Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hero Zero - Przebieralnia

PotężnyGej

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

w przebieralni masz koszulki sportowe itd, po mś 2014 bodajże. I zostawili do dzisiaj. A na privach jest tak, że koszulki sportowe masz ogółem razem z innymi :)

Footballplayer.pl <- Nowa gra piłkarska! :D

Opublikowano

@hurrican2000 no tak to zrobiłem bo sam nie widziałem co tam jest, nawet pytałem na oficjalu na 1 miejscu gościa do czego służy przebieralnia to sam nie wiedział, więc zostało to otwarte i nieużywane. Ale jak tak mówicie to trzeba dodać filtry i tam te itemy umieścić.

Opublikowano
10 minut temu, Reveres napisał:

@hurrican2000 no tak to zrobiłem bo sam nie widziałem co tam jest, nawet pytałem na oficjalu na 1 miejscu gościa do czego służy przebieralnia to sam nie wiedział, więc zostało to otwarte i nieużywane. Ale jak tak mówicie to trzeba dodać filtry i tam te itemy umieścić.

To naprawisz to ? :)

Opublikowano
1 godzinę temu, Reveres napisał:

@PotężnyGej nie nie nie, mam teraz inne sprawy na głowie, niż robienie czegoś, co mi się już nie przyda, przykro mi, ale cóż, nie ja o tym decydowałem :/

No dobrze :37_disappointed:

Ktoś coś? (Po kliknięciu nowy towar zawiesza się cała gra)

To jest ukryta treść, proszę

$shop_index = getField('shop_index', FIELD_NUM);

Utils::refreshShopItems($player, $shop_index); 

Opublikowano

@Reveres zapewne pytałeś się gościa, co nie grał w 2014 roku więc, się nie dziwie, że nie był w stanie ci powiedzieć. 

Po za tym, dziwne, że tylko koszulki są, przecież były też te gadżety sportowe, bynajmniej ja pamiętam, że to było bo akurat grałem w czasie mś 2014 :) 

Ci co nie wiedzieli co z przebieralnią, już wiedzą, dziwne, że nic nie było w czasie mś 2018 w Rosji xD 

Footballplayer.pl <- Nowa gra piłkarska! :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...