Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban VAC a Rust - co zrobić?

SynTheTiKKK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam od miesiąca mam RUST w bibliotece na steam gram z dwoma kolegami na serwerach  oficjalnych  w 3 i dziś chce grać ale okazało się ze mam VAC bana 

nie pobierałem żadnych programów związanych z RUST żadnych cheatów nie wiem jak to się stało może ktoś pomóc  proszę??

• Aive zmienił(a) tytuł na Ban VAC a Rust - co zrobić?
Opublikowano

Przyznaj się że używałeś cheatów VAC myli sie 1 do 10000000000000000 a zresztą nie ma odwołania od Vac. Valve nigdy nikogo nie z unbanowało

12Z3na4w70uNWDDFCGFCG.gif

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Dnia 24.08.2019 o 17:31, SynTheTiKKK napisał:

Witam od miesiąca mam RUST w bibliotece na steam gram z dwoma kolegami na serwerach  oficjalnych  w 3 i dziś chce grać ale okazało się ze mam VAC bana 

nie pobierałem żadnych programów związanych z RUST żadnych cheatów nie wiem jak to się stało może ktoś pomóc  proszę??

Nie możesz "od tak" dostać VAC bana. System VAC w 99,9% nie myli się i nie można się od takowego odwołać w żaden sposób. Musiałeś w przeszłości korzystać ze wspomagaczy i teraz próbujesz to zatuszować. 

Więc podsumowując: poproś rodziców o pieniążki, żeby zakupić ponownie tą grę na steamie na innym koncie. 

Nie ma innego wyjścia. VAC to VAC

Opublikowano
Dnia 24.08.2019 o 17:31, SynTheTiKKK napisał:

okazało się ze mam VAC bana 

to tyczy się każdej gry która posiada system VAC 

cheatujesz na cs tracisz wszystkie gry które mają ten system  

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...