Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

/delete

Letsis

Rekomendowane odpowiedzi

• Aive zmienił(a) tytuł na [S14][x40] Underground MU
  • Odpowiedzi 155
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

To super publikacja, wygląda tak jakby pisał ją 14 latek. To ma być Start czy Koniec Edycji? Jak dla mnie to Koniec poza 14 osobami Online nie ma co zaczynać gry na tym serwie. 100 online to są View Boty, dziękuję i pozdrawiam okłamany licznik. Dodam, że gildia trzymająca zamek to Banda degeneratów durnych adminów którym za wyzwisko można polecieć z serwera, pozdrawiam członek gildii HUSARIA.

Opublikowano

Witaj !!

Sezon 14 to nowość jaka zagościła na UG  ?

Słowa krytyki są i będą zawsze ? przywykliśmy do tego od wielu lat ? mimo to gracze są i nie jest to liczba botów , tylko stabilnych i wiernych Graczy ?

Opublikowano

Witam !

Nowi Gracze dostaną ?

SYSTEM RESOW POSTACI:

0-10 res Zero Jog - czas resa 7h

11-20 res - 10 Jog - czas resa 14h

21 - 30 res - 20 Jog - czas resa 21h

31 res - 30 Jog - czas oczekiwania na resa 47h

Po za tym Team Pracuje nad kilkoma nowościami dla Nowych ?

Opublikowano

Witam byłem graczem tego serwera po rr acc,po tak długim doświadczeniu załogi spodziewałem się czegoś niesamowitego,rozczarowałem się jak i zapewne większość graczy,dam sobie rękę uciąć że system nagród którybył tak pięknie opisany w poprzedniej publikacji dalej nie dziala. Wspomnę też sytuację kiedy to MOS sam się pojawił i można było losować cudowne rzeczy,należąc wtedy do jednej z gildii słyszałem jak to się nachapali a inni DC... Serwer nalezacy do GMow a nie graczy. Odradzam

Opublikowano

Magu44

Nawiązując do twojej wypowiedzi , system nagród za rr zostanie niedługo wprowadzony iż UG czeka na nową stronę www , którą zamówiliśmy . Tymczasowo jest wprowadzony system Jewel of Exxes 40rr = 1 jewel of exxes ( kamyk dający 4opcje )

Co do Mosa , problemy były na s13 owszem , lecz każdy problem który wpływał na złą grę dla graczy został usunięty .

Server jest dla Was Graczy Nie GM i Teamu .

S14 to wiele dobrych i ciekawych zmian , oraz nowy Team .

Pamiętajcie Drodzy Gracze to Wy Tworzycie Server ! MY jako Team tylko pomagamy go ulepszać BY wam się lepiej grało !

Dlatego z całym szacunkiem Magu44 , grałeś dawno temu , może trafiłeś na zły moment . Teraz Jest Inaczej !

Opublikowano

Może i jest inaczej tylko komu chce się gonić ta topke,z początkiem mieliście ok 350 online.. i nie wiem czy to problem GMow którzy nasrali we własnym ogródku,ale z całym szacunkiem byłem świadkiem rozmów graczy na co to gm im nie pozwolił podczas błędów,tego nie cofniesz i itemow które dostali.. Tak jak wyżej wspomniałem mało kto będzie miał ochotę na tak mało wyrównana walkę... Źle to ogarneliscie na starcie,więc teraz zbieracie tego plony 

Opublikowano
Dnia 22.06.2019 o 11:46, Letsis napisał:

Magu44

Nawiązując do twojej wypowiedzi , system nagród za rr zostanie niedługo wprowadzony iż UG czeka na nową stronę www , którą zamówiliśmy . Tymczasowo jest wprowadzony system Jewel of Exxes 40rr = 1 jewel of exxes ( kamyk dający 4opcje )

Co do Mosa , problemy były na s13 owszem , lecz każdy problem który wpływał na złą grę dla graczy został usunięty .

S14 to wiele dobrych i ciekawych zmian , oraz nowy Team .

Pamiętajcie Drodzy Gracze to Wy Tworzycie Server ! MY jako Team tylko pomagamy go ulepszać BY wam się lepiej grało !

Dlatego z całym szacunkiem Magu44 , grałeś dawno temu , może trafiłeś na zły moment . Teraz Jest Inaczej !

Tak, Tak, opowiadaj bajeczki, że teraz jest idealnie według Ciebie. Dla innych nie ma sensu nawet wbijać jakich kolwiek resetów tym bardziej dla nie ustawionego serwera który z tego co widziałem na Forum jak Admini się wypowiadali "Będzie zrobione jutro" - po czym 2 miesiące minęło i dalej nic nie zrobione. 

Cytat

Z tego co widziałem to było Odwrotnie i nadal tak jest więc nie wciskaj Kitu.

Cytat

To jest idealny problem dla was Ustawić Mossa. Zamiast go zrobić to go usuneliście, mieliście tyle czasu na testy, że tego nie zrobiliście, a tyle was w tej Administracji siedzi... Nieroby.

Cytat

Jak poleciały wyzwiska to ban ForeVer, nie bądź śmieszny.

Opublikowano

Nowy Gracz dostanie pkt x2 tzn każdy rr będzie cofać postać do 220lvl , co daje więcej lvl expa i więcej pkt do rozdania za 1 rr .

SYSTEM RESOW POSTACI:

0-10 res Zero Jog - czas resa 7h

11-20 res - 10 Jog - czas resa 14h

21 - 30 res - 20 Jog - czas resa 21h

31 res - 30 Jog - czas oczekiwania na resa 47h

Ciągle krytykujecie s13 nad którym przyznam że nie zapanowaliśmy na początku , lecz to już przeszłość iż mamy sezon s14 i większa stabilność .

Co do wyzwisk ... hmm kultura jest najważniejsza i nie ważne gdzie gracie , wszędzie ban jest za wulgaryzmy ?

Opublikowano

Skoro nie byliście w stanie ogarnąć s13 to skąd mamy wierzyć że ogarneliscie s14. Mydlić oczy to możecie baranom,chcecie ludzi rr acc

Opublikowano

Ja nikomu nie mydlę oczu , i nikogo nie zmuszam do zagrania na UG . Ja pisze tylko i wyłącznie to wiem , zapraszam tych którzy chcą spróbować bo nowi maja o wiele lepiej jak dawniej ?

Opublikowano

Wszyscy narzekacie na to ile resów ma topka, jakie to itemy mają. Gram tu z ekipą, mamy straty po 20rr do topki, gorsze sety. Ale od paru tygodni trzymamy zamek. Dla chcącego nic trudnego.

Opublikowano
9 godzin temu, Asfaraf napisał:

Wszyscy narzekacie na to ile resów ma topka, jakie to itemy mają. Gram tu z ekipą, mamy straty po 20rr do topki, gorsze sety. Ale od paru tygodni trzymamy zamek. Dla chcącego nic trudnego.

Trzymacie zamek na wymarłym już serwerze, pozdro ^^

Opublikowano

To niech funkcjonuje,ale po 15 latach doświadczenia na rynku ludzie spodziewali się czegoś więcej.. A u Was start to była syf kiła i mogiła... Zostali ludzie którzy grają z Wami od lat i są zżyci.. A tak poza tym to GMowie mają swoje postacie.. Możecie zachwalać pod niebiosa ale ludzie i tak nie wrócą... Ciekawe czy w ogóle lagi na Waszym serwerze ustały,bo z tego co pamiętam to był delikatny MATRIX..Szczególnie na tej zimowej mapie z nowych sezonów.. I zanim ktokolwiek się wypowie w tej kwestii odpowiadając mi że czas zmienić sprzęt to od razu go uprzedze że grałem na innych S14 inie miałem takich problemów

Opublikowano

Lagi na zimowej mapie? Czyli to problem z twoim PC, nie z serwerem. 

Serwer nie ściągnie nowych graczy? Wbiłem gdyż szukałem serwa na lata. Kiedyś grałem na x-wordzie i dobrze wspominam tego typu rozgrywkę.

To że gra według ciebie "niewielu" graczy nie robi mi problemu. Liczy się jakość, nie ilość. 

I znajdź mi inny Polski serwer gdzie masz tyle graczy parę miesięcy po starcie.

Opublikowano

Nie mówię o mapie Devias,wspominałem o mapie z nowych sezonów,kto zaczynał na starcie ten wie o czym mówię.. W ogóle odradzam grę na polskich serwerach.. Swoją droga o wiele lepiej wygląda MU ORIGIN 2 niż wersja pecetowa

Opublikowano
8 godzin temu, Mag44 napisał:

Nie mówię o mapie Devias,wspominałem o mapie z nowych sezonów,kto zaczynał na starcie ten wie o czym mówię.. W ogóle odradzam grę na polskich serwerach.. Swoją droga o wiele lepiej wygląda MU ORIGIN 2 niż wersja pecetowa

Najlepiej to dać spokój z MuO i zająć się swoimi sprawami, niż kisić się z ludźmi którzy po tej grze zapewne trafią do szpitala psychiatrycznego.

Opublikowano
Dnia 25.06.2019 o 17:02, Letsis napisał:

Pardos

Nikt Ciebie nie obraża i proszę również nie obrażać innych !!

Nie polecam Ciebie i twojej zamszałej administracji która wiele szkód zrobiła na początku serwera.

Opublikowano

Nie będę się zniżać , do twojego poziomu ,iż tutaj potrafi każdy hejtować i obrażać , bo stuka w klawiaturę .

Gdybyśmy zrobili coś źle , nie istnieli byśmy tyle lat , gdzie żaden polski server już nie istnieje ?

Opublikowano

Ale prawdę mówiąc przez Wasze niechlujstwo gruba masa ludzi odeszła.. Możesz wspominać do woli ile to lat jesteście na scenie,z drugiej strony po takim stażu Wasz serwer na starcie powinien wyglądać całkiem inaczej aniżeli wyglądał.. Bo wyglądał fatalnie,po dość długich testach

Pardas lubi to
Opublikowano

Magu44

Nie mi się wypowiadać , za coś w czym nie uczestniczyłem , i nie miałem okazji pomóc , od kiedy jestem Jednym z Administratorów UG , mogę się wypowiadać.

Ponieśliśmy porażkę , lecz mimo tego podnieśliśmy się i obecnie S14 działa dobrze .

Gram w MU od 2011roku i wiem jedno , nigdy żaden server nie był idealny i nie będzie ?

W tych czasach 75% gier jest płatnych , co przekłada sie na lepsze funkcjonowanie gier . Nasz server jest bez płatny , każdy może zagrać , zhejtować , ale są też tacy którzy są u nas od niedawna i chwalą sobie ? Bo jest stabilnie !

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...