Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 179
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• Aive odblokował(a) ten temat
Opublikowano (edytowane)

dziękuje za przywrócenie tematu 🙂

jednak wciąż ubolewam nad tym że nie możemy stworzyć nowego

@edit

do niedzieli 23:59 trwa drop szkat blasku

Edytowane przez laraxgm
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

zapraszamy na grudzień - masa eventów

graczy ciągle przybywa aktualnie już prawie 3x więcej online niż na starcie

minął miesiąc, serwer dobre się przyjął co nie powinno być zaskoczeniem

gromo to jedyna alternatywa dla graczy metina ceniących klasyke

Opublikowano
22 godziny temu, Molirol napisał:

Faktycznie, rozbudowany
Dropnij>Oddaj>Dostań szkatułkę lub kostium xD

ale jest jeszcze boss bałwan, mini-bałwany itp. 

+ renifer na start dla nowych postaci 🙂

Opublikowano
Dnia 7.12.2019 o 19:52, Molirol napisał:

renifer na 15h i czas leci cały czas, myślałem że czas leci podczas jazdy dlatego sobie dałem spokój z tym serwerem xd

może od razu dzika na stałe na start to nawet konia nie trzeba będzie robić to na pewno najlepsze rozwiązanie bo kto to widział żeby w 2019 roku chodzić po metinie pieszo

Opublikowano
59 minut temu, laraxgm napisał:

może od razu dzika na stałe na start to nawet konia nie trzeba będzie robić to na pewno najlepsze rozwiązanie bo kto to widział żeby w 2019 roku chodzić po metinie pieszo

Tego nie napisałem, to lepsze rozwiązaniem byłoby danie pięczęci na 3h i czas leci wtedy, kiedy jest używana 

no ale cóż, nie każdy jest na tyle inteligentny bo nie myśli że nie każdy ma "czas" , są osoby które mają obowiązki m,in. pracę 🙂

image.png

Opublikowano
23 godziny temu, Molirol napisał:

Tego nie napisałem, to lepsze rozwiązaniem byłoby danie pięczęci na 3h i czas leci wtedy, kiedy jest używana 

no ale cóż, nie każdy jest na tyle inteligentny bo nie myśli że nie każdy ma "czas" , są osoby które mają obowiązki m,in. pracę 🙂

by robili multikonta na później, a te pieczęcie mają zniknąć razem z eventem więc jakoś musimy to kontrolować

Opublikowano
1 godzinę temu, laraxgm napisał:

by robili multikonta na później, a te pieczęcie mają zniknąć razem z eventem więc jakoś musimy to kontrolować

To ile to zablokować możliwość handlu tymi pieczątkami i przekładanie depo/shop? XDDDD

Opublikowano
19 godzin temu, Ivern napisał:

To ile to zablokować możliwość handlu tymi pieczątkami i przekładanie depo/shop? XDDDD

jest zablokowany handel

kwestia tyczy się nadania czasu pieczęci który leci tylko gdy jest używana

więc odpowiadam że nie ponieważ mają one zniknąć razem z eventem

Opublikowano

Jpd... wiara serio ma coś z głową, nie długo się będą dop******** o to że kowal nie stoi w tym miejscu co powinien... Nie dogodzisz, nie dogodzisz..
A co do serwera to wbije i zobaczę 😄

Właśnie ile +/- graczy online ?

Opublikowano
20 godzin temu, dawidek951 napisał:

Jpd... wiara serio ma coś z głową, nie długo się będą dop******** o to że kowal nie stoi w tym miejscu co powinien... Nie dogodzisz, nie dogodzisz..

Temat jest po to aby dyskutować na temat serwera/prezentacjii?

Wyraziłem własną opinię więc nie wiem o co się spinasz xdd

Online może jest do 200-300  

image.png

Opublikowano
Dnia 11.12.2019 o 15:11, Mikis246810 napisał:

ile online?

Dnia 11.12.2019 o 21:20, dawidek951 napisał:

wieczorami 600, rano-południe po 300

jeśli chodzi o tego typu serwery to mamy aktualnie największą grywalność

kończymy ostatnią jak na razie aktualizacje i rusza reklama u wszystkich dostępnych ytberów z sensowną aktywnością, większość jest już dogadana

Opublikowano

Serwer dobry, był plan zagrać od startu. Ale Hardy się przejadly.

Moja ekipa gra i bardzo chwali sobie serwerek, więc jako bezszczelny krytyk mówię. 

Serwer nadaje się. 

Pozdro 

Nathan. lubi to
Opublikowano

Ilość graczy jakby na to nie spojrzeć nie zachęca.

Serwer mimo to przyciągnał moją uwagę, pomyślałem wpadnę kupię jakiś isik i lecimy XD; ale..:

Przejrzałem trochę forum, popytałem o opinie ludzi, jak wiadomo znalazły się negatywne i pozytywne.

Najbardziej zniechęca mnie to jakoby według części z nich bany były rozdawane za darmo jak na loterii.

Natknąłem się na sytuację w której ktoś dostal bana za domniemanego speed hacka i dostał ub

Kolejny nie miał tyle szczęścia i za rzekome wh ub nie dostał (jakaś tam sytuacja w której twierdzi, że doładował is i potem dostał bana). - szczerze no mniejsza o to, ale

w odpowiedzi na ub wrzucane są ss z "logami" (czy jak to tam nazwać bo sam nie wiem) której 3/4 nie rozumie i często 0 wytłumaczenia. 

Chciałbym mieć pewność że mogę zaufać "marce", a nie zostać brzydko mówiąc wydymany.

Zatem co o tym wszystkim myśleć?

Czekam na odpowiedź, bo jak wiadomo czasu teraz nie brakuje, a gdzieś grać trzeba. 😄

Opublikowano
1 godzinę temu, Mikis246810 napisał:

Ilość graczy jakby na to nie spojrzeć nie zachęca.

Serwer mimo to przyciągnał moją uwagę, pomyślałem wpadnę kupię jakiś isik i lecimy XD; ale..:

Przejrzałem trochę forum, popytałem o opinie ludzi, jak wiadomo znalazły się negatywne i pozytywne.

Najbardziej zniechęca mnie to jakoby według części z nich bany były rozdawane za darmo jak na loterii.

Natknąłem się na sytuację w której ktoś dostal bana za domniemanego speed hacka i dostał ub

Kolejny nie miał tyle szczęścia i za rzekome wh ub nie dostał (jakaś tam sytuacja w której twierdzi, że doładował is i potem dostał bana). - szczerze no mniejsza o to, ale

w odpowiedzi na ub wrzucane są ss z "logami" (czy jak to tam nazwać bo sam nie wiem) której 3/4 nie rozumie i często 0 wytłumaczenia. 

Chciałbym mieć pewność że mogę zaufać "marce", a nie zostać brzydko mówiąc wydymany.

Zatem co o tym wszystkim myśleć?

Czekam na odpowiedź, bo jak wiadomo czasu teraz nie brakuje, a gdzieś grać trzeba. 😄

Co do banów to są nadawane słusznie, grałem widziałem i sam zglaszalem więc pod względem banów jest wszystko ok.

Co do samej rozgrywki , czuć klimat harda aczkolwiek przydałyby się "felikatne" ułatwienia,  skończyłem grać poprzez brak chęci oraz słabo rozwiniętym rynkiem.

image.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...