Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Dnia 30.10.2019 o 18:04, Winter. napisał:

przynajmniej mój serwer jest dostosowany pod dzisiejsze czasy, a nie się cofa w rozwoju jak twój serwer.

wiesz co jakoś nie widzę zęby był dostosowany  to co masz na serwie to było już z 5 lat temu wiec idź się zajmować swoim serwerem  bo na razie widzę ze nie masz dobrej opinij 

52324509.jpg
  • Odpowiedzi 179
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
2 minuty temu, Xardas12 napisał:

wiesz co jakoś nie widzę zęby był dostosowany  to co masz na serwie to było już z 5 lat temu wiec idź się zajmować swoim serwerem  bo na razie widzę ze nie masz dobrej opinij 

No tak, przecież jak ktoś ma dostosowany serwer pod dzisiejsze czasy to nic nie może mieć starszego nawet zwykłego mieczyka 1 lv xD

Co do serwera jaka reklama będzie tego prócz fb?

Opublikowano
17 godzin temu, Winter. napisał:

No tak, przecież jak ktoś ma dostosowany serwer pod dzisiejsze czasy to nic nie może mieć starszego nawet zwykłego mieczyka 1 lv xD

tak zaraz Ci opiszemy całą kampanię abyś miał gotowca 🙂

Opublikowano (edytowane)
Dnia 31.10.2019 o 23:24, Winter. napisał:

tu nie chodzi o mieczyk 1lvl tylko pierniczysz ze masz dostosowany serwer pod dzisiejsze czasy ale tam nic nie widać zęby tak  było  nowoczesne  nie dość ze pobrane z neta pliki bo nie potrafisz zrobić coś swojego to  jeszcze ten sam syf co na innych serwach udzielasz się na innych  prezentacjach a nie potrafisz swojego serwa ogarnąć jak czytałem co ty tam odwalasz to się śmiać chce a jak wbijam na stronę serwa i widzę 90 graczy online  to widać jak potrafisz graczy przyciągnąć na swojego serwa ale wypowiadasz się jak byś miał najlepszy serwer  

sory teraz wlazłem na strone i 15 ludzi online 

Edytowane przez Xardas12
52324509.jpg
Opublikowano

@Winter. dlaczego nas oczerniasz tutaj i pod filmami na yt ;c

jak będziesz myślał negatywie i złorzeczył skończysz marnie to Ci gwarantuje weź sobie te słowa na poważnie bo to nie moje teorie tylko wieloletnie prace profesorów 🙂

zastanów się dlaczego na prestorii miałeś 90 osób online skoro krytykowałeś nas zamiast zająć się swoimi sprawami. negatywną energią najwięcej szkodzisz sobie, zamiast pisać zbędne komentarze poczytaj trochę o tym a nawet audycje znajdziesz jeśli jesteś leniwy będziesz mi jeszcze dziękował

Opublikowano
17 godzin temu, Xardas12 napisał:

tu nie chodzi o mieczyk 1lvl tylko pierniczysz ze masz dostosowany serwer pod dzisiejsze czasy ale tam nic nie widać zęby tak  było  nowoczesne  nie dość ze pobrane z neta pliki bo nie potrafisz zrobić coś swojego to  jeszcze ten sam syf co na innych serwach udzielasz się na innych  prezentacjach a nie potrafisz swojego serwa ogarnąć jak czytałem co ty tam odwalasz to się śmiać chce a jak wbijam na stronę serwa i widzę 90 graczy online  to widać jak potrafisz graczy przyciągnąć na swojego serwa ale wypowiadasz się jak byś miał najlepszy serwer  

sory teraz wlazłem na strone i 15 ludzi online 

dostosowany serwer pod dzisiejsze czasy

ale tam nic nie widać żeby tak było nowoczesne

wybierz jedno.

Samo powiedzenie DOSTOSOWANY POD DZISIEJSZE CZASY = STANDARDY W 2019 ROKU

14 godzin temu, laraxgm napisał:

@Winter. dlaczego nas oczerniasz tutaj i pod filmami na yt ;c

jak będziesz myślał negatywie i złorzeczył skończysz marnie to Ci gwarantuje weź sobie te słowa na poważnie bo to nie moje teorie tylko wieloletnie prace profesorów 🙂

zastanów się dlaczego na prestorii miałeś 90 osób online skoro krytykowałeś nas zamiast zająć się swoimi sprawami. negatywną energią najwięcej szkodzisz sobie, zamiast pisać zbędne komentarze poczytaj trochę o tym a nawet audycje znajdziesz jeśli jesteś leniwy będziesz mi jeszcze dziękował

nie mam konta na yt zacznijmy od tego, a prestoria nie jest moim serwerem, polecam czytanie ze zrozumieniem.

Opublikowano
7 godzin temu, Winter. napisał:

nie mam konta na yt zacznijmy od tego, a prestoria nie jest moim serwerem, polecam czytanie ze zrozumieniem.

Mhm 🙂 ok być zaszła pomyłka. Jeśli faktycznie to przepraszam za rzucone oskarżenia

Opublikowano
7 minut temu, Molirol napisał:

czego się spodziewałeś? 🙂

Ile online?

czegoś lepszego nie ma żadnego serwera hard do pogrania z przynajmnniej + 300/400 osób zapowiadał się serwer ciekawie 😐

Opublikowano
20 godzin temu, eryk341 napisał:

bug na bugu serwer był yangbug ale już po raty niezbalansowane myślałem że będzie lepszy start

Bez przesady. Sprzedawanie zbroi drożej o 1,6 k yang to niebyt poważny błąd szczególnie w tak szybkim tempie naprawy 🙂

Opublikowano
Przed chwilą, laraxgm napisał:

Bez przesady. Sprzedawanie zbroi drożej o 1,6 k yang to niebyt poważny błąd szczególnie w tak szybkim tempie naprawy 🙂

a sm koledze zwróciliście za zgłoszenie tego buga? bo słyszałem, że od wczoraj czeka XD

Opublikowano (edytowane)

Obrazki w prezentacji, poza tym weryfikacyjnym, nie wyświetlają się poprawnie. Proszę o poprawę do godziny 23 - w innym przypadku temat zostanie przeniesiony do archiwum. Sugeruję spróbować użyć odpowiedniego hostingu na grafiki, np. imgur.

Spoiler

image.png

Edytowane przez Aive
forum nie działało - przedłużenie czasu
  • Aive zmienił(a) tytuł na Gromo.pl [Medium]
Opublikowano
2 minuty temu, Silver™ napisał:

@Aive ale ten serwer to juz wystartował

Pewnie dlatego jego prezentacja jest już w dziale publikacji zamiast zapowiedzi i pewnie dlatego należałoby, żeby w temacie było cokolwiek o serwerze poza weryfikacją, zwłaszcza że stoi on jedynie +/- dobę.

TM-r3acT lubi to
Opublikowano (edytowane)

Serwer wystartował, a admina już na forum nie ma tak jak pisałem wcześniej :))))))))))))

Jest tu chociaż 50 online?

A tak się wykłócał 🤣

Edytowane przez Winter.
Opublikowano
2 godziny temu, Winter. napisał:

Serwer wystartował, a admina już na forum nie ma tak jak pisałem wcześniej :))))))))))))

A tak się wykłócał 🤣

No jak oglądałem przelotnie jakiegoś lajwa 3 dni temu (na głównej mi wyskoczył, dzięki YT) to wyglądało na maks 30-40 (w miastach). Chłop w M2 metki zbijał i wszystkie respy miał aktywne, zero ksucia; serwer nie tak dawno temu wystartował.

I skoro ekipa tego syfu nie jest uczciwa wobec innych (kradzież nazwy, postawienie podstawki i odejście w zapomnienie) to i również ,,inni'' wobec was nie będą uczciwi. Chyba najwyższa pora wyeksportować sobie stronę główną, bo z forum nie ma co ,,kraść''. 🙂

A no i ten... no muszę, muszę, muszę wyśmiać ekipę techniczną (forum) za tego skrina niżej. Ostatni raz tego typu błąd widziałem 3 lata temu; ktoś tutaj nie umie w formatowanie rang. Za 2 dyszki mogę to machnąć w minutę. Jak można spierdolić formatowanie rang? -.-"

image.png

Opublikowano
11 godzin temu, Winter. napisał:

A tak się wykłócał 🤣

Śmieszy mnie tylko to że wyśmiewasz ten serwer że jest 0, może masz rację (nie gram tutaj i nie zamierzam) ale popatrz na swój i na ilość online 🙂

śledzę od kilku dni liczbę online i z 100 spadła do 50-60 więc na Twoim miejscu siedziałbym cicho bo krytykować potrafisz ale przyjąć krytyki to już nie.

co do serwera od początku smierdzial tym, jakie mają podejście dlatego nawet nie chciałem sobie sprawdzić  jak to wygląda w grze.

image.png

Opublikowano
6 godzin temu, Pogon3011 napisał:

Ludzi nie zawiele ale fajnie sie gra coś starego i normalnego 

Ktoś kto szuka metina bez mieczy na pol ekranu to polecam !

Chcesz metina bez mieczy na pół ekranu? Valium, Vesteris, Metin2.PL.

Opublikowano
1 godzinę temu, Molirol napisał:

Śmieszy mnie tylko to że wyśmiewasz ten serwer że jest 0, może masz rację (nie gram tutaj i nie zamierzam) ale popatrz na swój i na ilość online 🙂

śledzę od kilku dni liczbę online i z 100 spadła do 50-60 więc na Twoim miejscu siedziałbym cicho bo krytykować potrafisz ale przyjąć krytyki to już nie.

co do serwera od początku smierdzial tym, jakie mają podejście dlatego nawet nie chciałem sobie sprawdzić  jak to wygląda w grze.

no widzę, ale ja chociaż siedzę na forum jak i na grze bez względu ile osób gra i wprowadzam aktualizacje, a głównie napisałem post, bo typek tak się zarzekał, że to nie jest żadne multi ani nic, a pisałem kilka dni temu, że po starcie się zmyje 🙂

Opublikowano
4 godziny temu, Revayerq napisał:

Chcesz metina bez mieczy na pół ekranu? Valium, Vesteris, Metin2.PL.

ale on nie pytał cie jakie serwery mu polecasz

zalatuje nekrofilią bo 2 trupi i jeszcze ten metin2pl na końcu 😄

4 godziny temu, Winter. napisał:

no widzę, ale ja chociaż siedzę na forum jak i na grze bez względu ile osób gra i wprowadzam aktualizacje, a głównie napisałem post, bo typek tak się zarzekał, że to nie jest żadne multi ani nic, a pisałem kilka dni temu, że po starcie się zmyje 🙂

u ciebie słońce zachodzi o wschodzie?

Opublikowano
4 godziny temu, laraxgm napisał:

ale on nie pytał cie jakie serwery mu polecasz

zalatuje nekrofilią bo 2 trupi i jeszcze ten metin2pl na końcu 😄

u ciebie słońce zachodzi o wschodzie?

te 2 wymienione privki przez niego mają więcej online niż ty stworzonych postaci na serwie xD

To jak ile jest tego online u ciebie i czy dałeś sm koledze za zgłoszenie yang buga?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...