Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

/delete

Letsis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ponownie.

Fazi22 : Musisz być nowym graczem w grze Mu-online moim skromnym zdaniem, gdyż nie jest tajemnica poliszynela, że w okresie maj – sierpień aktywności graczy spada nawet o 2/3 z powodów wakacji, egzaminów, wyjazdów itd. 

Dodatkowo prosze pamietac ze Mu-online wymiera i taka jest prawda! Tak naprawde zostaly jedynie UG i Soulmu ( ktore nic nie zmienia ) od lat. Jezeli uwazasz ze potrafisz wiecej to pokaz nam to! Zainwestuj swoj czas , pieniądze  i wtedy zobaczymy szybko cie nie zobaczymy.

Kazdy ma prawo komentowac czy napisac uwage, ale w twoim wykonaniu nie ma to wiekszego znaczenia bo nie jestes subiektywny w moim odczuciu.

Pozdrawiam Goku4444

Gracz z 12 -letnim doświadczeniem na UG.

• Odpowiedzi 155
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, DomDom napisał:

Witam ponownie.

Fazi22 : Musisz być nowym graczem w grze Mu-online moim skromnym zdaniem, gdyż nie jest tajemnica poliszynela, że w okresie maj – sierpień aktywności graczy spada nawet o 2/3 z powodów wakacji, egzaminów, wyjazdów itd. 

Dodatkowo prosze pamietac ze Mu-online wymiera i taka jest prawda! Tak naprawde zostaly jedynie UG i Soulmu ( ktore nic nie zmienia ) od lat. Jezeli uwazasz ze potrafisz wiecej to pokaz nam to! Zainwestuj swoj czas , pieniądze  i wtedy zobaczymy szybko cie nie zobaczymy.

Kazdy ma prawo komentowac czy napisac uwage, ale w twoim wykonaniu nie ma to wiekszego znaczenia bo nie jestes subiektywny w moim odczuciu.

Pozdrawiam Goku4444

Gracz z 12 -letnim doświadczeniem na UG.

Co Ty gadasz za bzdety ziom... Wakacje w tym roku są zupełnie inne niż rok czy 2 lata temu... takie pierdoły, że 2/3 osób wyjechało na "wakacje" to ściema sprzedawana od paru lat na serwerach, które miały już wcześniej tendencję spadkową...  Wierzysz w to, że nagle w jednym czasie wszyscy wyjechali i jest o 60% mniej online ? Pierdoły. 

Edytowane przez Bosssik
Opublikowano
2 minuty temu, Bosssik napisał:

Co Ty gadasz za bzdety ziom... Wakacje w tym roku są zupełnie inne niż rok czy 2 lata temu... takie pierdoły, że 2/3 osób wyjechało na "wakacje" to ściema sprzedawana od paru lat na serwerach, które miały już wcześniej tendencję spadkową...  Wierzysz w to, że nagle w jednym czasie wszyscy wyjechali i jest o 60% mniej online ? Pierdoły. 

No to widze ze brak pojecia o Mu-online jak swiat swiatem zawsze online spadalo w tych miesiacach. Tak tez tendecja jest spadkowa ale nie przesadzajmy.

Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, DomDom napisał:

No to widze ze brak pojecia o Mu-online jak swiat swiatem zawsze online spadalo w tych miesiacach. Tak tez tendecja jest spadkowa ale nie przesadzajmy.

Masz rację, przecież 13 lat w MuO to malutko ... "brak pojęcia", idź dalej głoś te swoje pierdoły i pokazuj jak BARDZO jesteś doświadczonym graczem 😄 

Jak serwer nie ma nic do zaoferowania to jest tendencja spadkowa - proste, zbieg czasu ale nie wmówisz mi, że NAGLE 2/3 serwera wyjechało 😄

Spadek o 60-70% pokazuje jak bardzo dużo multi acc było na serwerze 🙂

Pozdrawiam

Edytowane przez Bosssik
Opublikowano
2 minuty temu, Bosssik napisał:

Masz rację, przecież 13 lat w MuO to malutko ... "brak pojęcia", idź dalej głoś te swoje pierdoły i pokazuj jak BARDZO jesteś doświadczonym graczem 😄 

Pozdrawiam

Po co sie spinasz i bijesz pijane? Widze nastepny amator brak mozliwosci wypowiedzenia sie 😉

Opublikowano

Zastanawia mnie tylko jedno w całej obecnej konwersacji , Po co to jest pisane akurat na mojej reklamie ? 

UG jest tak długo że ludzie odchodzą i wracają , serwer nie ma co zaoferować ? hmm zapomniałem to nie fast exp , więc dłuższa gra i staranie się by coś samemu zdobyć to już trudność . 

Okres Czerwiec - Wrzesień zawsze był słaby i liczba on była niska .

Dla UG nie liczy się 500online lecz ludzie którzy grają by pogadać ze znajomymi sprzed kilku lat .

A pisanie tutaj by sobie napisać jest zbędne .

Bo Polska scena Mu-Online już pokazała wielkie serwery , wielkie obietnice , i gdzie są teraz ? 

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

A co nie jesteś za bardzo ogarnięty i nie wiesz jak to zrobić?

Dnia 6.09.2020 o 16:22, gosc55598 napisał:

Szkoda, że strona internetowa tego serwera jest tak pobugowana, że nie mogę odzyskać swojego konta, a miałem chęci na sprawdzenie. 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Byłem w szoku wchodząc na MPC ze jest polski serwer działający od "2010" - ale jak widzę co tu się dzieje to nie dziwie się, że :

- PIS wygrał

- po rozbiorach straciliśmy państwo

- a po odzyskaniu dalej byliśmy wyjebani w komos aż do 2020

jesteście tak przepełnieni nienawiścią i nadmuchaną wyobraźnią o pochodzeniu własnej rasy - że sami siebie nienawidzicie - jak tak was czytam.

Szkoda bo zagrałbym po kilku latach przerwy w mu.

Mu NOD padł tak samo przez ludzi którzy - "serwer umiera" - nic nie umiera tylko nasz naród dostał ból dupy i nie było 500 +, ludzie ludziom zgotowali ten los, tak mu online umarło - czemu tibia i gry jej datowo równe, dalej  jakoś żyje ? - odpowiedź sobie sam .

Pozdrawiam wytrwałych oraz administracje, która musi kochać mu, że udało się im tak długo to przetrwać, myślałem, że na x-world skończyły się długoterminowe serwery Mu .

DobrzeAdam i Eoee lubią to
Opublikowano

Witam. po roku grania na serwerze moge powiedzieć ze to tylko zmarnowany czas. Jak serwer leciał na kase tak dalej leci.

Obecnie serwer widmo...

Ludzie jak nie byli mili tak dalej sa...

Osobiście wiem jak nie masz znajomosci wrzód Gm to jesteś dno. Na serwerze jest pełno itemkow z edytora, tak sam je posiadam.

Zaraz napewno Letsis(Eragon) odezwie ze to nie prawda. Cs wygladaja jak wygladały bez zmian elitpoty i sd poty caly czas wygrywaja CS. Dla zainteresowanych moge dac ss na Pw owych itemkow. Serwer miał byc wiekszym hard niz przed nowa edycja a sądze jest łatwiej.

Od poczatku nowej edycji wprowadzają nowo strone www gdzie moze z 25% juz działa 🤣

I dołączę jeszcze wisienke na torcie. serwer ani nie jest legalnie zarejestowany ale pieniążki bez problemu zarabia...

Szczerze odradzam serwer. Polecam zagraniczne bo obecnie polski rynek nic nie oferuje godnego uwagi.

Opublikowano

Czytając ten komentarz, śmiać mi się chce 😄 @TenMistrzAuu

Co na UG obecnie możesz szanowny kolego kupić na PLN ? hmmm ?? Vipa ? 

Żaden item nie został sprzedany z panelu za pieniądze , a te twoje edytowane itemy to chętnie zobaczę , pochwal się ss oraz jak taki odważy jesteś to ujawnij swój nick . Skoro mój nick tutaj wymieniasz .

Takich komentarzy jest pełno i zawsze będą . 

Tylko Ja czy TeamUG nie przejmujemy się takimi postami iż kto chce to zagra w darmowe MU-Online jedyne w Polsce , a kto będzie chciał marudzić to będzie wiecznie marudzić 😉

Więc czekam panie Kolego na te ss z itemami z edytora + ss tego ze z owego edytora wyszły 😉

Opublikowano (edytowane)

Witam.

Gość  z topki (2) Sprzedał konto za $$. A niby nie można sprzedawać konta za $$ = (BAN) ?

Dodam jeszcze że team i  Letsis(Eragon) o tym wiedział

Strona www jest robiona od ponad roku XD

Serwer widmo

Itemy edyty są dostępne dla elity (Administracja i koledzy)

DobrzeAdam to kolega Letsisa

lizodupek XD

Edytowane przez Caffe Latte 9_7
Opublikowano

To że ten serwer to cyrk było widać na starcie już. Itemy począwszy od pierwszych paru 3rd wingów na serwerze już pochodziły od aministracji (nie musze i nie zamierzam tego udowadniać ot co fakt.). Liczba bugów z jaką ten serwer ruszył przechodzi ludzkie pojęcie a admin zamiast naprawić szybko i zrobić restart to banował słusznie oburzone community. Plusy takie że po ciężkiej pracy paru ludzi serwer pozbył się znacznej części bugów i obecnie jeden z mniej zabugowanych serwerów z wyższym sezonem. Miło by było jak ktoś stworzyłby coś podobnego na polskiej scenie z domieszką importów (brazole,wietnamce etc). Jednakże z rąk tej administacji raczej nie wyjdzie nic dobrego (także fakt).

Opublikowano

Możecie pisać tutaj co chcecie , oczerniać UG , TeamUG . Pokazywać jak słabi jesteście bo pisać i stukać w klawiaturę potrafi każdy .

Jestem Adminem UG i od kiedy Ja trzymam rękę na pulsie , nikt nie zarzuci mi itemów z edytora , tysiąca elit pot (które i tak nie potrafiły pomóc słabym graczom w wygraniu CS) bo wszystko co zaszkodziło Serwerowi od jego startu z edycją S13 zostało naprawione .

Każdy serwer ma swoje wady i zalety , i przyznam że te wszystkie komentarze mnie nie ruszają , ponieważ serwer tworzą Gracze nie Team nie Admini ! Gracze którzy muszą umieć grać w daną edycję - sezon . Niestety błędem było danie S13 graczom którzy mówili że umieją grać a mylili pojęcia ( DL na DEF ma zabijać na hita ) 

Pozdrawiam EragoN 

TeamUG

• 2 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Także polecam ten serwer. Przyjemny, długoterminowy. 

Zabawa na CS przednia ^^

image.png

image.png

Pozdrawia " mistrz usypiania i denerwowania innych " Asfaraf xD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...