Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 179
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Dnia 25.10.2019 o 17:19, Nykse napisał:

Ten serwer na 95% jest od metinowe sprawy, więc jebnie szybciej niż serwery paradise.

no i co cwaniaku? jeszcze stoi

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
Dnia 2.09.2020 o 21:44, Stonek napisał:

no i co cwaniaku? jeszcze stoi

Stać sobie może, a liczba online też ma coś do rzeczy, tak? 

Nykse lubi to

image.png

Opublikowano

Jak przejrzałem wszystkie komentarze na forum i ogólnie na facebooku i widzę ten ból dupy polaczków cebulaczków to aż chciałbym żeby wam ten serwer wypalił jeszcze do tysiąca graczy. Bez kitu 

Just a keyboard and some caffeine, making things work.

Opublikowano
Dnia 29.09.2020 o 21:07, ILui napisał:

Stać sobie może, a liczba online też ma coś do rzeczy, tak? 

jest średnio 130 online od wieczora do północy, w południe 60-70, w ciągu 24h loguje sie 700 postaci, może nie jest to dużo aczkolwiek rynek działa, a z tego co zauważam inne serwery tego typu mają podobne statystyki, aktualnie robimy aktualizacją która powinna przekonać do powrotu kilka starych ekip m.in. balans pvp aby takie profesje jak healer lub archer nie były dyskryminowane i z góry skazywane na porażke tylko wszystko polegało na bonusach ekwipunku i umiejętnościach sterującego postacią 🙂

Opublikowano
Dnia 2.10.2020 o 18:17, laraxgm napisał:

jest średnio 130 online od wieczora do północy, w południe 60-70, w ciągu 24h loguje sie 700 postaci, może nie jest to dużo aczkolwiek rynek działa, a z tego co zauważam inne serwery tego typu mają podobne statystyki, aktualnie robimy aktualizacją która powinna przekonać do powrotu kilka starych ekip m.in. balans pvp aby takie profesje jak healer lub archer nie były dyskryminowane i z góry skazywane na porażke tylko wszystko polegało na bonusach ekwipunku i umiejętnościach sterującego postacią 🙂

No i gites majonez. Super, że dzialacie, bardzo mnie to cieszy! ;)

Nykse lubi to

image.png

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Rok - ładnie. Jednak klasyka broni sie sama. Jak patrze na te wszystkie kolorowe serwery to rzygać sie chce 🙂 Dodajcie jeszcze opcje ukrywania kostiumów żeby klimat był zachowany!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

kończymy przygotowywać aktualizacje która wniesie dużo dobrych dodatków i zmian, w tym 2 nowe eventy, oczywiście sam schemat klasycznej rozgrywki pozostanie nienaruszony 🙂

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Dnia 25.10.2019 o 11:01, Arrado napisał:

Będzie wam ciężko bo w tym samym momencie startują 2 świetne globale z pulą nagród kilku tysięcy euro do zgarnięcia. Ale powodzenia:)

a mogę prosić o nazwy ? bo szukam czegoś nowego 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Bardzo fajny, zbalansowany serwer bez tego całego zbędnego gówna co na innych serwerach gram od 3 dni i chyba zostanę na dłużej 🙂

Lubie kotlety z jajkiem.

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano
Dnia 1.07.2021 o 16:00, cysieqxd napisał:

Rozpakowałem a nie mam go na komputerze nie wiem o co kaman..

Na ten moment olałbym serwer, przeżył swoja świetność, aktualnie mało co kto gra  nie mówiąc już o zajmowaniu się serwerem.

Strata czasu.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
Dnia 4.07.2021 o 19:41, cysieqxd napisał:

A Mógłby ktoś wrzucić zaktualizowana wersje klienta na jakiegoś hosta ?

Z Góry dzięki. 🙂

Wszystko na stronie Gromo.PL działa okej z klientem już. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...