Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[S12][x30-x10 dynamiczny] BraveMu.pl

realmix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

uybznh0kl2qr_t.jpg

|Witajcie na oficjalnej zapowiedzi servera BraveMU|

Witam wszystkich. 
Od dziś serwer posiada nową Administrację
Na serwerze będą wprowadzone nowe zmiany takie jak dodane spoty itp
Zapraszam nowych Graczy

~Informacje główne~

Sezon: 12 ep 2

exp: 
0-2rr - x30

3-5rr - x20

6+ rr - x10

drop: 30%

max staty: 64k

max item lvl: +15+28

create DL/MG: 150 lvl

strona:

To jest ukryta treść, proszę

discord/forum: 

~Reset system~

lvl potrzebny na res: 400

lvl po resie: 310

koszt resa: 20 JOG

nagroda za resa: 10WC

Resy to jedyny sposób na zdobycie WC. Można za niego kupić nowe jewele, które dodają do itemu luck, losową opcję exe oraz takie, które podnoszą poziom itemu od razu na +15. Jest zatem możliwość powolnego budowania FO itemów

~Rozgrywka~

Procenty w pralce:

+10: 65%

+11: 60%

+12: 55%

+13: 50%

+14: 45%

+15: 40%

(luck dodaje dodatkowe 10%)

Wingi 1 lvl: 90%

Wingi 2 lvl: 80%

Wingi 2,5 lvl: 60%

Wingi 3 lvl: 40%

Inwazje goldów codziennie o:

9:30

13:30

16:30

18:30

20:30

22:30

00:30

02:30

Eventy:

BC: co godzinę przez całą dobę o "30stej" minucie

CC: co godzinę przez całą dobę o "50tej" minucie

DS: co godzinę przez całą dobę o "10tej" minucie

Z eventów można wylosować chaos assembly talizmany, jewele oraz ruudy

~Dodatkowe fanty~

-Z kart MU roomy jest szansa na wylosowanie czerwonego Fenrira

-Z pouchy i rabbitów lecą eggi, z których można wylosować RUUDy oraz Muuny

-Z każdego BOKa może wypaść chaos card odpowiadający mu lvlem. Z kart chaos można wylosować item exe oraz item nawet+13

-Z każdych mobów lecą Lucky Coiny. Można je rejestrować u Delgado w lorencji a następnie  wymieniać po 10/20/30 nawet na itemy+9+L+2opcje exe

-Z każdych mobów lecą evomon scrolle. Z goledn evomonów można wylosować Conqueror's Badge, które pierze się na najlepsze wingi w grze. (bardzo niski procent)

-Na serverze jest również dostępne kopanie blessów, pandora pick jest dostępna w sklepie w Karutanie 1

~Możliwości VIPa~

+5% do prania itemów na +10/+15

+5% expa

+10% drop

Serdecznie zapraszam BraveMu.pl

Więcej informacji oraz regulamin servera na: 

• Aive zmienił(a) tytuł na [S12][x5] BraveMu.pl
  • Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

witam  chciałbym zaprosić osoby na start serwera i testy ponieważ serwer zapowiada się bardzo dobrze byłem na testach i admin  poświecił dużo pracy odnośnie serwera szybko poprawia błędy  w grze ogólnie dobra idea dla serwera 

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

No to wypowiem się i ja. Właśnie jestem w trakcie testów i póki co jestem pozytywnie zaskoczony. Spoty super drop ładnie ustawiony. Poziom gry trudny co się ceni na tym expie. Zero lagów admin przyjaźnie nastawiony do graczy. Wiec cóż mogę powiedzieć więcej. Napewno za witam na start. Moja ocena to 10/10. Dobra robota. Serwer stoi stabilnie. Żadnych DC żadnych bugów. Musze przyznać że i regulamin mi się podoba ( nie jest w nim napisane GM jest Bogiem). Więc co cóż zapraszam na testy i zapraszam na start napewno będzie dobra zabawa.

Pozdrawiam GnypU

:1_grinning:

Opublikowano

Witam. Zacznę od tego, ze gdy zobaczyłem ustawienia serwera, w tym exp 5% to az przypomniały mi sie czasy starego X-W .. Serwer bardzo dobrze skonfigurowany, jest aktualnie w fazie testow, w ktorych rowniez biore udzial. Admin jest otwarty na propozycje zmian. Potrzeba nam doswiadczonych graczy, ktorzy przyczynia sie do 100% poprawienia niektorych niedociagniec, co bedzie mialo wplyw na przyszla rozgrywke, takze serdecznie zapraszam. :) Ja osobiscie napewno zawitam na start a bedzie on juz niebawem czyli 21.04 :) Takze czekamy i na was mordy ! SERWER POLSKI I DO TEGO LONGTERM :) Nic tylko wbijac expic i sie bawic ! Czekamy na was:) Nick w grze Vicious :) 

Opublikowano

Widzę,że szykuje się cudowne miejsce do gry,oby nie było tak jak w przypadku UG,gdzie jedna gildia mogła sobie pozwolić na wszystko i była nietykalna... Może gildia o której wspomniałem wyżej wpadnie tutaj na uczciwą konkurencję ?,a jak nie to niech umiera powoli wraz ze swoim serwerem

Opublikowano

UWAGA UWAGA. Grac jeszcze nie mozna, ale juz mozna sie

i zarabiac zen! Wystarczy, ze co 24 godziny do startu bedziesz glosowal w zakladce VOTE, a do Twojego konta bedzie dodawane 10kk zen za kazdy glos!

Opublikowano

Świetny pomysł,biorąc pod uwagę,że jest to serwer low,gdzie początek będzie ciężki... Widac, że ktoś naprawdę się przykłada do tego co robi... Pozdrawiam

• Aive zmienił(a) tytuł na [S12][x5] BraveMu.pl
Opublikowano

Oki to rozpoczynamy mały hype, może wreszcie jakiś serwerek gdzie zagoszczę dłużej niż 2 tygodnie bo ustawienia kozak 

Pomogłem? Daj Plusika to pomaga.

eJwLTq2o9ElMqVTQVQguSE3OSszJLC5JVMhPUfDNzEt1LkpMK1FP5PINcE7LLyrN1SvIASqEy3D5JuZl5mdzgQSSwQLORampBalFxVxGpqZwbAAA7Z0gpg~~.png

logo.png

Opublikowano

Zobaczymy jak naprawde maja sie % w pralce bo najczesciej niemaja nic wspolnego z tym co napisane ^^

20 minut i 20% zassalo ale szit .......ciekawe czy to internet taki slaby czy lacze serwera zobaczymy jak zassam i wejde do gry

Opublikowano

Nie wiem jak tobie ale mi z mega.nz pobrało max transferem więc trwało to chwilkę ;) % pralki raczej jest git ale sprawdz sam :)

A ode mnie tyle że dopiero wczoraj ruszył i brakuje ludzi więc wbijać i grać.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Gra sie dobrze, ludzie spoko, nie ma problemu z spotami. Admini robia evenciki. Nie ma zarzutów do adminów zgłoszenia rozpatruja szybko i działaja co ważne, ludzi tez dużo można spotkac. 
I Jak na dzień dzisiejszy wszystko działa jak należy. 

Polecam wejść i sprawdzic serwer.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...