Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam zaproszenia na ŚP

cordex5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciał bym dostać się na świat prywatny w Margonem fajnie by się pograło no świecie z zasadami. Jestem też chętny do współpracy w margonem razem na tym świecie. Pomoże ktoś? 

Opublikowano

To może po prostu spędź dwa dni na forum gry i zdobądź trochę reputacji. W "WPW" dziennie możesz dojść do 50, a nawet więcej. Przy czym przeważnie założyciele takich światów oczekują tylko 30 pkt. oraz braku konta na Syberii lub innym śp.

Opublikowano

Ale nie za bardzo wiem co mam tam pisać i na jakie tematy sie udzielać.

Poza tym próbowałem teraz trochę po pomagać na tym forum ale po 

1 Jest mało tematów przynajmniej na tych co mogę pisać

2 Napisałem kilka i nikt nie dał repa+

8 godzin temu, sk8erace1 napisał:

To może po prostu spędź dwa dni na forum gry i zdobądź trochę reputacji. W "WPW" dziennie możesz dojść do 50, a nawet więcej. Przy czym przeważnie założyciele takich światów oczekują tylko 30 pkt. oraz braku konta na Syberii lub innym śp.

Opublikowano

Bo do zdobywania reputacji służy w/w tenat. Tam odpowiada się dosłownie na każdy temat związany z grą. Pisanie tematów nie ma sensu, ponieważ już na wszystko są napisane przez starych wyjadaczy 

Opublikowano
45 minut temu, sk8erace1 napisał:

Bo do zdobywania reputacji służy w/w temat. Tam odpowiada się dosłownie na każdy temat związany z grą. Pisanie tematów nie ma sensu, ponieważ już na wszystko są napisane przez starych wyjadaczy 

W sensie źle to trochę napisem w sensie że nie mogę pomagać bo dział forum na jaki mam dostęp to pierwsza pomoc a tam wszystko prawie zamknięte wątki a na resztę nie mogę pisać bo trzeba mieć na większości, przynajmniej jeden punkt reputacji nie wiem czy zrozumiesz

Opublikowano

aaaa i co mam tam napisać ? 

15 minut temu, sk8erace1 napisał:

Nie wiem, czy wiesz, ale temat "Wszyscy pomagają wszystkim" jest właśnie w pierwszej pomocy.

• Aive zmienił(a) tytuł na Szukam zaproszenia na ŚP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...