Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aktualizacja Trenów

Gość Lujekk

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Lujekk
Opublikowano

Witam, z nudów postanowiłem obczaić tą nową aktualizację treningów w Hero Zero i w oczy rzuciło mi się pewne podobieństwo..

1. Wybieranie, odświeżanie "ofert"

wybieranie.png

2. Zwykłe questy z dodatkowymi punktami.

xd2.png

Co o tym sądzicie? 

Opublikowano

Za obie gry jest odpowiedzialne to samo studio, więc co tu sądzić? Pewnie obie gry w głównej mierze na tym samym kodzie, więc zamiast robić na siłę inne implementują ten sam element podmieniając tylko grafikę.

Gość Lujekk
Opublikowano

Wiem, że bbe też należy do playata ale pomysł mogli by wymyślić nowy a nie tak samo jak w bbe

Opublikowano
44 minuty temu, Lujekk napisał:

Wiem, że bbe też należy do playata ale pomysł mogli by wymyślić nowy a nie tak samo jak w bbe

No co ty, przecież jest różnica - bbe to erotyka, a hz od zera do bohatera  :8_laughing:

5 godzin temu, XRaymondPL napisał:

Za obie gry jest odpowiedzialne to samo studio, więc co tu sądzić? Pewnie obie gry w głównej mierze na tym samym kodzie, więc zamiast robić na siłę inne implementują ten sam element podmieniając tylko grafikę.

Rozwalasz mnie panie już swoimi wypowiedziami na tym forum... Do takiego stopnia, aby już bezczelnie komentarze pod tobą kopiować? Oj, niedobrze... ;p

Opublikowano

Nie znacie powiedzenia ? "Zarobić, a sie nie orobić" XD

Przecież jeżeli 1 gra wypaliła (HZ) ona jest do młodych, a więc trzeba było zrobić wersje dla +18 Xd, aczkolwiek myślę że i w BBE grają dzieci XD

• Aive zmienił(a) tytuł na Aktualizacja Trenów
Gość Lujekk
Opublikowano
4 godziny temu, Reveres napisał:

Nie znacie powiedzenia ? "Zarobić, a sie nie orobić" XD

Przecież jeżeli 1 gra wypaliła (HZ) ona jest do młodych, a więc trzeba było zrobić wersje dla +18 Xd, aczkolwiek myślę że i w BBE grają dzieci XD

A tam 18+ :6_smile: 

Spoiler

Session0_Tutorial_1_r.jpg

5 godzin temu, Alexss napisał:

No co ty, przecież jest różnica - bbe to erotyka, a hz od zera do bohatera  :8_laughing:

Rozwalasz mnie panie już swoimi wypowiedziami na tym forum... Do takiego stopnia, aby już bezczelnie komentarze pod tobą kopiować? Oj, niedobrze... ;p

Jakby nie VPN to połowa działu VIA WWW by wyrwała bana za multikonta XD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...