Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Prezentacja] Hero Zero - Private New Version

Hero Zero

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polecam, jedyny serwer Hero Zero na nowym wyglądzie gry

Opublikowano

liga jeszcze nie działa 

brakuje również nowych szkoleń itp.

serwer nie jest jeszcze aktualny. 

byłoby miło, gdybyście kontynuowali projekt razem. ??

gang nie działa

brakuje też trofeów

Opublikowano

Więc tak zacznę rozpisywać wszystko czego w grze brakuje lub jakie są błędy po kolei w każdej sekcij w grze.

-| Sekcja: Twój Bohater

- Przy rozdawaniu punktow nad czterema plusami co do dodawania powinno byc ile chcesz rozdawac punktow za jednym kliknieciem i tam 1 albo 10
- W skrzynce depozytowej jest tylko 5 "skrzynek" a powinno być 15
- W skrzynce depozytowej powinna być opcja pod normalnym sprzedaj "sprzedaj calą strone w skrzynce"
- W skrzynce depozytowej blokowanie itemow zeby nie byly sprzedawane przy opcij powyżej

-| Sekcja: Misje

- Telefony alarmowe
- W kasynie losują się cały czas monety
- W kasynie powinno być dopasowane monety do pozionu że np. 250 lvl dostaje 2 mln monet a 50 level 30 tyś.

- Nowa strefa za 300 lvl

-| Sekcja: Lumpeks

- Większy % na młotek bo jest zbyt małe
- Mniejszy % na zwierzaki
- Itemy dopasowane a nie np. na 300lvl dostaje rzeczy -5k
- Przy zwierzakach powinno pokazywać ich umiejętności czyli np. Rozpiszczenie itd.
- Sprzedawanie za normalne sumy a nie za 0 monet albo 100

- Maszyna do szycia

-| Sekcja: Pojedynek & Liga

- Pojedynek > Nowi przeciwnicy nie zmienia wszystkich przeciwników
- Pojedynek > Po ataku powinno zmieniać automatycznie wszystkich przeciwników
- Pojedynek > Gdy uzupełnię oponkami odwage do 100/100 to niżej nadal pokazuje za jaki cząs mogę zaatakowac ale przestaje odliczać
- Pojedynek > Historia ataków
- Liga > Historia ataków
- Liga > Zmiana Przeciwników zmienia tylko ich kolejność że np. florian jest pierwszy po odświeżeniu jest trzeci a po następnym jest drugi i tak w kółko
- Liga > Po ataku powinno zmieniać automatycznie wszystkich przeciwników tak jak w wyżej napisałem o pojedynkach
- Liga > Awansowanie do wyższych czyli brąz 3,2,1 srebro itd.
- Liga > Teraz najwyższa ranga w lidze to Super Bohater a nie champion
- Liga > Kompatybilne punkty czyli od 14 do 20 w zależności ile ma przeciwnik tak jak w pojedynkach
- Liga > Wspomagacz adrenaliny za oponki można przedłużać w nieskonczoność a i tak stoi w miejscu że np. do 21

-| Sekcja: Trening

- Nie mam nic do zarzucenia w aktualnej wersji lecz hero zero wprowadził inne totalnie inne treningi

-| Sekcja: Kryjówka

- Wyczekuję bardzo i czekam aż zrobicie

-| Sekcja: Zadania Nadzwyczajne

- Także nie mam nic do zarzucenia

-| Sekcja: Wspomagacze

- W orginalnym hero zero nie da się chyba przedlużać zmysłu bohatera

-| Sekcja: Drużyna

- Nie da się kupywać melonów dla drużyny
- Historia walk nie działa
- Bandy nie działają
- Trofea nie działają
- Drużyny które nie są atakowane są czasami zaliczane jako atakowane
- Jeżeli założy ktoś drużyny z nazwa np. "asd" i ją usunie przy ponownej próbie założenia piszę że nazwa jest już używana chociaż owa drużyna nie istnieje
- Całe menu: Ustaw wymagania dla kandydatów nie działa czyli drużyna otwarta/zamknięta wymagany poziom itd.
- Nie da się zapisać ustawień w menu "opcje walki"
- Gdy rozwija się cechę kwatera to jest wiadomość "Wczoraj, 17:02 uczony rozwinął cechę  do poziomu 27." nie piszę jaką ceche, tak samo przy motywacji piszę że popularność, jest to pomieszane.
- Nie ma hero conu

-| Sekcja: Rankingi

- Całe rankingi od ligi nie działają i najwyższa ranga jest wpisane jako champion, jest to super bohater
- Cały ranking od kryjówki nie działą
- W turnieju tygodniowym jest Honor oraz Honor Drużyny, aktualnie jest hero con a nie honor

-| Sekcja: inne

- Ustawienia (Prawy dolny róg)
  - Gry powinny być w tym menu dwie kategorie "Ustawienia gry" oraz "Animacje" animacje powinny być rozłożone na "Pokazuj walki drużynowe" itd.
  - Zakładka forum nic nie robi
  - Zakładka pomoc otwiera nową kartę w z grą czego być nie powinno
- Lista znajomych nie działa 
- Menu wiadomości powinno być nowe bo jest stare 
- Nie da się "odwirować" statystyk zwierzaka
- Nie da się przenosić umiejętności w statystykach zwierzaka

To chyba na tyle co zauważyłem mam nadzieję że wszystko poprawicie. ~uczony 300+ lvl

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Chce  więcej aktualizacji  z gry http://hzprivate.vior.pl +atakować bandy + bohaterska kryjówka zeby działała 

Opublikowano

Niby wszystko fajnie wprowadzili kryjówki i bandy, ale co do kryjówki mam pewne zastrzeżenie. Otóż Centrala kryjówki działa i nie działa. Tworzy 1 pomieszczenie zamiast 3 i jak chcemy dać na te drugie pomieszczenie Kopalnie Zeronitu to nie możemy jej zebrać bo monety nam zasłaniają. 2 sprawą jest to, że nie można pomijać czasu budowania w pomieszczeniach. Co do band nie testowałem jeszcze, ale to się zaraz zmieni ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...