Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[S6E3][x30] GreatMuOnline

GreatMu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

logolow.png

Website: 

To jest ukryta treść, proszę
 | Board: 

DISCORD: 

GENERAL INFORMATION

Stage: Concept (Stages: conecept->alpha test->beta test->realase)
Version: Season 6 Episod 3
Experience rate: x30 (base)
Drop:
 40%

Max item level: +15 +28opt
Create Guild: 180 lvl
Elf buffer: 250 lvl
Create characters:
 MG.gif 
- 220 level
 DL.gif  - 250 level
 SUM.gif - 1 level
 RF.gif  - 250 level

Max party members: 10

Party experience:
Normal party

• 2 Players - 105%
  • 3 Players - 110%
  • 4 Players - 115%
  • 5 Players - 120%
  • >5 Players - 120%

Special Party (Not recurring class)

• 2 Players - 110%
  • 3 Players - 115%
  • 4 Players - 120%
  • 5 Players - 125%
  • >5 Players - 125%

PARTY WARNING!
The level difference affects party experience.
Highest level always got highest experience.

Reset:

• Level required: 400.
  • Level after reset: 280 (Perhaps level after reset will be dynamic 240, 260, 280, 300, 320, 340)
  • Statistic: Remain
  • Max reset: Unlimited (Full stat reached on ~200resets)
  • Item required: Great Token
  • Reward:
    • For every reset:
      • reward_wcoin.png 2 WCoin(P)
    • For every sixth reset:
      • award.png Box of Award

Jewel successrate:

• Jewel of Bless: 100%
  • Jewel of Soul: 60% (75% with luck)
  • Jewel of Life: 60%
  • Jewel of Level (Tier: 1, 2, 3, 4, 5,6): 100%
  • Jewel of Excellent (Tier: 1, 2, 3, 4, 5,6): 100%
  • Jewel of Luck: 50%
  • Jewel of Option: 100%

Chaos Mix:

• Item level:
    • +10, +11 - 60%
    • +12, +13 - 50%
    • +14, +15 - 40%
  • Wing:
    • Wing 1 level - 100%
    • Wing 2 level - 90%
    • Wing 3 level - 40%

EVENTS

Blood Castle:

• Duation: Every hour starts from 00:00.
  • Reward:
    • Obrazek 2 Wcoin (Received for successfull)
    • One random item:
      • Great Token
      • Jewel of: Chaos, Soul, Bless, Life
      • Bundle Jewel of: Soul, Bless, Life

Devil Square:

• Duation: Every 2hour starts from 00:30.
  • Reward:
    • Quick gaining experience

Chaos Castle:

• Duation: Every 4hour starts from 00:30.
  • Reward:
    • One random item:
      • Random ancient item (30% chance)
      • Bundle Jewel of: Soul, Bless, Life

Ilusion Temple:

Duation: Once a day at 17:30.

Reward:

Obrazek 10 Wcoin (Received for successfull)

One random item:

Bundle Jewel of: Soul, Bless, Life

Parts for combinate fenrir: Bless of Guardian, Claw of Beast, Piece of Horn, Broken Horn

Golden Invasion:

• Duation: Every 4 hour starts from 00:25.
  • Reward:
    • Box of Kundun (+1, +2, +3, +4, +5)

White Wizzard Invasion:

• Duation: Every 4 hour starts from 00:50.
  • Reward:
    • Wizard's ring

Red Dragon:

• Duation: Every 4 hour starts from 00:15.
  • Reward:

Medusa:

• Duation: Every 12 hour starts from 09:00.
  • Reward:
    • Basic excellent item
    • Gold Key

Selupan:

• Duation: Every 48 hour starts from first death.
  • Reward:
    • Extended excellent item
    • Gold Key

Kundun:

• Duation: Every 48 hour starts from first death.
  • Reward:
    • Random ancient item (35% chance)
    • Gold Key

Castle Siege:

• Duation: Battle every sunday. (Register period start on monday)
  • Reward:
    • Access to Land of Trial
    • Access to Senior Mix

Balglass:

• Duation: Once a day at 19:00.
  • Reward:
    • Basic excellent item

Erohrim:

• Duation: Every 24 hour starts from first death
  • Reward:
    • Gold Key

Epic Dragon invasion:

• Duation: Once a day at 22:00.
  • Reward:
    • Obrazek 100 Wcoin (Received for killing)

We are currently working on setting everything on the server, the low server is closed and will be opened as most of the configuration will be implemented.
We would like to hear your opinions about our concept. We invite everyone to contribute to the low server!
When open tests begin, we will inform you about it on the website, forum and facebook.

INFO FOR MODERATORS: This topic is about our new server - low, old topic is about our server - Medium. Please keep both topics

Bez nazwy-5.png

Opublikowano

Pomysl swietny,1 pytanie czy nowe jewele sa w x shopie ?  Co dostajemy z box of award ? 

Rozumiem,ze staty zostaja po rr?

Opublikowano
  1. Nowe jewele nie będą dostępne w xShopie.
  2. Box of Award - dropią z niego nowe kamienie (Jewel of Excellent, Jewel of Level)
  3. Tak - staty zostają po rr :-) 

Bez nazwy-5.png

Opublikowano

Nigdy nie bylo takich rzeczy od startu ... na GMO banshee takze nie pisz takich rzeczy prosze

I owe rzeczy nigdy nie dawaly takiej ilosci expa ...

Opublikowano

gramy teraz na jednym s14 non rr pvp serwerze i jak tak teraz patrze na ten config to zaproponowalbym troche inne rozwiazania, bossy co 48h to zdecydowanie za duzo, osoba ktora pierwszy raz zabije kuna / selupa bedzie go farmic cały czas :P (na aktualnym serverze jest 12h i ze tak powiem cholernie ciezko utrafic bossa) krótszy respawn = slabsze nagrody, ale dla wszystkich ;)

druga sprawa to te PT, wydaje mi się ze 5os to w zupelnosci wystarczajace pty ( jak duze pty to i duze spoty - szybszy wiekszy exp)

Ogółem, duża ilość eventów i ciekawe nagrody ściągają ludzi ze spotów. W tym wypadku aktywni gracze chodzący na eventy będą "nagradzani" za aktywność ;)

Miło ze gmo znów wraca na salony ;)
Pozdrawiam
9999 online życze ! :)

Opublikowano

Zgadzam się z moim przedmówca,można pomyśleć o jakiś eventach customowych które będą tylko i wyłącznie na waszym serwerze... Zrobić tak żeby pomimo S6 było co robić.. Może jest możliwość wrzucenia setów z wyższych sezonów,eventów itp?

Może nawet hearty,reny... Rodzaj nagradzanego zbieractwa ?

Opublikowano
1 godzinę temu, banshee50 napisał:

Seale pandy i inne zeczy dające +200%

expa od startu bd jak zwykle czy nie? 

Zastanawiamy się czy w ogóle będzie xShop. ^^

53 minuty temu, pazdzior06 napisał:

gramy teraz na jednym s14 non rr pvp serwerze i jak tak teraz patrze na ten config to zaproponowalbym troche inne rozwiazania, bossy co 48h to zdecydowanie za duzo, osoba ktora pierwszy raz zabije kuna / selupa bedzie go farmic cały czas :P (na aktualnym serverze jest 12h i ze tak powiem cholernie ciezko utrafic bossa) krótszy respawn = slabsze nagrody, ale dla wszystkich ;)

druga sprawa to te PT, wydaje mi się ze 5os to w zupelnosci wystarczajace pty ( jak duze pty to i duze spoty - szybszy wiekszy exp)

Ogółem, duża ilość eventów i ciekawe nagrody ściągają ludzi ze spotów. W tym wypadku aktywni gracze chodzący na eventy będą "nagradzani" za aktywność ;)

Miło ze gmo znów wraca na salony ;)
Pozdrawiam
9999 online życze ! :)

Każdy przychodzi z innymi doświadczeniami i przyzwyczajeniami, tak naprawdę nie ma co porównywać dwóch serwerów do siebie tym bardziej s14 który już sam w sobie daje mnóstwo możliwości.  Jeżeli chodzi o bossy/eventy to nie są jeszcze skonfigurowane... na to przyjdzie czas podczas beta testów, zapewniam że nie będziecie narzekać na nudę :-) Jest to wstępny koncept i liczę tutaj na debatę z Waszej strony - graczy. Zatem nie szczędźcie nam krytyki oraz propozycji. Serwer Low ma być serwerem na lata,który zawsze będzie można  odwiedzić po przerwie ze świadomością że czeka tam nadal osiągnięty progres a nie pusta lista postaci :-P A serwer medium będzie funkcjonował jak dotychczas.. Co kilka miesięcy nowa edycja.

4 minuty temu, Mag44 napisał:

Zgadzam się z moim przedmówca,można pomyśleć o jakiś eventach customowych które będą tylko i wyłącznie na waszym serwerze... Zrobić tak żeby pomimo S6 było co robić.. Może jest możliwość wrzucenia setów z wyższych sezonów,eventów itp?

Nowości z pewnością nie zabraknie ;-) Będziemy Was informować na bieżąco.
Już wkrótce aktualizacja(optymalizacja) klienta. 

Bez nazwy-5.png

• Aive zmienił(a) tytuł na [S6E3][x30] GreatMuOnline
Opublikowano
19 godzin temu, GreatMu napisał:

Zastanawiamy się czy w ogóle będzie xShop. ^^

Dobrze, że dodałeś Zastanawiamy, bo prawię bym uwierzył xDDD

No cóż, w końcu jakiś mały exp co troszeczkę mnie zdziwiło tyle, że prawda jest taka, że MU ma coraz mniej graczy, zwłaszcza na sezonach <9. Jak dobrze pójdzie to będzie ponad 100 online i z każdym dniem niestety odchodzi po kilka osób. Ale próbować warto, więc GL.

Co do samej publikacji czy tam serwera :

23 godziny temu, GreatMu napisał:

Erohrim:

• Duation: Every 24 hour starts from first death
  • Reward:
    • Gold Key

Serio ? chaos ? Przecież idzie wylewu dostać, czekasz te 24 godziny, żeby ubić sobie Erohima, nie Erohrima xD i wypada Ci z niego chaos, no fckin wai! Bossy tak jak przedmówcy, zdecydowanie częściej, na takim expie warto, bo siedzenie na jednym i tym samym spocie cały dzień nie jest jakąś wielką atrakcją. 

Btw. Co z tych gold i silver skrzyneczek, że tak często ten Key z bossów pada ?

Experience rate: x30 (base)

Imo. Dynamic przy low jest mega lepszy, bo po którymś resie, na dobrym spocie, przy jeszcze jakimś booscie z wcześniej już wspomnianego xShopu, te resy będą leciały za szybko. 

Max party members: 10

Tu to już w ogóle Was poniosło, nawet nie ma tyle postaci. Myślę, że 6-8 max. Czasami faktycznie tego jednego, dwóch slotów w tym party brakowało. Ale jakieś dzikie party po 10 os ?

Co do eventów, może już pora zrobić jakiegoś własnego NPC'ta ? Z jakimiś Questami typu zabij x potwórków [ Po kilka rodzajów w jednym quescie ], Znajdź item itd. W nagrodę Jakieś boxy, piórka,  kamienie, exp dobry itd. Chociaż z tym ostatnim problem bo zazwyczaj dostajemy max tyle ile nam brakuje do levela. Fajnie by było to ominąć by dostawać np. 2-3 levele pod rząd z jednego questa. 

Wydaje mi się, że warto by o czymś takim pomyśleć, by server faktycznie odróżniał się czymś więcej niż tylko nazwą ;P

No i jako ostatnie, jakieś info o PvP ? Nie widziałem nic, a wydaje mi się że to dosyć ważna kwestia przy takim expie :D A jak wiemy, u Was z tym PvP bywało śmiesznie :P

A no i S6 :> Zawsze się znajdzie ktoś, co będzie miał coś, co ominie Wasze zabezpieczenia, więc warto by na to zwrócić uwagę. 

Opublikowano
9 godzin temu, .fufu napisał:

Dobrze, że dodałeś Zastanawiamy, bo prawię bym uwierzył xDDD

No cóż, w końcu jakiś mały exp co troszeczkę mnie zdziwiło tyle, że prawda jest taka, że MU ma coraz mniej graczy, zwłaszcza na sezonach <9. Jak dobrze pójdzie to będzie ponad 100 online i z każdym dniem niestety odchodzi po kilka osób. Ale próbować warto, więc GL.

Co do samej publikacji czy tam serwera :

Serio ? chaos ? Przecież idzie wylewu dostać, czekasz te 24 godziny, żeby ubić sobie Erohima, nie Erohrima xD i wypada Ci z niego chaos, no fckin wai! Bossy tak jak przedmówcy, zdecydowanie częściej, na takim expie warto, bo siedzenie na jednym i tym samym spocie cały dzień nie jest jakąś wielką atrakcją. 

Btw. Co z tych gold i silver skrzyneczek, że tak często ten Key z bossów pada ?

Imo. Dynamic przy low jest mega lepszy, bo po którymś resie, na dobrym spocie, przy jeszcze jakimś booscie z wcześniej już wspomnianego xShopu, te resy będą leciały za szybko. 

Tu to już w ogóle Was poniosło, nawet nie ma tyle postaci. Myślę, że 6-8 max. Czasami faktycznie tego jednego, dwóch slotów w tym party brakowało. Ale jakieś dzikie party po 10 os ?

Co do eventów, może już pora zrobić jakiegoś własnego NPC'ta ? Z jakimiś Questami typu zabij x potwórków [ Po kilka rodzajów w jednym quescie ], Znajdź item itd. W nagrodę Jakieś boxy, piórka,  kamienie, exp dobry itd. Chociaż z tym ostatnim problem bo zazwyczaj dostajemy max tyle ile nam brakuje do levela. Fajnie by było to ominąć by dostawać np. 2-3 levele pod rząd z jednego questa. 

Wydaje mi się, że warto by o czymś takim pomyśleć, by server faktycznie odróżniał się czymś więcej niż tylko nazwą ;P

No i jako ostatnie, jakieś info o PvP ? Nie widziałem nic, a wydaje mi się że to dosyć ważna kwestia przy takim expie :D A jak wiemy, u Was z tym PvP bywało śmiesznie :P

A no i S6 :> Zawsze się znajdzie ktoś, co będzie miał coś, co ominie Wasze zabezpieczenia, więc warto by na to zwrócić uwagę. 

Sporo konfiguracji jest tutaj z medium i zdajemy sobie sprawę że wymaga sporo zmian, w końcu to koncept i liczymy tutaj na opinie graczy którzy mają spore doświadczenie jeżeli chodzi o tego typu serwery.

Jak wiadomo na takim serwerze musi się dziać sporo bo samym expem gracze się szybko znudzą. Co do questów(npc) o którym pisałeś to jest już taki w grze ale również wymaga konfiguracji pod ustawienia low tak aby wpasował się w gameplay i progres. PvP? Tak naprawdę nigdy się nie dogodzi każdemu bo zawsze dana klasa będzie poszkodowana.. Aktualnie wygląda to tak ze każda klasa ma swoje atuty i umiejętne wykorzystanie ich daje przewagę w bezpośredniej walce, do tego nie ma delay na poty oraz combo więc szybsze paluszki wygrywają w przypadku podobnego rr ;-) Zabezpieczenia? Jeszcze się nie znalazł nikt taki ;-) 

Bez nazwy-5.png

Opublikowano

Zapewne macie dostęp do customowych dodatków,nie mówię tutaj o masie setów typu DB itp... Mam na myśli eventy,widziałem na jakimś ruskim serwerze dosyć fajnie rozbudowany system osiągnięć w grze... Wspomniałem wyżej o renach i heartach,też mogłyby znaleźć zastosowanie,różne inwazję... Rabbit,parasolki,system chery blosom..Co do balansu,nie widziałem jeszcze serwera z resami gdzie było to dobrze ustawione,byle tylko SM nie był znowu nie do zabicia... Macie możliwość wrzucenia czegoś z s 13??

Opublikowano

skoro można tu pisać luzne propozycje, to proponowałbym dynamiczny exp np. z 40x do 20x, party 6-8osób max. i bardziej skupić się na eventach, typu ds/bc/dop i inne inwazje aby były z tego ciekawe nagrody (napewno nie chaos i bless w ilości JEDEN) - żeby opłacało się na nie chodzić i nie afczyć non stop.

Opublikowano
Dnia 7.04.2019 o 23:18, Mag44 napisał:

Zapewne macie dostęp do customowych dodatków,nie mówię tutaj o masie setów typu DB itp... Mam na myśli eventy,widziałem na jakimś ruskim serwerze dosyć fajnie rozbudowany system osiągnięć w grze... Wspomniałem wyżej o renach i heartach,też mogłyby znaleźć zastosowanie,różne inwazję... Rabbit,parasolki,system chery blosom..Co do balansu,nie widziałem jeszcze serwera z resami gdzie było to dobrze ustawione,byle tylko SM nie był znowu nie do zabicia... Macie możliwość wrzucenia czegoś z s 13??

Posiadamy źródła zatem teoretycznie jest możliwe wprowadzenie wszystkiego ale wiążę się to z czasem oraz czasem kosztami. Do tego dochodzą godziny testów :-) Mamy w zanadrzu kilka nowych inwacji wraz z mobkami jak i nowe mapy.

Dnia 8.04.2019 o 12:25, Krzak996 napisał:

Party - 5 osobowe

Max. 5/6 mobów na spocie

BC - co 3h

Dziękujemy za propozycje, powiedz mi proszę tylko dlaczego według Ciebie bc powinno być tak rzadko? :-P Według nas to właśnie wydarzenia/eventy/inwacje,itp. będą odgrywać kluczową role na serwerze by zabijać rutyne.

Dnia 8.04.2019 o 23:36, DetEndzel napisał:

skoro można tu pisać luzne propozycje, to proponowałbym dynamiczny exp np. z 40x do 20x, party 6-8osób max. i bardziej skupić się na eventach, typu ds/bc/dop i inne inwazje aby były z tego ciekawe nagrody (napewno nie chaos i bless w ilości JEDEN) - żeby opłacało się na nie chodzić i nie afczyć non stop.

Ciekawa propozycja odnośnie dynamicznego expa, mogło by się to bardziej sprawdzić niż dynamiczny level po resecie). Póki co widząc posty powyżej to najrozsądniej  zastosować party 7 osobowe i dodatkowy bonus w przypadku gold pt (każda klasa inna)

9 godzin temu, Mag44 napisał:

Witam administracje Great,kiedy można się spodziewać szerszego opisu serwera oraz jego ustawień ???

Aktualnie zbieramy informacje z Waszej strony :-) Myślę że w weekend nieco zaaktualizuje publikację. :-)

Bez nazwy-5.png

Opublikowano

W zależności od nagród jakie planujecie dać za BC, bo jeśli ma to być coś w stylu, za każde wygrane BC nowy kamyk jak było poprzednio to co 3h.. a jeśli tak jak na ostatniej aktualizacji, że tylko jakiś % na ten kamień to może być i godzina bo w sumie kamyk był rzadkością.

Niezależnie od ustawień i tak zagram ^^

Pozdrawiam Krzaku :D

chaos.png

Opublikowano

Nowe kamyki mają być tylko z boxa, który otrzymujemy co 6 rr.. Załoga stawia na bardzo długa rozgrywke. A może jako nagrodę wrzucić Platinum coiny które sluza na waszym serwerze jako waluta w licytacji,i też z jakimś mniejszym procentem+ normalne kamyki

Opublikowano

+może by zrobić jedną główną walutę na licytacje (np. platinum coiny, które dropią wszędzie w stopniu umiarkowanym) ale także te same coiny można wymieniać na różne nagrody i jakiegos NPC na randomowa nagrode - itemy/kamienie etc

Opublikowano

Witam, czy planujecie jakieś ograniczenia odnośnie rr. W senie , że rr co 48 h  lub coś w tym stylu. Bo jak wiadomo brak takiego ograniczenia spowoduje, że topka bardzo odskoczy od reszty. Nie będzie napływu nowych graczy. A osoby które mają mniej czasu szybko się zniechęcą. Jak widać na servie konkurencji 300 online, jest zapotrzebowanie na takie servy.

Dodatkowo z nagród za rr uschnąłbym jewel of lvl i jewel of option. Tak aby był sens zbierania kamoli i prania itemów w pralce. 

Czy będzie jakiś limit na ACC (na medium ludzie mieli po 5-8 kont = server widmo)? 

Opublikowano

Zgadzam się z przedmówca,bardzo dobrym pomysłem jest usunięcie Jewel od level.. jak i ogranicznik czasowy,tak aby każdy miał szansę.. Tylko nie rozumiem o jakiej konkurencji mówisz,chyba nie o UG ??? A i oczywiście max 2 ACC nie więcej 

Opublikowano

Dziękujemy za wszystkie propozycje napisane powyżej

Dnia 12.04.2019 o 01:18, Krzak996 napisał:

W zależności od nagród jakie planujecie dać za BC, bo jeśli ma to być coś w stylu, za każde wygrane BC nowy kamyk jak było poprzednio to co 3h.. a jeśli tak jak na ostatniej aktualizacji, że tylko jakiś % na ten kamień to może być i godzina bo w sumie kamyk był rzadkością.

Niezależnie od ustawień i tak zagram ^^

Pozdrawiam Krzaku :D

Nowe kamienie nie będą już w ogóle w dropie, dostępne będą tylko z Box of Award (ów skrzynia będzie nagrodą którą się otrzymuje co szósty reset)

Dnia 12.04.2019 o 08:38, Mag44 napisał:

Nowe kamyki mają być tylko z boxa, który otrzymujemy co 6 rr.. Załoga stawia na bardzo długa rozgrywke. A może jako nagrodę wrzucić Platinum coiny które sluza na waszym serwerze jako waluta w licytacji,i też z jakimś mniejszym procentem+ normalne kamyki

Wydaje nam się że losowy kamień z Box of Award to świetne rozwiązanie, losowość dropu powinna rozwinąć wymiane tymi kamieniami :-) Tym bardziej że będą dostępne tylko z tego boxa.

Dnia 12.04.2019 o 11:34, DetEndzel napisał:

+może by zrobić jedną główną walutę na licytacje (np. platinum coiny, które dropią wszędzie w stopniu umiarkowanym) ale także te same coiny można wymieniać na różne nagrody i jakiegos NPC na randomowa nagrode - itemy/kamienie etc

Świetny pomysł aczkolwiek nie wiem czy by się sprawdził bo jak wiecie w przypadku low serwera celujemy w long-term zatem takie chomikowania tych coinsów mogło by narobić sporo bałaganu :-P

Dnia 15.04.2019 o 00:03, Krzak996 napisał:

Czekam z niecierpliwością na datę testów/startu

Jak tylko przygotujemy wszystko to otworzymy testy :-)

Dnia 15.04.2019 o 10:19, obcy26lbn napisał:

Witam, czy planujecie jakieś ograniczenia odnośnie rr. W senie , że rr co 48 h  lub coś w tym stylu. Bo jak wiadomo brak takiego ograniczenia spowoduje, że topka bardzo odskoczy od reszty. Nie będzie napływu nowych graczy. A osoby które mają mniej czasu szybko się zniechęcą. Jak widać na servie konkurencji 300 online, jest zapotrzebowanie na takie servy.

Dodatkowo z nagród za rr uschnąłbym jewel of lvl i jewel of option. Tak aby był sens zbierania kamoli i prania itemów w pralce. 

Czy będzie jakiś limit na ACC (na medium ludzie mieli po 5-8 kont = server widmo)? 

Tak myślimy nad ogranicznikiem aczkolwiek póki co skupiamy się na tym aby zapewnić graczą jak najwięcej atrakcji tak aby nie tylko rr były Wam w głowie ;-) Co do wycofania Jewel of Level i Option to myślę że to dobry temat na porządną dyskusję jak zapatrują się na to inni gracze. Czy chcemy przywrócic pralke i klasyczne JoLe. Będzie ograniczenie jeżeli chodzi o multi konta :-)

Dnia 15.04.2019 o 11:05, Mag44 napisał:

Zgadzam się z przedmówca,bardzo dobrym pomysłem jest usunięcie Jewel od level.. jak i ogranicznik czasowy,tak aby każdy miał szansę.. Tylko nie rozumiem o jakiej konkurencji mówisz,chyba nie o UG ??? A i oczywiście max 2 ACC nie więcej 

Dziękujemy za poparcie propozycji z pewnością rozważymy opcje wycofania jewel of level, czekamy na więcej waszych opini jak i propozycji :-) 

Kilka informacji z mojej strony:
Aktualnie kończę pracę nad Offline helperem oraz zabezpieczeniem klienta przed speed-hackiem, dziękuje jeszcze raz życzliwym osobą które naprowadziły mnie na tak poważną lukę :-)
W międyz czasie dodałem kilka nowych mobów pod inwazję które z pewnością będziecie mieli możliwość przetestować oraz zasugerować przebieg tych inwazji. W trakcie testów każdego nowego bossa będzie można spotać w klatce na arenie :-) Postaram się was informować na bieżąco. :-)

Bez nazwy-5.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...