Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odzyskanie wydanych pieniędzy z karty

Anna43

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam moje dziecko ukradlo mi kartę i wykorzystało w gdzie darkrobit . czy da się jakoś odzyskać te pieniądze proszę pomozcie!!!!

Opublikowano

Polecam nigdy nie dawać karty dziecku a do tego podawać jej numer PIN, niestety takie są skutki ?

Może support coś pomoże? 

Opublikowano
1 minutę temu, Alexss napisał:

Polecam nigdy nie dawać karty dziecku a do tego podawać jej numer PIN, niestety takie są skutki ?

Może support coś pomoże? 

A jak się z tym supportem skontaktowac 

Opublikowano
3 minuty temu, Anna43 napisał:

Okej zrobione

Luz, powodzenia w odzyskiwaniu kwitu o ile ten post to nie bait ? 

Opublikowano
1 minutę temu, Lujekk napisał:

Luz, powodzenia w odzyskiwaniu kwitu o ile ten post to nie bait ? 

Niestety nie...

• Issia zmienił(a) tytuł na Odzyskanie wydanych pieniędzy z karty
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Sam zrobiłem podobnie,tylko smsami jak miałem 12lat.Kwota nie mała,ale nauczkę miałem na całe życie :p

Jeśli możesz podaruj "lajka" :)

• 5 tygodni później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Polecam zabezpieczenie swoich płatności i pieniędzy, skoro dziecko to zrobiło to mógłby to zrobić każdy, skrajny brak odpowiedzialności i zaradność dzieciaka, ciekawe po kim jak nie po Tobie.

Ps. Polecam kontakt z bankiem + supportem gry a nie szukania odpowiedzi na forach. Powinni Ci pomóc jeżeli transakcja nie jest jakaś stara.

giphy.gif

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Zwrócili by Ci pieniądze gdyby taka kradzież miała miejsce w innych okolicznościach. Gdybyś zgłosiła kradzież w odpowiednich instytucjach i miałabyś tą kradzież udokumentowaną, no ale raczej własnego dziecka nie zamierzasz skarać organami ścigania. Support DO odpowie Ci tylko tyle że płatność to płatność, nic nie wyszło z ich winy więc nie mają podstaw by cokolwiek Ci zwrócić. 

Oczywiście próbuj w jakiś sposób, a nóż się uda - powodzenia 😉

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...