Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy da się usunąć Vaca?

Victoriaa"

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy blokada Vac zawsze jest prawidłowa ? Dostałam Vaca mimo iż nie oszukiwałam w cs go. Jak mogę uargumentować to do Valve ? Czy wogóle są jakieś szanse ? Konto 1600h oraz ekwipunek warty ponad 500 zł.

Opublikowano

Nic nie zrobisz, jeśli dostałeś bana za cheaty to ich program wykrył u Ciebie jakiś kod uznany za wspomagacz. Za overwatcha też nic raczej nie zrobisz bo demk'a ogląda spora liczba osób i pomyłka raczej w gre nie wchodzi

Baliśmy się ognia, a teraz - boimy się siebie
Baliśmy się Boga, a teraz - nie boimy się piekieł

• Aive zmienił(a) tytuł na Czy da się usunąć Vaca?
Opublikowano
2 godziny temu, Victoriaa" napisał:

To troszkę słabo ? mimo wszystko będę próbować coś zrobić bo mi bardzo zależy ?

na 99,99% zignorują twoją wiadomość. Chyba, że jesteś pro playerem/proplayerką na skalę światową.

Baliśmy się ognia, a teraz - boimy się siebie
Baliśmy się Boga, a teraz - nie boimy się piekieł

Opublikowano

Jeśli ban poleciał przez VACNet szanse są zerowe - analiza kilku/kilkunastu meczy przez VACNet i zapewne oflagowanie konta dużo wcześniej - jak się cheatuje to można przestać w każdej chwili, ale VACa można wyłapać długo po tym. Support czasem sprawdza wiadomości nt. Vac banów, ale tylko jeśli są to solidnie napisane wiadomości z jakimiś dowodami, które są w stanie coś zmienić, bo teksty "nie cheatowałem" dostają codziennie pewnie po kilka tysięcy. Jeśli ktoś inny ma połączone konto z tym samym numerem telefonu co Twoje to dostałaś bana za to, że na innym koncie cheatowano - szansa na unban w takim przypadku jest nierealna.

Co do banów z OW - Gracze, którzy oglądają OW tylko "pchają" takie demko dalej - czyli do analizy przez VACNet, wtedy system sprawdza kilkanaście meczy podejrzanego i na podstawie zebranych danych nakłada bany. VACNet jest praktycznie nieomylny ze względu na swoją budowę - im więcej meczy przeanalizuje tym większa jest jego skuteczność.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...