Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

#10 - Powrót do korzeni

MPC News

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
16 minut temu, vsgv napisał:

eh, szkoda mi was ze lapiecie ta propagande gadana przez dawida od 3-4 lat. 

Uwierz mi, że każdy doskonale zdaje sobie sprawę z przyczyn, które doprowadziły forum do obecnej sytuacji i nikt nikomu nie próbuje wmawiać, że to wszystko to wina facebooka, a skoro już to wyjaśniliśmy to dyskusje na temat "propagandy" uważam za zamkniętą. 

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mpc forum upada jak i nie upadło juz okolo 1/2 lata temu , duży wkład w upadające forum należą się pewnej moderatorce :D

-Silnik mpc ssie i to mocno

-Sprzedanie randomowej firmie forum przyczyniło się do upadku

-Kiedyś było po 200 online teraz ile ? 20 ? 30 ?

-ziomki po 300/400 postów mają jakąś tam "rangę" 

to mnie boli xDDDD

sygna.png

Opublikowano

Informujemy, że punktacja konkursowa została własnie zaktualizowana i uwzględnia już konkurs wielkanocny. Niestety nikomu nie udało się dojść do końca łamigłówki, a więc konkurs z tego wydania pozostaje nierozstrzygnięty. 

Opublikowano

Dobrze widzieć, że na forum cały czas cos się dzieje. Lubie co jakiś czas zalogować się i poczytać, ostatnio wracam coraz częściej. :) Tak trzymać.

2rc8k5i.png

Opublikowano

Co do odejścia od tematyki cheatów i botów to według mnie był to lekki błąd bo pamiętam jak dział CoD był masakrycznie oblegany pod tym kątem a moderatorzy tworzyli i udostępniali fajne pliczki, niestety po odejściu od tego pod skrzydłami następnych moderatorów a następnie moimi dział upadł doszczętnie, lecz swoje zrobiła też same Activision produkując kiepskie części gry.

12Z3na4w70uNWDDFCGFCG.gif

Opublikowano

Fakt faktem MPC PRAWIE umarło, silnik ostatnimi czasy działał niczym kupa, w sumie strona była blisko niedziałania, ale jednak te 8 lat tutaj się spędziło :S dobrze, że próbujecie uratować, co wasze.

Opublikowano

Szkoda, że wszystko tak się potoczyło, ale wiadomo, że nic nie trwa wiecznie i wszystko co dobre kiedyś musi się skończyć. Już sporadycznie tutaj zaglądam, najczęściej w latach 2010-2014 kiedy jeszcze grało się w Metina i stawiało swoje serwery. ?

@Michios, kiedyś tych postów miałem zdecydowanie więcej, ale wszystko gdzieś poznikało w przebiegu lat.

Jednak dobrze, że coś się dzieje, miło się czytało.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Takie czasy, teraz fejsbuki wyparły fora, co jest strasznym błędem. Szukając czegoś w google można było znaleźć jakiegoś posta na forum z 2012, który dalej wyczerpywał temat. Fejsbuki tego nie mają ?

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...