Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z logowaniem - zła data

macius04

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie. Mam nowy tel i nie mogłem sie zalogować. Okazało się że trzeba ustawić odpowiednią datę. Mój kolega dla żartu odinstalował mi ostatnio apke i teraz nie moge wogule ustawić daty. Czy da to się jakoś naprawić. Gdyż jak nie ustawie odpowiedniej daty to nie mogę logować się przez google accond

#edit 30.04.19

Mam samsunga i chodzi mi o date w apce. Na telefonia i na koncie google mam ponad 18 lat.

Opublikowano

Jaki masz telefon? Ustawianie daty w telefonie raczej nie jest związane z żadną aplikacją, a jest dostępne w ustawieniach.

Opublikowano

Mam rozumieć że masz złą date ustawioną na telefonie i nie możesz przez to się zalogować? Ustawienia - data i godzina - ustaw datę albo kliknij automatyczne ustawianie i nie powinno być problemu. Apka nie może blokować Ci ustawiania daty w telefonie

Opublikowano

Wyczyść dane gry i podaj że masz ponad 18 lat (Nie wiem ile jest wymagane ale podaj tyle dla pewności) po czym zaloguj się przez google.

Opublikowano

A jak owe dane wyczyścić na samsungu ?

18 godzin temu, el capo napisał:

Mam rozumieć że masz złą date ustawioną na telefonie i nie możesz przez to się zalogować? Ustawienia - data i godzina - ustaw datę albo kliknij automatyczne ustawianie i nie powinno być problemu. Apka nie może blokować Ci ustawiania daty w telefonie

Opublikowano
39 minut temu, macius04 napisał:

jak owe dane wyczyścić na samsungu

Ustawienia -> aplikacje -> wybierasz apke -> domyślna pamięć -> wyczyść dane

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...