Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pilnie poszukiwani - technik, grafik, webmaster, community manager

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzień dobry,

Planuje stworzyć serwer który swoją wielkością ma stać się jednym z większych projektów które zdążyły już zaistnieć, w działach serwery prywatne. Niestety jedna z gorszych wiadomości i wole powiedzieć na wstępnie  to informacja, że serwer musi wystartować za ok 3 miesiące jest to konieczność. Wbrew pozorom pracy  dla techników nie będzie aż tak wiele przy tworzeniu, jak dla webmaistra i osoby zajmującej się socialmedia.  Dlaczego jestem pewny, że będzie to jeden z większych projektów? Znam siebie wiem, że kiedy na czymś mi zależy spinam się i działam tak aby osiągnąć cel, przez długi okres myślałem nad wcieleniem pomysłu w życie teraz jednak czuje, że jest to po prostu idealny moment aby pojawić się na tej arenie.  Zależy mi na stabilności serwera jak i zgranym zespole w którym nie będzie rotacji. 

Panowie po prostu potrzebuje:

1.  Techników nie jednego a minimum 2-3, aby każdy mógł dzielić się swoją wiedzą i podczas pracy zmagać się z coraz to większymi problemami, wiadomo łatwiej jest kiedy nie musisz myśleć i działać sam, do tego nie wyobrażam sobie aby tylko jedna osoba miała się zająć całością. Wiem i mam pewność, że trzeba będzie odpierać różne ataki, zmagać się z konkurencją czy budować coraz to nowsze zabezpieczenia, jeżeli jesteś początkujący, to nie dasz sobie rady. ( Chyba, że lubisz wyzwania albo chcesz zadziałać jako praktykant). 
  2. Grafik, od grafika będę wymagał tak naprawę stworzenia strony podobnej do globalnego metina2 z niewielkimi przeróbkami.
  3. Webmaster tutaj również potrzebuje 2 osób, czego będę wymagał to już na bieżąco podczas współpracy.
  4. Socialmedia, osoba będzie odpowiadała za pozyskiwanie za coraz to więcej kontaktów z osobami z YT, wrzucała Nas na FP, Fora, zrobiła "rozpierdziel" w reklamie.
  5. H@/GM potrzebuje doświadczonych ludzi którzy zajmą się porządkami w grze.  (Boty będą banowane, na serwerze nie będzie dzieki Wam żadnych kradzieży czy różnych przekrętów)  (Znajość komend będzie mile widziana) 
  6. Poszukiwana też Osoba która posiadała już swój serwer. Jeżeli to nie problem dla Ciebie możesz poświęcić mi chwile i podzielić się doświadczeniem, żeby nie uczyć się na błędach własnych, a skorzystać z cudzych. 

Dla osób wymienionych wyżej z wyjątkiem punktu 6, jestem bardzo wymagający przy Tworzeniu projektu zależy mi aby było to wykonane profesjonalnie.

Z osobami które znajdę jestem pewny, że stworzymy świetny TEAM,  oddaj się pracy a gwarantuje, że nie pożałujesz. Ważne dla mnie, nie chce żebyście pracowali osobno. Dobrze by było aby każdy z Was miał do każdego kontakt, abyśmy razem rozmawiali o problemach propozycjach, po prostu to jest Nasz wspólny projekt!

Opowiem Wam skromnie o mnie. Na imię mam Kacper, mam 24 lata i lubię współpracować z ludźmi którzy nie piszą bajek i zamiast gadać i obiecywać po prostu działają, jestem osobą impulsywna, chociaż dopiero kiedy mnie ktoś wyprowadzi z równowagi, staram się być perfekcjonistą, więc każde niedopracowanie będę wytykał palcem, chociaż to tylko dlatego, że zalezy mi na tym projekcie, napisałem w skrócie, bo może chcecie wiedzieć z kim macie podjąć jakiekolwiek ewentualne kroki.

Zasady współpracy:

Jeżeli chodzi o wynagrodzenia to do każdego jestem wstanie podejść z osobna, możemy działać % od IS, umowa zlecenie, czy też płacić za wykonane projekty, możesz to zrobić też dla własnego hobby, w serwer nie inwestuję tylko 2tyś, a znacznie więcej, potrzebuję Was. Bądź rzetelny a z wynagrodzenia będziesz zadowolony.

Ważne dla mnie i nie wyobrażam sobie kontaktu z Wami jedynie przez "gadugadu", ludzie to są interesy, a ja w zwyczaju nie mam o biznesach rozmawiać przez "gg",  bo jest to dla mnie nie poważne, najchętniej z każdym spotkałbym się z osobna ale nie jestem w stanie jeździć po całej Polsce czy też Świecie. Jeżeli jesteś zainteresowany masz jakieś rady pytania napisz mi prywatna wiadomość na Forum, daj znać pod tym postemm czy odezwij się na discordzie Kacper#2322. 

Więc pozdrawiam i temat dla mnie gorący więc zapraszam do działania :)!

• Aive zmienił(a) tytuł na Pilnie poszukiwani - technik, grafik, webmaster, community manager
Opublikowano

Zapraszamy w szeregi ekipy, osoby poważnie nastawione do projektu, które chcą stworzyć potęgę. Jest warto, a $$ można zarobić nie małe. 

Opublikowano
3 godziny temu, Nyle. napisał:

No ta.. Trzeba zarabiać sianko na wakacje. Ziomek to chyba desperat jakis xd. Powodzenia.

Nie możesz mierzyć innych własną miarą, nie wiem co do tego ma bycie desperatem? To, że chce otworzyć serwer w okresie wakacyjnym pasującym większości dzieci które mogą poświęcić czas na granie? Nie wiem wiesz nawet jaki ma być serwer, więc zamiast krytykować wesprzyj :D :).

Opublikowano

Mogę zajmować się socialami i ogarnąć porządną reklamę, mogę także zajmować się banowaniem graczy i robieniu eventów :) Mam troszku więcej do zaoferowania, więc jeżeli jesteś zainteresowany to pisaj pw :) 

Opublikowano
6 godzin temu, Szlałftriksen napisał:

Mogę zajmować się socialami i ogarnąć porządną reklamę, mogę także zajmować się banowaniem graczy i robieniu eventów :) Mam troszku więcej do zaoferowania, więc jeżeli jesteś zainteresowany to pisaj pw :) 

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Kolejny typ który myśli, że zrobi serwer roku na wakacje.
Taki zespół poszukiwany to rozumiem, że budżet to 50+?

Opublikowano
1 godzinę temu, bigbig napisał:

Nie jedyny, ja na bieżąco dostaje propozycje współpracy i wszyscy mają "duże" projekty i serwery roku :2_grimacing: 

Trochę nie rozumiem, po co się do mnie pierwsze odzywa, żeby później napisać temat na forum, gdzie ja osobiście spełniam 3 punkty. Tylko tutaj problem jest taki, że wymagania kosmiczne, a budżet na prawdę mocno przeciętny.

egon_program.jpg

Opublikowano
1 minutę temu, gromrob napisał:

Nie jedyny, ja na bieżąco dostaje propozycje współpracy i wszyscy mają "duże" projekty i serwery roku :2_grimacing: 

Trochę nie rozumiem, po co się do mnie pierwsze odzywa, żeby później napisać temat na forum, gdzie ja osobiście spełniam 3 punkty. Tylko tutaj problem jest taki, że wymagania kosmiczne, a budżet na prawdę mocno przeciętny.

Przecież o tym właśnie mówię, bo nie pisali tylko do ciebie.
Liczą na to, że podzielicie się % z is'em. XD

Opublikowano
1 godzinę temu, gromrob napisał:

Widzisz, post juz był napisany zanim do Ciebie napisalem. Tak czy inaczej nie szukam jednej osoby a paru. Kontakt jedynie przez "gg" wybacz :).

2 godziny temu, bigbig napisał:

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Myśle, że to ile mam pieniedzy poświęcam na serwer nie powinno Cie wcale interesować, to  już jest zmartwienie mojego portfela. Czytam taki komenatrza ''typ'', troche szacunku, chociaż minimum pokaż, że zostałeś dobrze wychowany, nie masz nic do zaoferownaia poza swoimi złotymi myślami, zacznij prowadzić pamiętnik.

Opublikowano
3 minuty temu, Seprit napisał:

Widzisz, post juz był napisany zanim do Ciebie napisalem. Tak czy inaczej nie szukam jednej osoby a paru. Kontakt jedynie przez "gg" wybacz :).

sprawdź wiadomości na forum ;p

32 minuty temu, Seprit napisał:

Myśle, że to ile mam pieniedzy poświęcam na serwer nie powinno Cie wcale interesować, to  już jest zmartwienie mojego portfela. Czytam taki komenatrza ''typ'', troche szacunku, chociaż minimum pokaż, że zostałeś dobrze wychowany, nie masz nic do zaoferownaia poza swoimi złotymi myślami, zacznij prowadzić pamiętnik.

znowu popatrze hehe 

• Aive zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...