Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

#12 - Powrót do szkoły

MPC News

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Dnia 27.09.2019 o 14:52, Creative napisał:

Kolejna, nic nie znacząca plakietka na martwym forum ¯\_(ツ)_/¯

Podobnie jak twoja kariera moderatora ¯\_(ツ)_/¯

Fajne wydanie ?

Opublikowano
19 godzin temu, Yaboku napisał:

Podobnie jak twoja kariera moderatora ¯\_(ツ)_/¯

Fajne wydanie ?

Ojoj, zabolało Pana lizuska? ? Ja bynajmniej nikogo z rangi nie wypierdalałem na forum ¯\_(ツ)_/¯

76561198169311417.png

Opublikowano
1 godzinę temu, Creative napisał:

Ojoj, zabolało Pana lizuska? ? Ja bynajmniej nikogo z rangi nie wypierdalałem na forum ¯\_(ツ)_/¯

O tym, że zostałeś moderatorem nie zadecydowała loteria czy inny konkurs fantowy, tylko to, że ciężko pracowałeś. Tak szybko jak dostałeś rangę moderatora przestało ci zależeć na dziale, co dostrzegła Administracja, która podjęła decyzję o usunięciu cię z tej rangi. Razem z Synkiem i (wtedy) dwoma KidModeratorami musieliśmy posprzątać po tobie burdel jaki zostawiłeś w dziale, bo to co było tam przedtem woła o pomstę do nieba. Zatem proszę mi tu nie insynuuować, że ktoś "wypierdolił cię z rangi", bo zrobiłeś to sobie sam, na własne życzenie. Z fartem.

Opublikowano
Dnia 29.09.2019 o 12:32, Yaboku napisał:

O tym, że zostałeś moderatorem nie zadecydowała loteria czy inny konkurs fantowy, tylko to, że ciężko pracowałeś. Tak szybko jak dostałeś rangę moderatora przestało ci zależeć na dziale, co dostrzegła Administracja, która podjęła decyzję o usunięciu cię z tej rangi. Razem z Synkiem i (wtedy) dwoma KidModeratorami musieliśmy posprzątać po tobie burdel jaki zostawiłeś w dziale, bo to co było tam przedtem woła o pomstę do nieba. Zatem proszę mi tu nie insynuuować, że ktoś "wypierdolił cię z rangi", bo zrobiłeś to sobie sam, na własne życzenie. Z fartem.

Tak, tak, tak sobie wmawiaj. Nie wiem, jakie macie tam układy z Administracją ale dziwnym trafem dostałeś posadę po mnie, gdzie potem mnie przepraszałeś, że nie wiedziałeś, że tak wyszło, że to za mnie i w ogóle. Nie zgrywaj pajaca większego niż jesteś bo sam się ośmieszasz, kolego. 

76561198169311417.png

Opublikowano
4 godziny temu, Creative napisał:

Tak, tak, tak sobie wmawiaj. Nie wiem, jakie macie tam układy z Administracją ale dziwnym trafem dostałeś posadę po mnie, gdzie potem mnie przepraszałeś, że nie wiedziałeś, że tak wyszło, że to za mnie i w ogóle. Nie zgrywaj pajaca większego niż jesteś bo sam się ośmieszasz, kolego. 

Bo tak było, bo miał być osobą do pomocy, a że Ty nie wykazywałeś żadnej woli zrobienia czegokolwiek, to zakończylismy współpracę. Także nie dorabiaj sobie teorii spiskowej proszę ?

Tymczasem dość tego flejmu, do usłyszenia z kolejnym wydaniem ?

PS dzięki za tą konstruktywną krytykę ?

EXPmIpC.gif

• Makin zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...