Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

#13 - Strasz-Dziernik

MPC News

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kx5NlNy.png

LOSn8mi.png

League of Legends to gra, której raczej nikomu nie trzeba przedstawiać. Przez lata zgromadziła wokół siebie mnóstwo fanów. Gracze, którzy są z tą produkcją od początku, mogą się już poczuć staro, bo w tym roku LoL świętuje swoje 10-lecie! W związku z tym Riot postanowił dać użytkownikom możliwość odebrania wielu ciekawych nagród. Osoby posiadające konta utworzone jeszcze przed obchodami rocznicy, od 17 października codziennie mogą odebrać jeden bonus. Oczywiście nic nie ma za darmo — by uzyskać nagrodę, gracze muszą wykonać konkretne misje. Przykładowo — pierwszego dnia użytkownicy, którzy rozegrali jedną grę, otrzymali urodzinową ikonkę oraz skórkę Warda. Następnego dnia gracze, którzy spełnili określone wymagania, dorobili się 6300 jednostek Niebieskiej Esencji, a jeszcze następnego — skrzynki i klucza. Dzisiaj natomiast do uzyskania dostępne jest rzadkie jajko Małych Legend. Za piąty dzień misji gracze będą mogli otrzymać 3000 jednostek Pomarańczowej Esencji oraz każdego następnego dnia kolejno: 4 odłamki skórek, 25 punktów prestiżu, 200 Tokenów Worlds 2019, 2 Klejnoty (Gemstones) oraz legendarną skórkę. Co więcej, jedenastego dnia Riot postanowił nagrodzić najwytrwalszych użytkowników poprzez szansę odblokowania skórki Annie-versary, rocznicowej ramki oraz ikony. Całe wydarzenie ma zakończyć się dopiero 19 listopada o 20:00, więc każdy ma szansę zdobyć coś ciekawego.

*URF znów dostępny*

Tryb URF wprowadzony do gry jako primaaprilisowy żart Riot’u powraca! Pierwotny Ultra Rapid Fire dostępny był zaledwie przez 1,5 tygodnia i pozwalał m.in.: na szybsze bieganie oraz obniżenie cooldownów o 80%. Fani URF-a będą mogli ponownie spróbować swoich sił w nowej odsłonie trybu, który dostępny będzie od 28 października do 9 listopada. W obecnej edycji pojawią się bany, a postacie będą mogły się powtarzać. Ponadto wprowadzono opancerzenie wieży, udostępnione katapultę oraz ułatwiono ostatnie przejście przy Starszym Smoku, który notabene został wzmocniony.

*Riot kolejny raz pomaga*

To nie pierwszy raz, kiedy Riot Games chce poprzez swoją działalność wesprzeć potrzebujących. W 2018 roku wprowadzono skórkę Dark Star Cho’gath, a cały zysk z jej sprzedaży został przekazany na cele charytatywne. W tym roku, z okazji 10-lecia LoL-a zapowiedziano wprowadzenie nowej skórki do Karmy, przy czym 100% dochodów z jej sprzedaży ma zostać podarowanych fundacji Riot Games Social Impact Fund.

* Nowy bohater*

Już wkrótce do League of Legends dołączy nowa postać. Senna — nieszablonowy strzelec łączący zadawanie obrażeń z użytecznością. Dodatkowo aktualizację otrzymają Fiddlestick i Volibear. Riot gwarantuje, że będziecie zadowoleni z ich reworku.

*Przedsezon 2020 roku*

Przedsezon to czas odpoczynku między ważniejszymi zawodami, dlatego idealnie nadaje się on do wprowadzenia zmian dotyczących balansu i podstawowej mechaniki rozgrywki. W 2020 roku dodane zostaną m.in.: szczeliny żywiołów, które powstawały będą na Summoner’s Rift, zmieniając krajobraz każdej rozgrywki. Dostępne będą one w czterech rodzajach: piekielne, oceaniczne, podniebne oraz górskie. Zrównoważone pod względem satysfakcji oraz siły jaką oferują, zostaną również wzmocnienia żywiołów. Aleje boczne będą dawać większe możliwości ogrania przeciwnika, a różnorodność ścieżek w dżungli ma się znacznie zwiększyć. Dokładne statystyki oraz szczegóły zmian wkrótce zostaną udostępnione na serwerze testowym.

*Serial Arcane*

Przecieki odnośnie powstania animowanego serialu związanego z League of Legends okazały się prawdziwe! „Arcane” swoją premierę będzie miało już w 2020 roku, a bohaterami będą postacie Ligii. Niektórzy sugerują, że akcja serialu skupi się na Jinx i Vi, jednak prawdopodobnie będzie ona dotyczyć grupy raczej niezbyt znanych postaci. Nad produkcją pracuje studio Fortiche Production, które współpracowało już niegdyś z Riot Games np. przy „Get Jinxed” czy „Ekko: Seconds”.

*Chwila, na którą wszyscy czekali — nowe gry studia Riot Games*

Legends of Runeterra to karciana gra w stylu Hearthstone ulokowana w świecie League of Legends. Do dyspozycji otrzymamy 24 karty ze standardowymi bohaterami LoL-a, a także nowymi postaciami z różnych regionów Runeterry. Karty można zakupić lub wylosować z darmowych skrzynek. Sama rozgrywka trwa około 10-15 minut. Legends of Runeterra w pełni pojawi się w 2020 roku (na PC i urządzeniach mobilnych), ale już teraz można się wstępnie zarejestrować.

League of Legends: Wild Rift to nowa gra MOBA 5vs5, która dostępna będzie na smartfony oraz konsole. Nie będzie to jedynie port wersji dostępnej na PC, lecz kompletnie nowa, stworzona praktycznie od zera, gra z przebudowanym Riftem. Premiera produkcji nastąpi pod koniec 2020 roku, jednak wczesna rejestracja w Google Play jest już dostępna.

Projekt A to wieloosobowa, nastawiona na rywalizację strzelanina, ulokowana w niedalekiej przyszłości na naszej planecie. Występuje w niej cała gama bardzo groźnych postaci z niezwykłymi umiejętnościami, które na pewno urozmaicą rozgrywkę nawet najbardziej wprawionym graczom. Więcej informacji odnośnie nowej gry, która na razie funkcjonuje jeszcze pod nazwą Projekt A, ujawnionych będzie w 2020 roku.

League of Legends Esports Manager to gra polegająca na zarządzaniu profesjonalnym zespołem e-sportowym LoL-a. Pozwoli ona użytkownikom poczuć na sobie ciężar odpowiedzialności spadający na managera drużyny: wybieranie strategii, bany czy picki przed meczem. Pierwsze uruchomienie produkcji odbędzie się podczas LPL w Chinach w 2020 roku.

Nowości wprowadzone przez Riot Games z pewnością przypadną graczom do gustu. Możliwe, że MPCforum również mocno na tym skorzysta. Istnieje bowiem szansa, że powstaną działy nowych gier opartych na LoL-u, przez co MPC zyska nowych użytkowników, a sam główny dział League of Legends powróci do czasów swojej dawnej świetności.

TObY0PW.png

Nietrudno zauważyć, że dla Blizzarda ten rok był jednym z najtrudniejszych, schody zaczęły się sypać już od momentu zapowiedzi Diablo Immortal na BlizzConie — niechęć graczy do firmy, przecieki i problemy wizerunkowe, a podsumowaniem tego wszystkiego jest afera z ostatnich tygodni i od niej zacznijmy. Chung „Blitzchung” Ng Wai — jeden z uczestników turnieju Grandmasters w Hearthstone, podczas transmisji na żywo wyraził swoje poparcie dla ludzi protestujących w Hongkongu. Za ten występek przedstawiciele firmy Blizzard, ukarali gracza, odbierając mu dotychczasowe nagrody pieniężne i uniemożliwili mu uczestnictwo w turniejach przez najbliższy rok. Dodatkowo dwójka casterów prowadząca wtedy transmisję straciła pracę. Na reakcję graczy nie trzeba było długo czekać, po sieci zaczął krążyć hasztag #BoycottBlizzard, zaczęto wytykać dziwną relację z Rządem Chin. Atmosfera stała się na tyle poważna, że sprawę postanowił wyjaśnić sam szef Blizzarda J. Allen Brack, który oznajmił, że turnieje muszą po prostu skupiać się na grach i być apolityczne, nie miejsce w nich na takie wyznania. Koncern doszedł również do wniosku, że kara nałożona na gracza i casterów jest zbyt wysoka, przywrócono nagrody pieniężne dla Blitzchunga i skrócono bana o połowę, a casterów znów przyjęto do pracy, z tym że zostali zawieszeni na pół roku. Brack zwrócił też uwagę, że ich wcześniejsza decyzja nie miała nic wspólnego ze stosunkami, jakie mają z Chinami, w co jednak trudno uwierzyć, będąc świadkiem takiej uległości. Na tym jednak nie koniec. Drużyna AU Hearthstone poszła w ślady kolegi z branży i również poparli odbywające się protesty w Hongkongu, pokazując transparent przed kamerą. Wydawało się, że nie poniosą konsekwencji, jednak na nie trzeba było poczekać 7 dni — zespół został zawieszony na udział w turniejach na okres 6 miesięcy. Afera rozkręciła się na dobre, a atmosfera, jaka panuje, nie podoba się graczom, a oni sami przyłączają się do protestu i usuwają swoje konta z platformy Blizzarda. „Zamieć” znowu strzela sobie w stopę i od teraz, aby usunąć konto, wymagany jest dowód osobisty, co nie jest zgodne z zasadami RODO.

Wydawać się może, że Blizzard stara się dbać o swoje interesy, część udziałów ma Tencent, który jest gigantyczną chińską korporacją i przez obecną tam sytuację polityczną muszą bardzo uważać na słowa, a złe działania ukracać. Zapominają jednak, że to gracze są ich główną siłą napędową, a obecnie wszystko, co robią... robią źle. Firma, do której wiele osób miało sentyment i zaufanie traci powoli wszystko to, na co pracowała przez ostanie lata.

1Sd1UXN.png

Kiedyś w publikacjach serwerów oraz na giełdzie istniały tzw. graficzne przedrostki. Planujecie może przywrócić je w niedalekiej przyszłości?

Spoiler

Temat był już kiedyś poruszany na łamach MPC News i żeby nie tłumaczyć ponownie — chcielibyśmy powrotu tych graficznych oznaczeń w działach, w których będzie to przydatne. Mamy do tego odpowiednie narzędzie i po uporządkowaniu spraw związanych z ostatnimi dwiema przerwami technicznymi, temat znów wróci na naszą listę zadań.

Jak wszyscy dobrze wiemy, niedługo zadebiutuje TeamSpeak 5. W związku z tym wydarzeniem — macie może jakieś dalsze plany na rozwój działu forum poświęconego temu komunikatorowi?

Spoiler

To pytanie po części wiąże się z poprzednim na temat przedrostków. Nie chcemy wprost zdradzać co mamy przygotowane i co planujemy, ale już w tym tygodniu będziecie mogli zobaczyć nasze propozycje w tej kwestii.

VkLPZdM.png

W ciągu minionego miesiąca nastąpiło wiele zmian w grupach funkcyjnych na naszym forum, do grona dziennikarzy MPC News dołączył - grimm., który jednocześnie wesprze również MPCfacebook. Ponadto szeregi drugiej z wymienionych grup zasilą także sk8erace1 oraz Rayzer.

7tAzA0k.png

Z łatwością można przyjąć, że wśród naszych czytelników odnajdzie się wielu fanów perypetii Bruce'a Wayne'a z Gotham. Czwarty października zachęca nas do ponownego odwiedzenia metropolii. Choć Batmana tam nie uświadczymy, z pewnością warto przyjrzeć się najnowszej produkcji Todda Philipsa, koncentrującej naszą uwagę na jego nemezis — szalonym Jokerze. Czy warto jednak udać się do kina, by ten tytuł obejrzeć? Sprawdziliśmy to!

Wiele się mówiło, że filmy o superbohaterach oraz złoczyńcach mają trafiać do odbiorcy prostego, niewymagającego od życia wysokiego poziomu rozrywki. Moim zdaniem Joker jest jednym z tych filmów, które skutecznie łamią tę barierę. Osobiście odbieram ten tytuł nie jako zwykłą, denną opowieść o początkach złoczyńcy — dla mnie jest to przede wszystkim podróż w głąb ludzkiej psychiki, pokazanie, jakie często prozaiczne czynniki doprowadzają człowieka do zbrodni.

Film prezentuje historię Arthura Flecka — człowieka, który od zawsze zmagał się z trudnościami w społeczeństwie. Sprowokowany znieczulicą społeczną na niektóre aspekty zdrowotno-społeczne najuboższych popełnia pierwsze zbrodnie. Zostaje przez to twarzą ruchu oporu w mieście, a jedna zbrodnia pociągnęła za kolejne sznurki, wywołując efekt kuli śnieżnej, co przyczyniło się do nieodwracalnych zmian w psychice i sposobie myślenia Flecka. Zbrodnia już nie jest czymś złym — choć zbrodnie popełniane przez Flecka są makabryczne, widz poruszony dramatyczną historią usprawiedliwia czyny faceta, który chce zwrócić uwagę społeczeństwa na problem szerzącej się znieczulicy.

Mimo wielu zbrodni, jakich Fleck dopuścił się podczas przemiany w Jokera, widz skłoniony jest do refleksji i zadaje sobie pytanie: Czy morderstwa, których dopuścił się Joker były słuszne i mogły, choć w najmniejszym stopniu wpłynąć na panującą znieczulicę? Na to pytanie odpowiedzcie sobie sami, poznając pełną historię Arthura Flecka w kinach.

k1.png

W dzisiejszym miesięczniku nie znajdziecie dobrze Wam znanej kolumny z konkursem. Zamiast tego mamy przyjemność zaprezentować Wam - „Kącik Rozrywkowy”, który będzie pojawiał się, w co drugim wydaniu i oferował proste zagadki oraz łamigłówki, za których rozwiązanie każda osoba może zdobyć 1 pkt w systemie nagród. Dzięki temu rozwiązaniu będziemy mogli przygotowywać dla Was bardziej unikalne konkursy z atrakcyjnymi nagrodami rzeczowymi. Rozwiązania dzisiejszego „Kąciku Rozrywkowego” jak zawsze należy przesyłać w prywatnej wiadomości do @MPC News, w obu wykreślankach znajduje się po 8 słów (pionowo, poziomo, na ukos, wspak), pierwsza z nich zawiera nazwy gier (lub ich skróty) natomiast druga słowa związane z halloween.

konkurs_2.pngkonkurs_1.png

k1.png

Jak zawsze dziękujemy Wam za zapoznanie się z kolejnym miesięcznikiem przygotowanym przez naszą grupę. Ten miesiąc był wyjątkowo obfity w różnego rodzaju informacje ze świata filmów i gier, dlatego mamy nadzieję, że nie macie nam za złe braku artykułu bezpośrednio dotyczącego forum. Jak zawsze czekamy na Wasze sugestie, uwagi i propozycje. Do zobaczenia za miesiąc!

To wydanie powstało dzięki pracy:

@Biter., @carbonx@Issia, @Yaboku, @N3ST0, @Verlikylos@GrubertQ

Opublikowano

Riot zaszalał. Z niecierpliwością czekam na Project A i wszelkie zmiany, które w najbliższym czasie mają się pojawić w League of Legends. Nie minął rok, odkąd zacząłem przygodę z LoL-em. Na przestrzeni tych 12 miesięcy, zauważyłem, że nie jest to wolny produkt pozostawiony bez nadzoru, a stale rozwijająca się i dynamicznie zmieniająca gra, o którą stale ktoś się troszczy. Dziś Riot Games jest jednym z dwóch moich faworytów pod względem firm na scenie e-sportowej. Żadne Valve, które zapadło w sen zimowy, przez lata nie interesując się swoim produktem, i obudzili się dopiero teraz. Choć nie śledzę sceny Fortnite, wydaje mi się, że Epic Games dba o swoją grę – a przynajmniej dbało, kiedy się interesowałem ich ruchami – dlatego oni są drugim faworytem. Patrząc na aktualną działalność Riot Games wobec swoich produktów, uważam, że Project A może być super grą, która ma potencjał, by zastąpić wiecznie pobugowanego i nudnego już CS'a. Trzymam kciuki, by ten projekt wypalił.

Kiedy patrzę na różne wideo-produkcje publikowane z ramienia Riot Games, często ogarnia mnie wrażenie, jakbym oglądał animowany film. Fajnie przedstawiona historia otoczona pięknymi wręcz efektami wizualnymi, ścieżką audio i swego rodzaju osobistym urokiem – wszystko to sprawia, że chce się oglądać więcej. Jeśli serial Arcane ma mieć wszystkie wymienione cechy w sobie, bez wątpienia go obejrzę. Zanim jednak serial powstanie, trochę czasu minie. Dlatego wcześniej trzeba znaleźć coś wartego uwagi. Długo szukać nie trzeba, bo na horyzoncie świeci Joker, którego wręcz muszę obejrzeć. @.grimm gdybym miał koleżanki, zaprosiłbym którąś. W tej sytuacji zmuszony jestem pójść z tobą. Kiedy idziemy? 😉

Jeśli chodzi o wydanie, jak zwykle bardzo przyjemnie mi się wszystko czytało i cieszę się, że stale nad czymś pracujecie i zapewniacie użytkownikom naszego forum treść, nad którą można przysiąść, poczytać i się czegoś ciekawego dowiedzieć. Dobra robota, ekipo, życzę wytrwałości w dalszych produkcjach!

Opublikowano

Fajny obszerny artykuł na temat Lola, Blizarda i Jokera, ALE...

Nie wiem czy tak już na stałe zostanie jednak pierwotnym założeniem MPC News było relacjonowanie tego co się dzieje na forum - rozumiem też zabieg 'zmieniający' to w MPC Media Team, ponieważ gówno się dzieje tutaj to o czym w sumie może pisać MNT... Swego rodzaju takie zapchaj dziurę czy też faktyczne przeobrażenie grupy w publikacje czysto ogólnikowe z świata gierek. Szkoda, że nie poruszyliście np. tematu PS5, o plotkach, które są itd. wiem, że robi to MFT, ale mimo wszystko coś obszerniejszego dla ludzi, którzy nie grają w gierki i wali ich to mogłoby być spoko odskocznią. 

Ten widget z lektorem jest kijowy, ja jako użytkownik słuchawek chciałbym sobie ściszyć lektora, a nie mam takiej możliwości, bo albo napierdala mi po uszach albo go nie słychać (może ja nie umiem tego obsługiwać). 

Co do obrazka z historią wyglądową MPC, fajnie, że taka animacja została zrobiona, ale nad ramką mógłby być jakiś napis, że 'tak zmieniało się to forum', bo na początku myślałem, co to za obrazek wstawiony bezsensu. 

Ogólnie tragedii nie ma, ale myślę, że powoli idziecie w stronę czysto redakcyjną, niż z życia forum (ale co się dziwić). 

Czekam na jakieś publikacje, które nie będą przeterminowane. 

k4L2ZMS.png

Opublikowano

O ile wpis średnio dla mnie ciekawy (nie chodzi o merytorykę, po prostu nie gram w lola :D) to filmik ze screenami wersji forum wywołał u mnie nostalgię. Serio, taką z prawdziwego zdarzenia. Jak na faceta jestem osobą bardzo sentymentalną, dość wolno się przyzwyczajam ale kiedy już się przyzwyczaję to ciężko mi się odzwyczaić. Sporo wspomnień obudził we mnie ten filmik, pamiętam MPC od pierwszego skina (pewnie gdybym się uparł to przypomniałbym sobie jego nazwę) i mnóstwo spędzonych godzin. W takich chwilach też sobie myślę jak fajnie było chodzić do szkoły i nie mieć tyle na głowie ile teraz 🙂 Dziękuję! 

Jeśli gdzieś są te zrzuty w fajnej jakości to chętnie bym chciał!

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

Opublikowano

Przez ten event nie da się grać aramków po 22, kolejka pali się na żółto i info, że zbyt dużo gier atm 😔

Dnia 20.10.2019 o 20:42, MPC News napisał:

ostanie lata.

Opublikowano
49 minut temu, N3ST0 napisał:

@andrzejt17    zdaje się, że wciąż mam te ss'y, jak chcesz to mogę Ci podrzucić na PW albo telegramie ^^ 

Poproszę! Gdziekolwiek byle by bez przesadnej kompresji 🙂

Znalazłem właśnie na szybko dwa screeny ze starych wersji forum, na którym spędziłem najwięcej czasu, sprzed dziewięciu lat! 🙂

Ku mojemu zdziwieniu webarchive świetnie zachował klimat tamtych lat, nostalgistom polecam zajrzeć 🙂

@Lord Makin patrz na ostatni screen 😄

MPC 10k repki.png

MPC stary skin.png

xD.png

Opublikowano
55 minut temu, andrzejt17 napisał:

Poproszę! Gdziekolwiek byle by bez przesadnej kompresji 🙂

Znalazłem właśnie na szybko dwa screeny ze starych wersji forum, na którym spędziłem najwięcej czasu, sprzed dziewięciu lat! 🙂

Ku mojemu zdziwieniu webarchive świetnie zachował klimat tamtych lat, nostalgistom polecam zajrzeć 🙂

@Lord Makin patrz na ostatni screen 😄

MPC 10k repki.png

MPC stary skin.png

xD.png

Mam nadal te grafiki zapisane w folderze którymś z wszystkimi sygnami i avkami 😛 a to było jakoś krótko przed jakimś etapem nauki na olimpiadę historyczną, po której miałem chyba jedyne dłuższe wakacje od forum na 3 albo 4 miesiące 😄 najpierw zrobili chłopaki dla mnie Elite, a ja bezczelnie wróciłem 😕 

EXPmIpC.gif

Opublikowano
8 minut temu, Lord Makin napisał:

Mam nadal te grafiki zapisane w folderze którymś z wszystkimi sygnami i avkami 😛 a to było jakoś krótko przed jakimś etapem nauki na olimpiadę historyczną, po której miałem chyba jedyne dłuższe wakacje od forum na 3 albo 4 miesiące 😄 najpierw zrobili chłopaki dla mnie Elite, a ja bezczelnie wróciłem 😕 

Najbardziej mnie zastanawia dział, w którym długo wiodłeś prym 😄 

Znalazłem też profil D&G i Mou, wtedy postrachy forum. Ehh... 😄

Opublikowano
12 minut temu, andrzejt17 napisał:

Najbardziej mnie zastanawia dział, w którym długo wiodłeś prym 😄 

Znalazłem też profil D&G i Mou, wtedy postrachy forum. Ehh... 😄

Z D&G mam kontakt jeszcze, z Mou też 😄 

EXPmIpC.gif

Opublikowano
1 minutę temu, Lord Makin napisał:

Z D&G mam kontakt jeszcze, z Mou też 😄 

Łoho, kupe lat minęło z tymi kontaktami 😄 Znajomość tylko wirtualna?

Mi z użytkownikami z forum zostały aż dwa, może trzy kontakty. Dawniej było tego mnóstwo, nawet do gier, zwłaszcza z okolic czata  - może go pamiętasz 😄

Opublikowano
2 minuty temu, andrzejt17 napisał:

Łoho, kupe lat minęło z tymi kontaktami 😄 Znajomość tylko wirtualna?

Mi z użytkownikami z forum zostały aż dwa, może trzy kontakty. Dawniej było tego mnóstwo, nawet do gier, zwłaszcza z okolic czata  - może go pamiętasz 😄

Tam to był śmietnik 😄 No z tą dwójką akurat jeszcze moje drogi się nie skrzyżowały, ale kiedyś jak będę zwierzał Pomorze, to na pewno ich odwiedzę, bo jeden z nich jest już tatusiem ^^

EXPmIpC.gif

Opublikowano
2 godziny temu, Blaaszka napisał:

Ten widget z lektorem jest kijowy, ja jako użytkownik słuchawek chciałbym sobie ściszyć lektora, a nie mam takiej możliwości, bo albo napierdala mi po uszach albo go nie słychać (może ja nie umiem tego obsługiwać). 

Tak źle i tak niedobrze ;_;

Wcześniej byłem za cicho i z szumami, teraz za głośno i bez szumów, to na kolejne wydanie będzie perfect 😄

9amUS1C.png
Opublikowano

Nie ma się do czego przyczepić na taką ilość osób. Jest relatywnie dobrze! :>

Jedyne co bym poprawił to bardziej wyraziste podtytuły o Riot Games na temat bohaterów i gier, dodatkowo informacje o nowych grach w dodatkowym segmencie.

Ale jak już mówiłem, czepiać się nie będę, bo nie pokazaliście się od złej strony. (większa ilość researchu i zaangażowania została tu pokazana)

Pozdrawiam, rośnijcie w siłę misiaczki. ❤️

sygna.png.7f53327fa1ac545c98f2042007446d

Burgerek pozdrawia.

Opublikowano
20 godzin temu, GrubertQ napisał:

Tak źle i tak niedobrze ;_;

Wcześniej byłem za cicho i z szumami, teraz za głośno i bez szumów, to na kolejne wydanie będzie perfect 😄

Teraz twój głos był perfect, tutaj leży wina po stronie widgetu, którego najzwyczajniej w świecie nie da się ściszyć. Nie mam co się przyczepić do Ciebie ❤️

k4L2ZMS.png

Opublikowano

Nic ciekawego w sumie, rangę dostała osoba która nie zasługuje. Miłe są te wspominki w postaci screenów, osobiście uważam, że szablon forum z 2017-18 roku wyglądał najlepiej, ten jest nijaki.

Opublikowano
Dnia 21.10.2019 o 20:57, andrzejt17 napisał:

O ile wpis średnio dla mnie ciekawy (nie chodzi o merytorykę, po prostu nie gram w lola :D) to filmik ze screenami wersji forum wywołał u mnie nostalgię. Serio, taką z prawdziwego zdarzenia. Jak na faceta jestem osobą bardzo sentymentalną, dość wolno się przyzwyczajam ale kiedy już się przyzwyczaję to ciężko mi się odzwyczaić. Sporo wspomnień obudził we mnie ten filmik, pamiętam MPC od pierwszego skina (pewnie gdybym się uparł to przypomniałbym sobie jego nazwę) i mnóstwo spędzonych godzin. W takich chwilach też sobie myślę jak fajnie było chodzić do szkoły i nie mieć tyle na głowie ile teraz 🙂 Dziękuję! 

Jeśli gdzieś są te zrzuty w fajnej jakości to chętnie bym chciał!

Dokładnie, pamiętam MPC z 2011 - a teraz. Najbardziej przykułem uwagę do tych screenów. I tak twierdzę, że tamte lata były lepsze - sto razy więcej użytkowników aktywnych na forum. Teraz troszkę opadło. I w sumie wiele działów już nie istnieje, lub zostało ukrytych. Jakbym miał starego kompa to na pewno screeny z MPC by się znalazły. Mam tylko w sumie jedną pamiątkę.

PS. Były Lider MPC Minecraft News 😄

Przechwytywanie.PNG

Opublikowano

😄 Nic dziwnego, czasy się zmieniają, wchodzą inne narzędzia a fora odchodzą powoli do lamusa 😞  Sam Metin2, dział który długo był ostoją forum już nie ma takiego wzięcia jak kiedyś. Wcale nie przez forum a przez samą grę. 

Może w swoje "O mnie" też wrzucę swój serwer Minecraft xD 😄 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...