Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

/delete

Letsis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

wbilem na server, jestem "nowy", i jak widze po tak dlugim czasie od startu DL-a(i inne od 250+), to odechciewa mi sie gra to po 1 apropo zachecenia nowych graczy !

Takim sposobem -8 graczy bo mialem wbic z ekipą.

-Brak rozpisanych spotow pod TAB !

-Brak wszystkich postaci na start !

Edytowane przez ImNotAngel

AmazingLife

• Odpowiedzi 155
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

@Letsis nie oszukujmy się, ale to już nie te czasy gdzie na SV MUO można pożyć z 3 msc. po zyskach jednego msc. serwera, podobnie WOG, z tym wyjątkiem że gruby założył firmę po to by sobie dochodowy odprowadzać.

Z mojej strony, te wszystkie re-edycje na PL publikacji nt. forum są mega dobre w porównaniu do BR/PH czy VE, z wyjątkiem takim, że tu pierwszego dnia jest ok. 200, a tydzień później 30, ale to się tyczy tylko publikacji, dzięki czemu Polacy grają, ale nie u nas.

W streszczeniu, UMU, WoG, SoulMU, GreatMU, DragonMU i wszystko co ma edycji więcej niż Final Fantasy - skończcie ten cyrk, ludzie tacy jak wy psują klimat i zainteresowanie w MUO dzuęki czemu to umiera. 

Imho, heja,

Apo

Edytowane przez .Apostle

Land Of Chaos - MUOnline - Season 15 - https://arena.mu-loc.com

image.png

Opublikowano (edytowane)

@.Apostle

Tacy ludzie jak TY psują klimat , i dobro gry MU iż pisanie, przychodzi każdemu łatwo , hejtowanie itp. Obrażanie pod kontem czego ? błędów ? problemów technicznych , nie ma i nie będzie idealnego MU ! Przychodzisz i hejtujesz bo jesteś z innego servera , hmm śmieszne , bo my nie robimy takich akcji , by wbijać na czyjąś reklamę i obrażać .

Dla Nas liczy się jedno , UCZCIWOŚĆ !

Czytając twoją wypowiedz , nasuwa mi się jedno pytanie ? Skąd ty się urwałeś z choinki ? . 

Mówisz o psuciu klimatu do ludzi którzy są od wielu lat jak jedna wielka rodzina ?

Nasz server to jedna wielka rodzina ! I nie obrażaj jej !

U nas nie musisz być TOP 1 , u nas liczy się to byś był uczciwy i był dla dobrej zabawy.

Wielu Graczy Nowych Graczy , przyszło i poczuło że u nas , pomoc jest i będzie , że gracze TOP pomagają , a nie Grają tylko dla siebie .

UG jest serwerem bez płatnym , nie oczekujemy od gracza nic, dajemy 24/7 możliwość gry, zabawy na stabilnie działającym serwerze .

pozdro.Let!

Edytowane przez Aive
Kolor czerwony zostaw dla administracji forum.
Opublikowano
2 godziny temu, kelner011 napisał:

Serwer jest super klimat jest nic innego jak wbijać i grać

Jasne serwer tylko dla FunBoyów, nowi gracze to sobie mogą tylko popatrzeć ile jest View Botów na serwerze przez Ranking, każdy profil w swoim Ekwipunku ma 1 item podbity na +15 oraz biżuterie. Ten schemat powtarza się u prawie wszystkich profilach oprócz realnych graczy. 
Jaki jest sens grania na waszym serwerze skoro większość rzeczy jest po blokowane lub nie działa w tym dodam, że dogonienie Topki przy tym Ograniczniku czasowym na Reset mija się z celem + PvP oraz PvM które jak pewnie jest na Defaultowych ustawieniach. Proszę nie mydlić Oczu ludziom i nie wkręcać takich bredni, że jesteście Alfą i Omegą na rynku oraz sami wiecie co robicie. 
Niby 100 online, ale to gówno nie online cały Czas View Boty.

Opublikowano

NOWI Gracze dostają !

SYSTEM RESOW POSTACI:

0-10 res Zero Jog - czas resa 7h

11-20 res - 10 Jog - czas resa 14h

21 - 30 res - 20 Jog - czas resa 21h

31 res - 30 Jog - czas oczekiwania na resa 47h

Opublikowano

12h na NIX ? 4jogi ? poproszę ss ? bo nie uwierzę nigdy w takie bajeczki , znam doskonale drop na nix i wiem ile tam można w 12h zebrać ?

Opublikowano

@bess

Gdyby twoja wypowiedz pokrywała sie z prawdą , wiedział byś jak zrobić ss z 12h , a sprawdzać nie będę bo znam drop i takie bajeczki to nie mi i nie tu .

Opublikowano

Witam gram na tym serwerze od kilku lat.  Jeżeli chcesz pograć  przez długi czas, to ten serwer jest dla ciebie odpowiedni.  Na każdym serwerze znajdą się tak zwane marudy, którym nic nie odpowiada. Drop kamieni jest ok w web depo mam po 2-3k praktycznie z każdego rodzaju.  To nie jest serwer , na którym robi się ress acc co 2-3 miesiące. Dlatego polecam jak najbardziej!!!

Opublikowano (edytowane)
12 godzin temu, roccco napisał:

Witam gram na tym serwerze od kilku lat.  Jeżeli chcesz pograć  przez długi czas, to ten serwer jest dla ciebie odpowiedni.  Na każdym serwerze znajdą się tak zwane marudy, którym nic nie odpowiada. Drop kamieni jest ok w web depo mam po 2-3k praktycznie z każdego rodzaju.  To nie jest serwer , na którym robi się ress acc co 2-3 miesiące. Dlatego polecam jak najbardziej!!!

Widać kolejne konto do Podbijania tego bajzlu na kółkach ^^
Edycja się skończyła po 2 miesiącach gry gdy gildia Husaria przestała grać, a w związku z tym GM został zbanowany za przekleństwa ^^ Śmieszny serwerek typowo polski, że za słowo "Kurwa" można dostać bana ForEver^^

Edytowane przez Pardas
Opublikowano

@Pardos

Edycja się nie skończyła bo ty i twoi koledzy przestali grać , bo to akurat nic nie zmieniło , ludzie zawsze wchodzili i odchodzili , to normalne .

Serwer to miejsce gdzie graja również dzieci i nie będziemy pozwalać na przekleństwa itp.

Opublikowano

U mnie za pytania i szerzenie prawdy to BAN, później BAN ForEver za denerwowanie administracji normalnymi pytaniami ^^

Opublikowano

@Mag44 co do twojego Bana , o ile mi wiadomo dostałeś go za reklamę innego servera oraz za handel itemami za pln , co jest zakazane . Więc proszę mi tu bajek nie wciskać ?

@Pardas poproszę o nick postaci , iż przypominam sobie byśmy nałożyli bana za pytania ?

Opublikowano (edytowane)

Ten serwer to cyrk tak samo jak poprzednie edycje ;D 

PS: od kiedy handel item za kasę jest zabroniony ? jak dobrze pamiętam na wcześniejszych edycjach można bylo takowe nabyć nawet u Administracji za "dobrowolną wpłatę" ??? 

Edytowane przez Bosssik
Opublikowano (edytowane)

Itemy sprzedalem po tym jak dostalem bana bo odechcialo mi sie grac,a i chce jeszcze dodatkowo wspomniec,ze pytania z mojej strony byly odnosnie VIPA ktorego zakupilem,a ktory byl niezgodny z opisem.. Po czym otrzymalem odpowiedz,nikt nie kazal Ci kupowac... Smiech na sali,to po jakiego HUJA umieszczacie bledne informacje odnosnie produktu

Edytowane przez Mag44
Opublikowano
6 godzin temu, Bosssik napisał:

Ten serwer to cyrk tak samo jak poprzednie edycje ;D 

PS: od kiedy handel item za kasę jest zabroniony ? jak dobrze pamiętam na wcześniejszych edycjach można bylo takowe nabyć nawet u Administracji za "dobrowolną wpłatę" ??? 

Od zawsze , sprzedaż była zakazana , gracz - nie mógł sprzedawać itemów .

Od s14 Administracja nie sprzedaje itemów za pln , S14 = zakaz p2w !

5 godzin temu, Mag44 napisał:

Itemy sprzedalem po tym jak dostalem bana bo odechcialo mi sie grac,a i chce jeszcze dodatkowo wspomniec,ze pytania z mojej strony byly odnosnie VIPA ktorego zakupilem,a ktory byl niezgodny z opisem.. Po czym otrzymalem odpowiedz,nikt nie kazal Ci kupowac... Smiech na sali,to po jakiego HUJA umieszczacie bledne informacje odnosnie produktu

Poproszę o dowody , tego co piszesz i kto ci tak odp .

Opublikowano

Nie bede Ci tu przedstawial dowodow,zreszta skad mam teraz wziac rozmowy z jakis 5 czy 4 miesiecy... Skoro mowisz ze dostalem bana za sprzedaz itemow,to wytlumacz mi dlaczego tylko na forum,a do gry moglem sie zalogowac i sprzedac konto,smiech na sali.... Poprostu za gloszenie prawdy dostalem bana... To moze ty wytlumaczysz dlaczego sprzedawaliscie cos co sie nie zgadzalo z opisem

Opublikowano

Witam. Czytałem wszystkie posty wyżej 75% to brednie.

Gram tam dopiero około półtora miesiąca, ale jestem w wielkim szoku pozytywnie, moze jest kilka bugów ale administracja cały czas coś robi i nie wisi bez celu ten serwer.

Eventy z strony administracji są, Co chwile coś poprawiają a jak wiemy sezon 14 niedawno wszedł to sami konstruktorzy plików maja błędy ale nasi czerwoni walczą z tym by to poprawić i to jest największy ++++ Gracze bardzo mili az za czuje sie tutaj jak w wielkiej rodzinie gdzie każdy sobie pomaga. Spotów duzo, na forum serwera wszystko wypisane. Własny serwer na Discord gdzie komunikacja z administracja cały czas. Pomoc z każdej strony nie potrzebne google każdy opowie jak wykonać dany item.

Jak dla mnie najlepszy serwer Polski. Serwer nie stawia na zarobek tylko na zadowolenie graczy. 

Jak dla mnie serwer można ŚMIAŁO POLECAĆ 

Opublikowano

O serwerze, że jest kiepski  świadczą 2 rzeczy na ten moment - liczba online CIĄGLE jest taka sama 103 - czyli shadow i po 2 na starcie było 350+ a teraz zostało 100-105 z czego połowa to shadow i multi ??

Jednak chyba nie jest tak kolorowo ? 

@Letsis dobrze, że napisałeś "OD s14" Administracja nie sprzedaje itemków za kasę idiot facepalm GIF

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...