Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

/delete

Letsis

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 155
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
1 minutę temu, eragondodymisji napisał:

eragon powinien odejsc , nie nadaje sie na admina !

I mówi to osoba która zrobiła nick "eragondodymisji".

Nie potrafisz "podpisać" się pod własne wypowiedzi?

Po twoim nicku można wywnioskować, że chcesz tu grać i boisz się o swoje konto.

Opublikowano (edytowane)

Jak dla mnie te screeny świadczą tylko o poziomie inteligencji wrzucającego, jako że ów gracz jest na serwie 2016, to wręcz dziwi mnie to że jakkolwiek admina nie znał, cóz wina admina że trafił na gościa bez dystansu i poleciał z tym na forum, Szkoda że prywatne wiadomości są wykorzystywanie w celu szkalowania serwera, który przetrwał nawet x-w  😕

Edytowane przez MorkanWilk
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Chyba sobie żarty stroisz...    
Ty..? Który razem ze swoimi kolesiami śmiejecie się z innych graczy?
Ty..? Od którego hipokryzją aż razi w oczy?
Ty..? Chcesz mnie uczyć kultury słowa i dobrego wychowania? Jesteś za cieńki. Chłopie, jak ja zrozumiałem znaczenie słów: proszę, dziękuję i przepraszam. To Ty jeszcze na klatce schodowej w paprotkach szukałeś jajek wielkanocnych.
A jak nie rozumiesz o czym piszę. To rób sobie ss tego co sam piszesz i daj rodzicom do przeczytania. I niech Ci wytłumaczą co to znaczy hipokryzja. A jak chcesz to ci parę wyśle, bo skoro mnie zbanowałeś na tydzień za tekst typu: ,,Eragon narobił w pieluchy gdy zobaczył Szczecina. Uznając to za obrażanie Administracji. Gdzie w dodatku był to przykład zabawy którą zaproponowałem. A mającej na celu uświadomić ludziom, że można się swietnie bawić i nie trzeba przy tym być chamskim i wulgarnym.
To ty za teksty pt: ,,od samego początku mówiłem, że gildie 2fast Xworld. Nadają się tylko do bicia,, Powinieneś iść na roczny urlop, bo przez nadmierne spoufalanie się z innymi graczami, juz dawno zapomniałeś, co to znaczy być Administratorem...
I jesteś pierwsz w szeregu który swoją postawą w dodatku jako Administrator sabotuje ten serwer. No ale spokojnie i wszystko w swoim czasie. A któregoś dnia spadną na Ciebie takie gromy, że jedyne co będziesz mógł zrobić. To pochować się za zabawki swojego syna. A jadąc samochodem w tym kraju. Na widok tablicy z napisem Szczecin 666 Km Twoje auto samo na wstecznym wróci tam skąd przyjechało...
W tym dniu co mnie zbanowałeś nie było Cię do momentu, aż Cię ktoś poinformował o tym co piszę. Więc wpadłeś jak burza i zaczołeś kozaczyć. No i zakozaczyłeś a dla mnie jesteś skończony... Żegnam!!

Nie jestem autorem tego posta

post pochodzi z forum serwera

Edytowane przez Caffe Latte 9_7
Opublikowano
18 godzin temu, Caffe Latte 9_7 napisał:

Chyba sobie żarty stroisz...    
Ty..? Który razem ze swoimi kolesiami śmiejecie się z innych graczy?
Ty..? Od którego hipokryzją aż razi w oczy?
Ty..? Chcesz mnie uczyć kultury słowa i dobrego wychowania? Jesteś za cieńki. Chłopie, jak ja zrozumiałem znaczenie słów: proszę, dziękuję i przepraszam. To Ty jeszcze na klatce schodowej w paprotkach szukałeś jajek wielkanocnych.
A jak nie rozumiesz o czym piszę. To rób sobie ss tego co sam piszesz i daj rodzicom do przeczytania. I niech Ci wytłumaczą co to znaczy hipokryzja. A jak chcesz to ci parę wyśle, bo skoro mnie zbanowałeś na tydzień za tekst typu: ,,Eragon narobił w pieluchy gdy zobaczył Szczecina. Uznając to za obrażanie Administracji. Gdzie w dodatku był to przykład zabawy którą zaproponowałem. A mającej na celu uświadomić ludziom, że można się swietnie bawić i nie trzeba przy tym być chamskim i wulgarnym.
To ty za teksty pt: ,,od samego początku mówiłem, że gildie 2fast Xworld. Nadają się tylko do bicia,, Powinieneś iść na roczny urlop, bo przez nadmierne spoufalanie się z innymi graczami, juz dawno zapomniałeś, co to znaczy być Administratorem...
I jesteś pierwsz w szeregu który swoją postawą w dodatku jako Administrator sabotuje ten serwer. No ale spokojnie i wszystko w swoim czasie. A któregoś dnia spadną na Ciebie takie gromy, że jedyne co będziesz mógł zrobić. To pochować się za zabawki swojego syna. A jadąc samochodem w tym kraju. Na widok tablicy z napisem Szczecin 666 Km Twoje auto samo na wstecznym wróci tam skąd przyjechało...
W tym dniu co mnie zbanowałeś nie było Cię do momentu, aż Cię ktoś poinformował o tym co piszę. Więc wpadłeś jak burza i zaczołeś kozaczyć. No i zakozaczyłeś a dla mnie jesteś skończony... Żegnam!!

Nie jestem autorem tego posta

post pochodzi z forum serwera

comment_1581837103XUzpS9BTnQwZjiW39h2ZRh.jpg

asdasd.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)
Dnia 31.01.2021 o 18:01, Letsis napisał:

@KLrzychuSMdziała i ma się dobrze mimo tych wszystkich negatywnych komentarzy 😉 

"MISZCZ" , śmiechłem 😄 

Letsis ja to jestem pełen podziwu, że dalej przez tyle lat trzymasz ten samo poziom 🙂

Zero nowych, została tylko banda niedobitków co jadą na 5 kont każdy 😄 

Edytowane przez Bosssik
Opublikowano

Co tu dużo odp , z tej reklamy zrobiło się miejsce gdzie każdy zbanowany gracz przybiega i wypisuje swój hejt . Może panie @DobrzeAdamnapiszesz swój prawdziwy nick . Bo jeszcze kilka miesięcy temu chwaliłeś UG pod niebiosa a teraz po tym jak dostałeś bana . Piszesz swój hejt . 
Mądry gracz zaryzykuje i zagra , a ten co uwierzy w te brednie nie musi wchodzić . 
Zmiany są na każdym serwerze . To normalność . I konieczność . Rekrutacja na JGM są standardem . Jeżeli starsi Gm odchodzą . 
Pozdrawiam EragoN 

Opublikowano

Jak dla mnie serwer spoko coś się dzieje non stop są próby usprawnienia rozgrywki itp. 😛 Ale jak widać zdarzają się ludzie którym coś nie pasuje i muszą się gdzieś wygadać, a że posłuchu nie mieli to teraz płaczą tutaj 😛 Polecam serwer, ogólnie fajna atmosfera 😛

Opublikowano

@Caffe Latte 9_7Widzę żyjesz serwerem i cieszę się , dzięki takim Hejterką życie jest fajniejsze 🙂  choć gdybyś miał choć odrobinę honoru to byś pisał otwarcie a nie się ukrywał . 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...