Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

glorasek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 66
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ot tego momentu mapu Atlans1-3, Aida1-2 oraz Karutan1-2 sa mapami NoN-PvP!

Juz wieczorem o godzinie 19.00 BONUS WEEKEND EXP+30% oraz dodatkowy Weekendowy Sub Server!

Opublikowano

Jest przyjemnie ? 

WEEKEND BOOST EVENT EXP+30%!

PL: Dzisiaj o godzinie 19.00 Bonus Weekend Boost Event!
Exp+30% oraz dodatkowy weekendowy Sub Server!

ENG: Today at 7.00PM Bonus Weekend Boost Event!
Exp+30% and additional weekend Sub Server!

Opublikowano
1 godzinę temu, marakuja napisał:

co z eventem na wingi?

Trzeba obserwowac nasz profil na fb sa tam od wczoraj wyniki ?

17 minut temu, slonikk napisał:

Czy warto wejść i poświęcić trochę czasu na ten serwer? Może ktoś pomoże z rozpocząciem? ?

O party nie jest ciezko wiec z pewnoscia ktos sie znajdzie kto poexpi ?

Opublikowano

70844686_3216918631682578_54347892061886

PL: Codziennie o godzinie 19.00 w Lorencii na subie PvP odbywac sie bedzie auto Drop Event!

ENG: Every days at 7.00PM in Lorencia map on sub PvP start auto Drop Event!

Drop Items:
6x Jewel of Bless
6x Jewel of Soul
6x Jewel of Chaos
6x Jewel of Life
6x Box of Kundun 1
6x Box of Kundun 2
6x Box of Kundun 3
6x Box of Kundun 4
6x Box of Kundun 5

Opublikowano

NOWA INWAZJA NA SERWERZE!

71134433_3222840161090425_37409417606337

DEMON INVASION!

INVASION TIME:
Red Demon:
00:00, 04:00, 08:00, 12:00, 16:00, 20:00
Black Demon:
00:05, 04:05, 08:05, 12:05, 16:05, 20:05

COUNT MONSTER:
Red Demon x2
Black Demon x2

INVASION MAP:
PvP Zone Arena - to warp use command /pvpzone

INVASION SUB:
Only sub PvP!

INVASION DROP:

Red Demon:
- Drop all new socket items unique Demon Soul (3,4,5 empty slot)

Black Demon:
- All seeds
- Talisman of Wings 1,2,3,4,5,6
- Rare Item Ticket 5
- Bundle Package
- Jewel of Level
- Jewel of Socket
- Jewel of Luck
- Jewel of Skill
- Jewel of Additional
- Red Unicorn Pet
- Gold Unicorn Pet

Opublikowano
21 godzin temu, Pardas napisał:

Fatalny serw wszyscy latają w durnych czwórkach z Seasonu 14, nawet nie ma tam trójek...

Nie masz bo grasz na gazo wiec tutaj sie nie wypowiadaj. Bo ja w waszej publikacji jakos nie pisze, a was ciagle cos boli.

Ale wiadomo trzeba juz robic spam po innych publikacjach ^^ Zreszta kazdy kumaty zobaczy twoje ostatnie posty i to gdzie jestes aktywny ?

Opublikowano

Waszej publikcji xd To samo mozemy napisac o liszynie co robi w naszej. Glory nie tworzysz tych serwerow od dzisiaj, chyba nie musze Ci tlumaczyc jacy sa ludzie sam dobrze wiesz o tym ? Czy ja albo Albi pisalismy Ci cos tutaj? Robimy Ci antyreklame? Bo Xardas nie jest naszym administratorem, no chyba ze liszyn jest Twoim to sry. Jak ludzie wchodza od Ciebie i sie pruja to nie robimy sensacji xd Bierzemy to na klate. Nas nic nie boli bo robimy dobra robote i nie musimy po innych publikacjach ludzi werbowac lub placic bog wie jakie pieniadze za reklame  aby na sile zmusic ludzi do gryXDD 

Opublikowano

1 godzinę temu, Gazowany majster napisał:

Waszej publikcji xd To samo mozemy napisac o liszynie co robi w naszej. Glory nie tworzysz tych serwerow od dzisiaj, chyba nie musze Ci tlumaczyc jacy sa ludzie sam dobrze wiesz o tym ? Czy ja albo Albi pisalismy Ci cos tutaj? Robimy Ci antyreklame? Bo Xardas nie jest naszym administratorem, no chyba ze liszyn jest Twoim to sry. Jak ludzie wchodza od Ciebie i sie pruja to nie robimy sensacji xd Bierzemy to na klate. Nas nic nie boli bo robimy dobra robote i nie musimy po innych publikacjach ludzi werbowac lub placic bog wie jakie pieniadze za reklame  aby na sile zmusic ludzi do gryXDD 

No widocznie musicie jak to wasz xardasik lata po innych publikacjach i jedzie po wszystkich innych serwerach. A mnie z glorym nie mieszaj bo opinie którą u was napisałem  oparłem na tym co widziałem na servie. Na demona wbiłem ostatnio a tak to nie wchodziłem tu od jakiś 2-3 tygodni. A nie pisz że płacze bo nie tylko ja to widziałem i nie tylko ja mam taką opinie ? A na demona zapraszam 

Opublikowano
2 godziny temu, Gazowany majster napisał:

Przeciez dobrze wiesz ze od samego poczatku tej publikacji byly akcje, jeszcze nawet rozmawialismy o tym na TSie? nie pamietasz? Zobacz ze ja nie pisze w waszej publikacji, nie interesuje mnie cos to nie gram, ale tez nie pisze bzdur i tutaj nie pije do ciebie tylko do innych ze ktos niby gra, a dobrze wiemy ze nie ? Wiem jacy sa ludzie, wiem ze maja swoje zdanie i maja prawo je wyglosic, ale nie nawidze buractwa i klamstwa, robienia czegos tylko na zlosc (kolejny raz nie mowie o was jako AT, o tobie czy Albim), ale wiesz ze tak jest i jestem obrazany nawet w waszej publikacji, bylo mase obrazliwych nickow na testach (dotyczacych mojej osoby), teraz pewnie tez sa nie wiem nie sprawdzam, czy ktos cos z tym zrobil? Nikt nic, czy cos wtedy sapalem do was? Robcie tak dalej, jezeli uwazacie ze jest ok. Tylko nie oceniajcie kazdego, kto pozytywnie napisze ze jest GMem, bo sporo bym juz ich mial ? Nie bede nawet cytowal wypowiedzi osob, ktore przoduja u was na serwerze, a co pisaly mi na messengerze ? Moze wydawac wam sie ze malo wiem, ale bardzo duzo ludzi mi pisze co sie dzieje, jak bylem obrazany itp wtedy kiedy mnie nie bylo czy to na TSie czy grze. Wiesz zawsze ktos sie znajdzie co przyjdzie sie pochwalic ? Czy cos z tym robilem? nie bo nie warto sie zniżać do pewnego poziomu.

Opublikowano

WEEKEND BOOST EVENT!

PL: Dzisiaj o godzinie 15.00 Bonus Weekend Boost Event!
1. Wiekszy exp o 50%!
2. 50% wiecej creditow za Grand Resa!
3. 50% wiecej creditow za donate (payu, paypal, paysafecard)
*bonusowe credity zostana dodane recznie do 12h!
4. Inwazja Demonow co 2 godziny!
5. Selupan co 2 godziny!
6. 2x wiecej itemow na Lorencia Drop Evencie!

Event zakonczy sie 14 pazdziernika o 8.00!

ENG: Today at 3PM Bonus Weekend Boost Event!
1. Experience +50%!
2. 50% more credits for Grand Resets!
3. 50% more credits for donate (payu, paypal, paysafecard)
* bonus credits will be added manually to 12h!
4. 2x fast respawn Demon Invasion!
5. Selupan respawn 2 hours!
6. 2x more items on Lorencia Drop Event!

Event end 14 October 8AM!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...