Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[S9][x700] Goblin MU - Open 01/05/2025 MAY 1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pograłem wczoraj kilka godzin i jak dla mnie serwer jest zbyt prosty. Po przeczytaniu ustawień w publikacji miałem nadzieję, że będzie to bardziej 'hardcore' serwer ale niestety się zawiodłem. Już od samego początku exp w party zapierdzielał tak, jakby było tu co najmniej 300 expa. Itemy w sklepie na poziomie RB+s to jakiś żart, nie rozumiem co miała w głowie osoba, która te sklepy robiła skoro tutaj rzekomo jest 100 exp. No kto normalny przy takim expie dodaje RB+S... Kolejna kwestia wypadajek; lecą jak szalone już nawet na startowych lokacjach, to samo z jevelami.

Następna rzecz to brak możliwości zminimalizowania okna gry do zasobnika windows, co w dzisiejszych czasach jak większość gra na kilka kont jest uciążliwe... (chodzi mi o tzw. opcję 'minimize to tray icon')

Kto został to życzę mu powodzenia i wytrwałości, choć nie gra tutaj zbyt wiele rodaków.

• possibilitys zmienił(a) tytuł na [S9][x700] Goblin MU - Open 05/01/2021
  • Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• possibilitys zmienił(a) tytuł na [S9][x100] Goblin MU - Open 23/01/2021
  • possibilitys zmienił(a) tytuł na [S9][x100] Goblin MU - Open 24/01/2021
Opublikowano

gralem pare dni, exp jest dynamiczny - strasznie spada, ale fakt nie gra sie fajnie, wypadajek bardzo duzo ale blesy i jole rzadko dropią - to będzie główną walutą w grze. 

Wbiłem tu 2rr ale odechciewa sie grac jak kompa nie wylaczylem od startu a top1 juz kilkanascie rr ma - itemshop. Takze jak nie zamierzacie wydać z 200PLN to sznse sie wyrównają za jakieś 2 miesiące... tylko czy serw tyle postoi, tzn. ile ludzi na nim zostanie po takim czasie... 

darmowy offlevel ktory zbiera jewele ale jest zbugowany - postac atakuje jakby chciala a nie mogła.

Ogólnie to nie polecam.

Ja podziękowałem, wybeiram się na któryś s6 z tych co jutro startują ( a startują przynajmniej 3)

• possibilitys zmienił(a) tytuł na [S9][x100] Goblin MU - Open 31/05/2021 31 MAY
  • possibilitys zmienił(a) tytuł na [S9][x100] Goblin MU - Open 17/08/2021 17 AUGUST
  • 2 tygodnie później...
  • possibilitys zmienił(a) tytuł na [S9][x700] Goblin MU - Open 22/09/2021 22 SEPTEMBER
Opublikowano (edytowane)

czy to nie jest ten sam admin co Starred/Kingdom i reszty jego serwerow nastawionych na $$$?

Edytowane przez marakuja
  • possibilitys zmienił(a) tytuł na [S9][x700] Goblin MU - Open 21/12/2021 21 DECEMBER
Opublikowano
4 godziny temu, GoSu1944 napisał:

to ta sama bajka co te parę serwerów. Jeden gość zachłanny na donate i co 1 mc nowa edycja...  🙂 Szkoda czasu.

Dokładnie, szkoda na ten śmietnik czasu. Te wszystkie Diamond Mu, Starred Mu, Goblin Mu, MuO Play to ta sama strategia, narobione naraz po 3-4 serwery 200x, 700x, 9999x i tak co 2 tygodnie startuje nowy, żeby szybko złapać hajsy na donacjach, jeden upada, bo kończy się po tygodniu na 80 online to już rusza nowy badziew na jedno kopyto, vipy sripy i tak w kółko.

• possibilitys zmienił(a) tytuł na [S9][x700] Goblin MU - Open 28/07/2022 28 JULY
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

350 online na serwie x700, wbijam dzisiaj, chodźcie też :)

Edit: Po godzinie gry, uważam że serwer jako tako żyje, jest chat, jest party, jest handel, więc można pykać

Edytowane przez YouScared
  • possibilitys zmienił(a) tytuł na [S9][x700] Goblin MU - Open 26/12/2023 26 DECEMBER
  • 2 tygodnie później...
  • possibilitys zmienił(a) tytuł na [S9][x100] Goblin MU - Open 28/03/2024 28 MARCH
Opublikowano
2 godziny temu, dupa1000 napisał:

Dzis rusza zobacze co sie bedzie dzialo.

88% i stp 3 razy zaczynalem i wiecej nie sciaga    Cienko widzę disiejszy start ^^

Nie żebym chciał grać, z ciekawości sprawdziłem... mnie z mega poszło bez problemu ściąganie.

Opublikowano

Ale hakowanie odchodzi heheh jaja  dung 2 Yellow daje ze az oczy bola . Serwer dopiero godzine temu ruszyl a ludzie tarkan expia. Nic tu po mnie bb

• possibilitys zmienił(a) tytuł na [S9][x700] Goblin MU - Open 22/06/2024 22 JUNE
  • possibilitys zmienił(a) tytuł na [S9][x100] Goblin MU - Open 03/09/2024 SEPTEMBER 3
  • 2 tygodnie później...
  • possibilitys zmienił(a) tytuł na [S9][x100] Goblin MU - Open 24/10/2024 OCTOBER 24
Opublikowano (edytowane)

Nie polecam, administrator ma wszystko w dupie, nie ma z nim zadnego kontaktu - chyba, że trzeba wysłać info o nowym otwarciu wtedy sam pisze. Gdy zwróci mu się uwage na coś jest chamski i wulgarny. Omijać szeroko jego serwery takie jak MuO GoblinMu LuminosMu to wszystko jego 

I don't recommend it, the administrator doesn't give a damn about anything, there is no contact with him - unless you need to send information about a new opening, then he writes it himself. When you point something out to him, he is rude and vulgar. Avoid his servers such as MuO GoblinMu LuminosMu, it's all his

Edytowane przez okicze2
  • possibilitys zmienił(a) tytuł na [S9][x100] Goblin MU - Open 12/12/2024 DECEMBER 12
  • possibilitys zmienił(a) tytuł na [S9][x100] Goblin MU - Open 11/02/2025 FEBRUARY 11
Opublikowano (edytowane)

fajnie, że można kupić wingi i itemy exc +12, nic tylko grac^^

Do tego lucky set i wingi cholera wie jaki lvl +15

Edytowane przez miazga1989
  • possibilitys zmienił(a) tytuł na [S9][x700] Goblin MU - Open 15/03/2025 MARCH 15
  • 2 tygodnie później...