Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Witamy w IPS 4.4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej,

Prace techniczne zostały ukończone i działamy obecnie na najnowszej wersji silnika forum.

Z tego powodu niektóre rzeczy mogą działać nie do końca dobrze, także wszelkie rzeczy, które waszym zdaniem są nie tak, proszę o zgłaszanie tutaj. 

Na bieżąco będę informował o wprowadzanych zmianach.

EXPmIpC.gif

Opublikowano
13 minut temu, Diclodus napisał:

Taki error:

https://imgur.com/a/sGCCJkk
.
PS:
 U nas w szkole na informatyku było takie fajne powiedzenie:
"Jak działa to nie ruszaj" xd

Ciasteczka do usunięcia, wiedzą o problemie.

1) Who is Online nie działa poprawnie (Brak formatowania)

2) Pousuwajcie bloki z informacjami o bulk mailu (newsletter) - ustawienia, /staff (katalog admins) itd.

3) Niekiedy nie pojawiają się sformatowane timestampy (W profilach ludzie mnie przeglądają, ale niektórzy nie mają daty odwiedzin, w działach ten sam problem)

4) Brak zawartości na karcie Aktywność w profilu (np. u mnie)

5) Niedoróbka w CSS-ach w Dashboard w Ustawieniach (tabelka posiada deltę item, której co 2 wartość jest prawie biała).

6) Nowa wersja = nowe frazesy językowe = nie przetłumaczyliście tego /shrug

7) NIektóre font-awesomes nie wyświetlają się poprawnie (profil -> zmiana hasła)

? Serwis logowania via FB i via Google nie działa poprawnie -> brak wyświetlania ustawień w Ustawieniach (kliknij w te karty/zakładki)

9) Giphy nie zostało zaimplementowane (a szkoda) - ACP -> Rozszerzenia (nie wtyczki/pluginy) -> Giphy (wygeneruj token na stronie, tam jest poradnik poradzicie se kumple)

10) Błedy CSS w szukajce (klikniecie to zobaczycie)

11) X i V od tooglesów (paginacyjnych przełączników) nie są umieszczone poprawnie

12) Po użyciu Bump Topic wyświetla się data ostatniego posta, a nie aktualizacji (po odświeżeniu swojej ofery dalej mam (i po aktualizacji a przed odświeżeniem też miałem) Ostatni Post/aktualizacja 5 May, a nie przed chwiłą (bo zrobiłem to przed chwilą)

Jak coś znajdę to dodam.

Makin lubi to
Opublikowano
Cytat

[[Template core/front/popular/memberRow is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]] [[Template core/front/popular/memberRow is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]] 

https://www.mpcforum.pl/leaderboard/

Opublikowano

Taki problem z tym wyglądem, bo co jakiś czas muszę usuwać te ciasteczka. Czynność powtarzałem już parę razy. Wchodzę co jakiś czas, i znowu rozsypka - usuwam ciasteczka i działa. Inaczej - psuje się, jak wyjdę ze strony na dłuższą chwilę.

Diclodus lubi to
Opublikowano
4 minuty temu, Ekrahb napisał:

Taki problem z tym wyglądem, bo co jakiś czas muszę usuwać te ciasteczka. Czynność powtarzałem już parę razy. Wchodzę co jakiś czas, i znowu rozsypka - usuwam ciasteczka i działa. Inaczej - psuje się, jak wyjdę ze strony na dłuższą chwilę.

5 minut temu, Marchwj napisał:

2 godziny temu, Revayerq napisał:

Ciasteczka do usunięcia, wiedzą o problemie.

1) Who is Online nie działa poprawnie (Brak formatowania)

2) Pousuwajcie bloki z informacjami o bulk mailu (newsletter) - ustawienia, /staff (katalog admins) itd.

3) Niekiedy nie pojawiają się sformatowane timestampy (W profilach ludzie mnie przeglądają, ale niektórzy nie mają daty odwiedzin, w działach ten sam problem)

4) Brak zawartości na karcie Aktywność w profilu (np. u mnie)

5) Niedoróbka w CSS-ach w Dashboard w Ustawieniach (tabelka posiada deltę item, której co 2 wartość jest prawie biała).

6) Nowa wersja = nowe frazesy językowe = nie przetłumaczyliście tego /shrug

7) NIektóre font-awesomes nie wyświetlają się poprawnie (profil -> zmiana hasła)

? Serwis logowania via FB i via Google nie działa poprawnie -> brak wyświetlania ustawień w Ustawieniach (kliknij w te karty/zakładki)

9) Giphy nie zostało zaimplementowane (a szkoda) - ACP -> Rozszerzenia (nie wtyczki/pluginy) -> Giphy (wygeneruj token na stronie, tam jest poradnik poradzicie se kumple)

10) Błedy CSS w szukajce (klikniecie to zobaczycie)

11) X i V od tooglesów (paginacyjnych przełączników) nie są umieszczone poprawnie

12) Po użyciu Bump Topic wyświetla się data ostatniego posta, a nie aktualizacji (po odświeżeniu swojej ofery dalej mam (i po aktualizacji a przed odświeżeniem też miałem) Ostatni Post/aktualizacja 5 May, a nie przed chwiłą (bo zrobiłem to przed chwilą)

Jak coś znajdę to dodam.

2 godziny temu, Diclodus napisał:

Taki error:

https://imgur.com/a/sGCCJkk
.
PS:
 U nas w szkole na informatyku było takie fajne powiedzenie:
"Jak działa to nie ruszaj" xd

Ok, pozbierałem te uwagi, jutro powinny być poprawione wszystkie problemy, w tym ten z skórką.

EXPmIpC.gif

Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, Lord Makin napisał:

Ok, pozbierałem te uwagi, jutro powinny być poprawione wszystkie problemy, w tym ten z skórką.

13) CSS w GIPHY (klikasz guzik i są cssy do poprawki)

14) Szukajka nie bardzo działa (Elementy do przełączanima w usersach (grupy) i zamiast upragnionych wyników (profilu @Evil Smile) jest Template error.

15) There is an error when you try to use image from MPCforum as a avatar.

Edytowane przez Revayerq
Opublikowano
Przed chwilą, Ekrahb napisał:
  Ukryj treść

image.png

Hmm.. Ja ten temat pisałem dosyć dawno.. Takie błędy są, jeśli chodzi o posty i tematy, czasów czasem brak.

Ukryj treść

image.png

Tak, problem jest w trakcie naprawy ? 

EXPmIpC.gif

Opublikowano
7 godzin temu, Revayerq napisał:

Dalej jest mocno średnio, chyba już tamta wersja była lepsza. Oj Muckin, nie postarałeś sie. ?

No to jeszcze inaczej sprawdzimy mozliwość zmiany ?

EXPmIpC.gif

• Aive zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...