Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hero Zero localhost zadania nadzwyczajne i towarzysze

Gość XRaymondPL

Rekomendowane odpowiedzi

Gość XRaymondPL
Opublikowano

Witajcie, stworzyłem serwer na localhoscie i wszystko działa tylko chce się spytać jak dodać zadania nadzwyczajne i towarzysze prosze odpowiedzcie.

Opublikowano

@XRaymondPL Trzeba znać przynajmniej jakieś podstawy programowania obiektowego i PHP, a także troszkę ogarniać wstecznej inżynierii, chyba że wbijesz sobie level na officjalu i będziesz requesty przeglądał, ale to jest troche czasochłonne i do tego na oficjalu masz nową wersje klienta wiec może co nieco działać inaczej. Dlatego "wsteczna inżynieria" (dekompilacja) pliku SWF klienta gry jest najlepszym rozwiązaniem, do tego trzeba ogarniać programowanie ActionScript. Przeglądasz jak requesty sa przetwarzane przez klienta i robisz tak requesty np. do moich plików. Tzn. dopisujesz kod w odpowiednim miejscu.

Opublikowano
17 minut temu, XRaymondPL napisał:

emmmm......... Nie rozumiem

Innym słowem zapisz się na płatny kurs języków php, actionscript albo zacznij coś z przeglądania z kursów za free na stronach, niczego nie dodasz nie znając żadnych podstaw, myślę że jak to wszystko ogarniesz to by i Ci reveres z przyjemnością pomógł, po prostu chłopak nie będzie odwalać całej roboty samemu i do tego charytatywnie :7_sweat_smile:

Opublikowano

@Alexss dokładnie jak powiedziałeś, aczkolwiek nie musi używać płatnych kursów, wystarczy trochę zaangażowania, ja nie wydałem ani 1 złotówki na naukę "programowania", ani też nie czytałem książek na ten temat. Po prostu mnie to ciekawiło i wszystko co mnie nurtowało szukałem w googlach.

Opublikowano
10 minut temu, XRaymondPL napisał:

Mądrale xDDDDDDD

Odpowiadamy dla Ciebie po prostu na zadane pytanie i co ewentualnie mógłbyś zrobić w tym kierunku. 

A ty bezczelnie się z Nas wyśmiewasz.

Chciałbyś abyśmy też odpowiedzieli dla Ciebie coś typu ,,HAHAHHA, JAK NIE UMIESZ TO SIE ZA TO NIE ZABIERAJ XDDDD''

Tak więc ,,mądralo'' idź coś zacząć w tym kierunku a może coś z tym zdziałasz:)

Gość XRaymondPL
Opublikowano

Nie Wiem ,,jak to zrobić?'' ponieważ ja jestem neidoświadczony więc się pytam

Opublikowano

@XRaymondPL 

Cytat

@XRaymondPL Trzeba znać przynajmniej jakieś podstawy programowania obiektowego i PHP, a także troszkę ogarniać wstecznej inżynierii, chyba że wbijesz sobie level na officjalu i będziesz requesty przeglądał, ale to jest troche czasochłonne i do tego na oficjalu masz nową wersje klienta wiec może co nieco działać inaczej. Dlatego "wsteczna inżynieria" (dekompilacja) pliku SWF klienta gry jest najlepszym rozwiązaniem, do tego trzeba ogarniać programowanie ActionScript. Przeglądasz jak requesty sa przetwarzane przez klienta i robisz tak requesty np. do moich plików. Tzn. dopisujesz kod w odpowiednim miejscu.

Gość XRaymondPL
Opublikowano

Ej reveres, nie pierdol tylko udostępnij gotowe pliki z zadaniami nadzwyczajnymi i towarzyszami:5_smiley:

Opublikowano
49 minut temu, XRaymondPL napisał:

Ej reveres, nie pierdol tylko udostępnij gotowe pliki z zadaniami nadzwyczajnymi i towarzyszami:5_smiley:

Jeśli będzie chciał zapewne to zrobi a ty powinieneś się uspokoić i poczytać regulamin. Nikt nie ma obowiązku pomagać Ci użytkownicy robią to z własnej nieprzymuszonej woli więc doceń to i posłuchaj rad.

Opublikowano

Podsumowując masz trzy wyjścia zacznij od nauki programowania i napisz sobie,zapłać komuś kto zrobi to za ciebie,poczekaj aż ktoś udostępni pliki. Chcesz żeby ktoś ci napisał funkcję tracąc swój czas i jeszcze za darmo,nie licz na to.

• MozYYY zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...