Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nadchodzące serwery?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Z tego powodu, że serwery które są teraz na naszym rynku w ogóle nie przemawiają do mnie, lub już mi się znudziły, mam do was pytanie. Czy są obecnie serwery w trakcie powstawania? Czy znacie jakiś serwer który ma powstać w przeciągu paru tygodni/miesiąca? Czekam na odpowiedzi.

• Aive zmienił(a) tytuł na Nadchodzące serwery?
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Dnia 14.05.2019 o 15:07, Ekrahb napisał:

Xardas MT2 leci w tym roku, bodajże w wakacje. Na serwerze znajdziemy wiele wzmianek z gier serii Gothic.

Mają stronę na facebooku, wystarczy poszukać.

A czy ty wiesz, kto robi ten serwer?

Opublikowano
5 minut temu, Ekrahb napisał:

Tzn? Co za Surek?

Surek robi ten serwer, co wymieniłeś.

1 minutę temu, Molirol napisał:

Lanerisy s10

Egorie
typowe

No typowe (dla niego). ?

Od siebie dodam, że czekam na ,,Calios.eu'' i Ne***ir (nie mogę jeszcze nazwy upublicznić).

Opublikowano

Fajnie jakby ktos powrocił do zycia pierwszy serwer jaki powstał prywatny (chyba jak sie nie myle) o nazwie ytian2  i jeszcze jak is bylby taki sam jak kiedy miecz Gold mag(jak dobrze pamietam) itd

Opublikowano
18 godzin temu, pan66 napisał:

Fajnie jakby ktos powrocił do zycia pierwszy serwer jaki powstał prywatny (chyba jak sie nie myle) o nazwie ytian2  i jeszcze jak is bylby taki sam jak kiedy miecz Gold mag(jak dobrze pamietam) itd

Jestem za. Mój pierwszy prywatny serwer był to prawdopodobnie chiński metin2 (menghlongju) jakoś tak i drugi serwer tez był świetny to weifulong. Wszystkie były spolszczone i oczywiście pamiętam że opanowane przez polaków i mało co chinolów potem grało

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Tylko trzeba kogos kto by to ogarnął.Myśle ze jakby zrobił serwer jak kiedys wygladał bez dodawania zadnego "syfu" myśle ze ten serwer mialby dużą popularność i wróciłoby dużo  starych osób ktore grały na tym serwerze ,zeby poczuc znowu ten klimat ?

Opublikowano

Wkrótce startuje stary dobry DiamondMT2, Ale... Od 1 właściciela (stwórcy) serwera! Od Crive, nie od tego żałosnego Persergi/Flynna itp. Niestety ostatnie Diamondy które powstawały były od nieodpowiedzialnych ludzi którzy wyłącznie poprzerabiali tak żeby był 1:1... z bugami.

Aktualnie są teraz Beta Testy, z pomocą starych graczy którzy czuli sentyment do tego serwera, krytyczne bugi serwera zostały naprawione. Oczywiście defacto bedą małe zmiany bo już tyle lat mineło że trzeba też dać satysfakcje dla nowych graczy. Planowany start w późnym czerwcu. Wszelkie szczegóły znajdziecie na 

To jest ukryta treść, proszę

To jest ukryta treść, proszę

Opublikowano

Niedługo ma wystartować Xardas, Nodia, someya S2, no i classic s4/typowy S2 ale te ostatnie 2 serwery nie polecam skok na kasę.

BvB////Ac Milan 

Opublikowano

Wszyscy mówią nie długo od bardzo długiego czasu. Jakieś konkretne daty czy dalej wróżymy z fusów?

giphy.gif

Opublikowano
1 godzinę temu, Sav napisał:

Wszyscy mówią nie długo od bardzo długiego czasu. Jakieś konkretne daty czy dalej wróżymy z fusów?

Wiesz, na stronach fb tych serwerów są wypisane pełne daty, lub w przybliżeniu. Oczywiście, trza sprawdzić.

Opublikowano
1 godzinę temu, Ekrahb napisał:

Wiesz, na stronach fb tych serwerów są wypisane pełne daty, lub w przybliżeniu. Oczywiście, trza sprawdzić.

Nie mam i nie korzystam z facebooka, więc raczej ciężko. Jeżeli już piszecie o startach serwerów to moglibyście chociaż podać miesiąc, już nie mówię o pełnej dacie ;>.

giphy.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...