Jak jestem zmęczony gorzej mi idzie nie mam siły na machanie myszka przy niskim sensie to ustawiam sobie wyższy i gram dalej i wtedy albo mi jakoś idzie albo nie. Jeżeli mi wtedy nie idzie to po prostu robię sobie odpoczynek od gry. A już jak mam więcej siły to na niskim sens mi dobrze idzie i przyjemnie mi się gra.

Też z nudów często zmieniam sensa lub rozdziałkę gry.

Nie ma sensu grac na siłę tylko lepiej zrobić sobie krótką przerwę od gry.

Pobaw się swoim configiem, pójdź na mapy społeczności, trochę na botach poćwicz, trochę pobaw się configiem tak aby tobie się przyjemnie grało i poczujesz że wszystko gra.

Opublikowano
Dnia 14.03.2019 o 07:50, magram12 napisał:

Sprawdzałeś czy jest mokry? Tak jak Ci pisalem? bo jeśli mokry to w tym tkwi problem a jak suchy to trzeba szukać gdzie indziej rozwiązania..

Ale co mokry co suchy nie rozumiem

Opublikowano

Może spróbuj stworzyć nowy config od zera? Po kolei sprawdzaj sobie ustawienia na mapie z warsztatu/na botach. Masz wtedy pełną kontrolę nad grą bo wiesz co ustawiłeś.

Sygnatura wyedytowana.

Opublikowano

Moim zdaniem to po prostu kwestia paru dni gry i powinno wszystko wrócić do normy. Miałem taki sam problem jak ty pograłem trochę i wydaję mi się że wróciłem do starej formy o ile nie do lepszej.

• 2 tygodnie później...
  • 9 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...