Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

/delete

Letsis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witaj @Mati872020 

Mieszane uczucia związane z czym ? z pisaniem ludzi którym na UG nie wyszło i będę pisać tutaj nie stworzone historie ? czy też oczerniać team ? . UG too darmowy serwer na którym masz szanse grać nie ponosząc żadnych kosztów . 

Zdarzają się sytuację wymagające aktualizacji oprogramowania czy też sytuacje nie zależne od nas , UG było przez chwilę off z racji potrzebnej aktualizacji .

Jesteśmy stabilni i najstarsi w p ! Zapraszam do zabawy 🙂 

DomDom lubi to
  • 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 155
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

Server jak najbardziej godny polecenia, gdyz jest stabilny i do tego sporo osob online. Jednakze na serverze sa chyba rowni i rowniejsi. Jakis czas temu grupka osob znalazla bug i kopiowala kamienie na stronie. Nie zostaly podjete dzialania w stosunku do tych osob. Malo wazne ze zapewne kazdy z nich porobil po 100k blesoow czy tam innych kamieni. Na disc administacja napisala ze wcale tak duzo kamieni nie wplynelo na server co jest oczywiscie sprzeczne gdyz sam znam kilka osob ktore to robily. Kazda osoba ktora wykozystuje bug dla swojwj korzysci a nie zglosi tego powinna byc banowana. Niestety na UG widac to nie dziala. Jednakze zapraszam do gry bo innego Polskiego stsbilnego servera na obcena chwile chyba nie ma 🙂🙂

Edytowane przez Rodzinny
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Mialem nie wypowiada się na temat tego serwera, jednakże czytają te wypociny nie których użytkowników zmieniłem zdanie.

Dodatkowo zaznaczam iż grałem na tym serwerze od 2010 roku, wiec wiem o czym mowie.

Jak zaczynałem swoja historie było to jak wcześniej wspomniałem w 2010 roku , wtedy serwer po mimo tego ze miał o wiele więcej graczy niż teraz był na prawdę nie dopracowany ( wiadomo takie pliki ). Wojownik i inni starali przez lata ulepsza w każdy możliwy sposób serwera ( sporo updatow ) jednak zawsze był jakiś problem z gra.

Teraz gracze to większości małolaty z rocznym doświadczeniem w grze , i wymagają wszystko za darmo ja w ciągu 7 letniej kariery na tym serwerze zdobyłem 3 GR przez 7 LAT gry. A wy chcecie to dostać lub zdobyć w miesiąc?

Szacunek dla administracji ze użera się z wami bo ja jak bym miał robić te zmiany i jeszcze dostawać po dupie to poważnie bym odpuścił.

Wracając do meritum sprawy :

Wszystkim serdecznie zapraszam do pobrania i spróbowania swoich sil na tym serwerze , jednakże ze nie jest to easy serwer i tu potrwa aż coś zdobędziecie .

Pozdrawiam i milej nocy zycze.

• Aive zmienił(a) tytuł na [S14][x50] MU Underground
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

image.png

Chętnie zagram i się przekonam 🙂 gdyby ktoś chciał noobka do gildii, który ostatnio grał na wersji 1.02d XX lat temu, to nick w grze Nightblade 🙂 mam tylko pewien problem z grą (tak jak w załączniku, każdy NPC ma taką czcionkę)

Opublikowano

Witaj , potrzebujesz pobrać , czcionkę all jest napisane na forum .

Wysłałem już Ci pw z linkiem do forum gdzie znajduję się all 🙂

Opublikowano (edytowane)

Dziękuję za pomoc 🙂 aczkolwiek jeśli chodzi o czcionkę ARLUNI, to już mam ją zainstalowaną, więc problem chyba leży gdzie indziej. Co do serwera na razie gra się przyjemnie (delikatnie ciężko), szkoda tylko, że mało ludzi 🙂 ale pewnie na wyższych lokacjach będzie lepiej. Pozdrawiam

Edytowane przez Nightblader
Opublikowano

Polecam serwer i zapraszam, Gra się fajnie. Łatwo o pomoc na początku.  Liczba On-line jak na Polskie realia Mu jest ok. Na tygodniu rano mniej osób przy kompie (większość afka stawia). W weekend i wieczorami jest dużo lepiej .

• 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

hej, gram od niedawna. Ale grałem w pierwszej edycji i z nudów postanowiłem wbić. Zapowiadało się fajnie. Ale jakieś cyrki się dzieją. Server niby no-pvp ale w ciągu godziny zostałem kilkukrotnie zabity.

Edytowane przez Darkerr
Opublikowano
Dnia 11.06.2020 o 11:24, Darkerr napisał:

hej, gram od niedawna. Ale grałem w pierwszej edycji i z nudów postanowiłem wbić. Zapowiadało się fajnie. Ale jakieś cyrki się dzieją. Server niby no-pvp ale w ciągu godziny zostałem kilkukrotnie zabity.

A co Ty bys chcial zeby cie glaskali w grze? W koncu gra strategiczna. 

Opublikowano

Serwer fajny ale www z błędami no i drugi mankament to mała liczba osób online. NIby jest około 100 ale w rzeczywistości 30 jest. Serwer umiera

Opublikowano (edytowane)

Witam.

Grałem na tym serwie kilka miesiecy i szczerze mowiac oczekiwalem chyba zbyt wiele, troche lagow, wiele bugow np. na summonerce, przez co bardzo nie fair play na CSach, niby to hard server ale w 2-3 miesiace da sie zrobic FO eq, BE acc i exc blessed. z początku bylo spoko, lecz po pewnym czasie wszystko zaczelo sie sypac, na dzien dzisiejszy na serwer juz nawet nie loguje, TEAM sie posypał, serwer sie rozpada, dodali teraz 1h online = 100 goblin points, niestety to jest juz tylko i wylącznie biedna próba zachęcenia ludzi do powtoru (jak to sie mowi, tonący brzytwy sie chwyta) , wielu juz odeszlo miedzy innymi GMow, nawet ADMIN (co mówi samo za siebie) a własciciele serwera mają go stanowczo gdzieś. Obietnice nowej strony www skladane od wielu miesiecy... niestety ciagle strony niema i raczej szybko sie nie pojawi, na discordzie widac jak admini "pykają" sobie w inne gierki, co jest tak naprawde smieszne, mogli by chociaz wylaczyc discord zeby gracze nie widzieli ze zamiast zajmowac sie tworzeniem strony i SERWEREM to maja inne zajecia w PUBG ;/. na serwie niema ograniczen jesli chodzi o odpalone konta, mozna cisnac po 6-8 postaci na raz, przy 70 acc online mozna latwo policzyc ilu GRACZY tak naprawde jest na serwerze. Kiedy zaczynalem na arenie (dostepnej tylko dla VIP) bylo praktycznie polowe zajetych spotow, na dzien dzisiejszy jest to 4-5 osob na calej arenie, z czego wiem ze 2-3 to konta jednego gracza. Szczerze, szkoda ze serwer tak podupadł, dobrze ze otworzylem oczy w miare szybko i gram juz na innym, w 100% nie zaluje tej decyzji. Dzieki temu, że chwile tam gralem poznalem kilkoro naprawde fajnych graczy z ktorymi wspolnie zasilamy szeregi nowego serwera w jednej @@. 

Pozdrawiam i życze powodzenia.

Edytowane przez Fazi22
Caffe Latte 9_7 lubi to
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam,

Gram na serwerze od stycznia tego roku, prowadzę własną gildie. Serwer działa długo i stabilnie, co prawda przez ostatnie problemy techniczne odeszło sporo graczy lecz jak to mawiają, jedni odchodzą, nowi przychodzą.Nowa strona na ten moment jest w wersji beta, albo i nawet alfa lecz podstawowe rzeczy działają! Gra się przyjemnie, nawet teraz przy tak małej liczbie osób online. Na serwerze przydało by się parę zmian np. re konfiguracja siły postaci na CS, Team który jest obecnie nie poddaje się i chce zmian na serwerze :) 

Serdecznie zapraszam na serwer i pomóżmy przywrócić ten serwer do dawnej świetności razem!

Opublikowano

Witam.

Ten Fazii co tu sie odzywa to niestety nie jest miarodajny osobnik. Wchodzi na serwer wyzywa ludzi od najgorszych. Przeszedl na jakiś innyu serwer i krzyżyk mu na drogę i szuka tu sensacji. Sumka jest dobrze ustawiona tylko trzeba potrafić nią grać.  CSy bardzo fajne. Jedna gildia rządzi bo są naprawdę koxami i chwała im za to, naprawdę szacun bo mają głowę na karku.  Serwer bardzo fajny , polecam!

Opublikowano

Strona nie działa tak jak powinna, wszystko załatwiane ręcznie przez posty na forum więc jesteśmy w 2007 a nie 13 lat później. Z 200 zrobiło 50-80 postaci online. Postaci bo gracze mają po 3,4,5 a najlepsi po 10 (lub więcej) postaci więc licznik online nie ma nic wspólnego z liczbą graczy. H@ i programista olewają sprawę nie ma praktycznie z nimi kontaktu czy na discord czy na forum. Jeden z 'adminów' się bardzo stara lecz to admin bez dostępu do panelu. Grałem tam wiele lat i z bólem dupy patrzę jak taki fajny serwer tonie. Wielka wielka szkoda dla całego polskiego światka MU bo klimat był tam jak nigdzie indziej i wątpię czy gdzieś uda się osiągnąć taki fun z gry jak był tam przed laty. Co z tego że 2 czy 3 osoby w teamie się dwoją i troją jeśli H@ prawdziwe problemy serwera zamiata pod dywan. To tak nie powinno wyglądać. A w obietnice już każdy logicznie myślący przestał wierzyć. Z bólem pozdrawiam was i życzę jak najlepiej. 

Opublikowano

paku90 - jesteś gmem na owym serwerze, więc wiadomo ze będziesz się wypowiadal w superlatywach.

DobrzeAdam - wiem, że jestes z @@ od paku90 i wiem że sam nie potrafisz sklecic zdania, więc nie wypowiadaj sie na moj temat, ja opisałem PRAWDE jak wygląda sytuacja na serwie. MPC to całkowicie niezależne forum gdzie można wyrazić swoją opinie, i TAK własnie zrobiłem, możecie w to wierzyć lub nie.

Zresztą nikogo tutaj nie trzeba przekonywać do tego że serwer Underground umarł, na dzień dzisiejszy gra tam garstka ludzi, a nowa strona dziala w 20%, wystarczy wejsc i się o tym przekonać na własnej skórze.

Szkoda tylko kilku osob ktore pozostały na tym serwie i łudzą się, że wstanie on z kolan. 

RIP

Caffe Latte 9_7 lubi to
Opublikowano

Fazi uściślijmy. GM=Guild master owszem jestem, GM=Game Master tu niestety nie trafiłeś, nie jestem. Proszę pokaż mi gdzie cukrowałem w swojej wypowiedzi. Twierdzisz że serwer umarł. Szkoda tylko że wasz serwer ma praktycznie taką samą ilość osób grających a ustawienia bierze od "trupa" ale to temat rzeka :)

Opublikowano

@Fazi22 Miałem nie komentować twoich komentarzy , iż troszkę mi nie wypada wchodzić w dyskusję z graczem który był jednym z najbardziej problematycznych osób i graczem który jak bym policzył napisał najwięcej skarg o PK .

Teraz piszesz obrazy na UG bo grasz u konkurencji , gratuluje .

MU-Online to tylko gra !

Obecnie są wakacje , urlopy i ludzie wolą spędzać czas z rodziną a nie w grze , więc proszę mi nie pisać że UG umarło , bo tak nie jest . 

Opublikowano (edytowane)

Ustalmy jedno, ja nie gram juz ani na waszym serwerze, ani na serwerze konkurencji, więc nie rozumiem twojej wypowiedzi, moja opinia była by nie zmienna, nie zaleznie od tego na jakim serwie byl bym teraz aktywny, kolejna sprawa, byłem nowym graczem, zarejestrowalem sie i znalem tam tylko jedną osobe, więc patrzyłem na serwer świeżym spojrzeniem, nie z sentymentem jak gracze ktorzy grali tam od lat, wiec tak samo jak moje spojrzenie, OPINIA również jest świeża i bezstronna. Dodajmy, KONKURENCJĄ dla was mozna nazwac kazdy inny serwer Mu Online wiec nie za bardzo wiem o ktory serwer ci chodzi. Letsis, być może dla ciebie GRACZ PROBLEMATYCZNY to taki gracz ktory wyraża swoją opinie glosno, nie zaleznie od tego czy jest to na reke tobie, czy kazdemu innemu czlonkowi teamu. Jeżeli nie radzisz sobie z tym to może nie powinieneś być odpowiedzialny za serwer. Ale OK, nazwij mnie problematycznym! Nazwij to jak chcesz. Być moze to że glosno mowie o tym o czym inni nie chcą (bo wolą słodzić wszystkim do okoła i wchodzic w tylek teamowi) tak bardzo was boli ze musicie mnie blokowac na discordzie. Nie potraficie przyjac krytyki? Tylko zachowujecie sie jak wrzechwiedzący, myslicie ze kazdy musi was wychwalać?  Ja tak nie robie, dlatego ja jestem ten zly?

Nie interesują mnie inne serwery, ja w tym poście wyrazilem swoja opinie na temat WASZEGO serwera, i wielu ludzi poprze moje zdanie. Ja rowniez nie bede wchodził więcej w dyskusje na temat tego czy serwer umiera czy nie, fakty mowią same za siebie i kazdy ma oczy i swoj własny rozum. Kiedy juz czlonkowie teamu opuszczają TONĄCY STATEK to chyba o czyms świadczy.

paku, ty chyba mnie nie zrozumiales, ja WIEM ze jestes GMem, wiec prosze cie nie pogrązaj sie juz. I dla twojej wiadomosci, nie gram na żadnym innym serwerze.

Kończe tutaj z wami dyskusje, dobrze że ludzie widzą jak bardzo gniecie was to że ktoś mówi głosno prawde. Pozdrawiam, i nie polecam tego serwera, ktory już dawno zatoną tak jak jego załoga.

Fazi

Edytowane przez Fazi22
Caffe Latte 9_7 lubi to
Opublikowano

Fazi22 widze że dalej masz klapki na oczach.  Koles wchodzi na serwer wyzywa ludzi i kila specjalnie i on mówi ze wszystko z nim okej jest. Potem szuka afery tu i tam,  Really... nie pozdrawiam takich ludzi.

Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, DobrzeAdam napisał:

... i kila specjalnie ...

podobno to serwer PVP ... czemu płaczesz? bo ja potrafiłem zabic ciebie a ty mnie nie? dlatego przychodzisz tutaj i sie żalisz? Płacz płacz, tylko to wam pozostało 😕 

PS. nie szukam afery, afere zrobiliscie sami sobie po tym jak polowa teamu odeszła, i Letsis tak samo, bo to on zrezygnowal z pozycji admina i pisał wtedy "Idzcie teraz pisac prawdziwe opinie na MPC, juz mi nie zalezy"... przeciez to są słowa Letsis ^^ teraz wraca tutaj i mowi ze to co napisałem jest nie prawdą? to sie nazywa rozdwojenie jaźni, albo jakies inne zaburzenia osobowe. Z całym szacunkiem ale ja was tez nie pozdrawiam. 

PS2. jest jeszcze wiele innych spraw o ktorych tutaj nie napisałem, z racji tego ze bylem na tym serwie nie dlugo i nie znam do konca całej sytuacji, ale z tego co mi wiadomo to lista spraw ktore mialy miejsce od początku edycji jest dosc dluga i wiem, że administracja boji sie że ktos werszcie wypowie sie na ten temat. I prawdopodobnie juz nie dlugo tak sie stanie. 🙂

Edytowane przez Fazi22
Opublikowano

@Fazi22 

Jestem osobą która nie lubi się spowiadać i pisać czemu co jak zrobiła .

Lecz w obecnej sytuacji opowiem ci historię , a mianowicie odszedłem z funkcji Admina z prywatnych powodów , napisałem co napisałem po to by sprawdzić komu zależy a kto tylko szuka powodu by UG obrazić .

Czemu wróciłem ? Bo Gracze mnie przez 2 tyg prosili, pisali bym wrócił , moje odejście wynikało z problemów zdrowotnych , które obecnie są ciągle pod opieką lekarza , z czego tłumaczyć się nie będę .

Straszyć mnie czy teamUG , że ktoś coś ujawni ? 

Dziecinada iż doskonale wiem co możesz mieć na myśli i nie boje się niczego .

Ponieważ to wirtualna zabawa , tu są piksele w dodatku darmowe.

Diagron daje graczom darmową przyjemność pogrania w Mu-Online s14 jedyne w Polsce .

A serwery inne , nie są konkurencją iż jak przetrwają tyle lat co UG to pogadamy , na obecną chwilę większość kopiuje all co dobre na UG 

A jak chcesz pisać dalej , aferki itp to pisz , może dowiem się czegoś nowego zmyślonego 😄 

pozdrawiam EragoN 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...