Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odwołanie od VAC

Filete

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, Dostałem Vaca 241 dni temu i bym prosił o Un Bana, Strzelałem przez smoki bo widziałem strzały i dostałem Vaca za to, Nick: Fi73T

Opublikowano

Odrzucam.

A tak całkiem na poważnie – nikt z użytkowników znajdujących się na tym forum nie pomoże ci w kwestii odblokowania twojego konta w grze. Odpowiadają za to twórcy gry – Valve – i tylko oni mogą w tej sprawie podjąć jakiekolwiek kroki, jednak znając ich politykę, nie liczyłbym na unbana, choćbyś miał dać im nawet nie wiadomo jak przekonujące dowody swojej niewinności, to szanse na zdjęcie blokady są nikłe, jak nie zerowe.

Opublikowano

Po co strzelasz do smoków... Nie lepiej je oswoić i latać na nich?

Jeżeli dostałeś bana to na pewno coś miałeś, bo nie spotkałem się z sytuacją gdzie gracz został zbanowany niewinnie. Jeżeli chcesz wciskać takie głupoty, to powodzenia, ale możesz pomarzyć o odblokowaniu. Też nie chce twierdzić, że nie ma na coś takiego szans, ale musiałbyś być niezłym szczęściarzem, gdyż jest to sprawdzane dokładnie. (Musiałeś chamsko trzymać celownik na innych graczach i nie była to zapewne jedyna sytuacja)

Opublikowano

Bana VAC za darmo się nie dostaje, a szansę na odbanowanie są teoretycznie zerowe. Jest jeden przypadek w historii CS'a, który znam, że gracz esportowy dostał VAC'a. Odwołał się i został odbanowany, ale musiał zapewne posiadać twarde dowody. System VAC jest tak skonstruowany, że nie myli się w swoich decyzjach. Nie masz szans na odbanowanie. 

• N3ST0 zmienił(a) tytuł na Odwołanie od VAC
Opublikowano

@Filete niestety to forum to nie miejsce na prośby o unbana na Steam, musisz uderzyć do źródła, czyli Steam/Valve.

@Sztalixon przynajmniej kilku proplayerów dostało VACa, np. Snax, ale szybko został zdjęty. Jeżeli chodzi o zwykłych "graczy", to słyszałem tylko o jednym kolesiu, który dostał VACa i udało mu się go zdjąć, coś w tle działało i antycheat uznał to jako nielegalne oprogramowanie, długo walczył ale mu się udało. 

185241494535326637230.png

• N3ST0 zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...