Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwery Metina i MPC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, jako taki wyjadacz metina po kilku latach wróciłem i... doznałem lekkiego szoku co się dzieje teraz na scenie metina na MPC.

Nie ma już tylu serwerów, w ogóle nie ma postów/tematów co za tym idzie ilość online tutaj to jakiś smiech.

Kiedy to się stało? Gdzie to się wszystko podziało? Może mi to ktoś wyjaśnić?

Bardzo bym znów chciał pograć sobie, udzielać się w życiu metina tylko... tutaj nawet nie ma gdzie.

Heniek.

Opublikowano

MPC zdechło dawno tak samo jak dział Metin2 na tym umarłym forum umarł 

to tylko antyreklama dla serwera teraz i nikt poważny się tutaj nie reklamuje

Opublikowano

No właśnie nie koniecznie umiera, privy widziałem mają się całkiem dobrze.

Obserwuje FP np. typowy metin i dlatego tutaj przybyłem, ale z rozczarowaniem... chciałem wybrać serwer i grać, a tutaj... brak serwerów.

Ktoś z was gra na jakimś?

Heniek.

Opublikowano
20 minut temu, Heniu Mechanik napisał:

Mam rozumieć, że są teraz inne/lepsze portale niż mpc?

Nie ma innych for względem aktywności MPC i zainteresowania jakie było 4/5 lata temu tutaj

Są fora ale tak samo martwe jak te czyli jak jakiś idiota wrzuci prezentacje z kotletem na forum raz na miesiąc 

Opublikowano

Metin żyje ale przerwami wakacje/ferje  ino niekażdemu chce się robić serwery ja za dawnych czasów dla graczy i je ogarniać za nędzne pieniądze teraz serwery powstawją głównie pod zarobek i nie jest brana pod uwagę glugość żywota takiego serwera ino ile i jak można z tego wycisnąć kasy trudno się mówi stare czasy nie wrócą ludzie przenieśli się na fortnite albo stawiają klocki w minecrafcie i to ich bawi ciężko teraz znalezć dobry serwer co wutrzyma się więcej niż pół roku bez błędów bugów i nieogarnia go itp.

Opublikowano

Ta, pierdu pierdu forum nie umarło wraz z serwerami metina, tylko dla tego, że były duże problemy z lagami na forum czy też długim ładowaniem się. A co do serwerów metina to szybko padają, ponieważ szybko ludzie odchodzą, a dlaczego bo ktoś im wmówił, że serwer postoją max miesiąc. Ale również dla tego, że są pewne osoby które robią co tydzień nowy serwer.

MadeupSatisfiedEgret-size_restricted.gif

Opublikowano

jakoś nie zauważyłem żeby co tydzień startował jakiś serwer, raczej przyznam osobą wyżej rację kiedyś było pełno tych prezentacji jak i serwerów na hamachi jeszcze dawniej jak zaczynało się grę na normalnych chińskich serwerach wbijając pierwsze wyższe lvle i każdy był zadowolony i grało się naprawdę fajnie a teraz to jakieś mapy 200+ zbroje z dupy mecze z huja na 250 poziom na postaci co ma 100k HP a nie to co dzisiaj jak jest jakiś normalny serwer z max 99lv czy tam 105 to same hardy i 0 luda

Opublikowano
19 minut temu, AMBOSS napisał:

jakoś nie zauważyłem żeby co tydzień startował jakiś serwer, raczej przyznam osobą wyżej rację kiedyś było pełno tych prezentacji jak i serwerów na hamachi jeszcze dawniej jak zaczynało się grę na normalnych chińskich serwerach wbijając pierwsze wyższe lvle i każdy był zadowolony i grało się naprawdę fajnie a teraz to jakieś mapy 200+ zbroje z dupy mecze z huja na 250 poziom na postaci co ma 100k HP a nie to co dzisiaj jak jest jakiś normalny serwer z max 99lv czy tam 105 to same hardy i 0 luda

To widocznie słabo przeglądasz sytuacje serwerów metina, bo ja widzę że, np. taki mentosfresh dopiero co wystartował z velorisem, a już robi reaktywacje valesti, a tydzień później startuje z avalonem.

MadeupSatisfiedEgret-size_restricted.gif

Opublikowano

W wielkim filozoficznym skrócie: NIe każdy serwer się ,,oferuje na MPC'' (część z stałych wyjadaczy ma nawet ,,zakaz wjazdu'').

Po więcej informacji zapraszam tutaj:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...