Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CoD: MW wyłącza się po ok. 15 min

Rafatus Live

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam pewien problem, ponieważ grając w call of duty modern warfare 2019 gra sama się wyłącza. Po 10-15 minutach grania. Czym to może być spowodowane?

Próbowałem zmieniać ustawienia graficzne ale to nie pomagało, próbowałem też ustawiać priorytet na wysoki. ale to też nie pomagało. Proszę o pomoc.

• Aive zmienił(a) tytuł na CoD: MW wyłącza się po ok. 15 min
Opublikowano

Poza aktualizacją sterowników możesz pokombinowac z różnymi pomysłami, jakie gracze mają na rozwiązywanie tego problemu, np. https://www.ghostarrow.com/call-of-duty-modern-warfare-2019-fix-random-crashes-with-no-error-message

Ja się poddałem, dobrze, że mogłem sprawdzić już w becie. Takie mamy czasy, że te największe i najdroższe gry mogą mieć najgorsze problemy z normalnym działaniem i twórcy się tym nie przejmują.

Opublikowano

Hmm a temperatury waszych podzespołów?

Ja przy 8 GB RAMu mialem problem w Black Ops 4,może coś w ten deseń.

Warto też to zgłosić do pomocy technicznej.Jak zanotują,że dużo osób ma taki problem to może w życie wejdzie jakaś łatka.

Opublikowano

Procek 77*
Karta Graficzna 73*

Teraz np grałem 3h i gra dopiero po 3 godzinach się wyłączyła. Była ścina frez na 7 sec i gra się wyłączyła.

Ja np. Zauważyłem ze, też światła migają. Jest to bardzo widoczne w Kampani w 3 misji kiedy nasz bohater zakłada burke. Wtedy Górna cześć monitora oraz dolna zaczynają mrugać .Pokaże wam to na przykładzie jakiegoś Gameplaya

2:55

wtedy te czarne elementy na górze i na dole zaczynają mrugać

Opublikowano

Wygląda na jakiś problem karty graficznej, ale i tak zwalałbym winę na grę. U mnie kwestia temperatury odpada, bo gra wysypywała się w pierwszych sekundach, albo nie uruchamiała wcale. 30+ innych tytułów na tym systemie działa bez zarzutów (może poza Wiedźminem 1, ale to też kwestia samej gry, a raczej jej wieku).

Opublikowano

U mnie gra się wyłącza po 2-3 min gry. Przed patchem tym co teraz był tak nie miałem. 2-3 minuty grania, żadnego błędu tylko wyłącza się i tyle

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Jesli posiadasz Win10 sprawdz czy czasem "ochrona w czasie rzeczywistym" nie wylacza ci procesu. Ten defender windowsowski ma takie odpaly niestety... owe problem posiadam w Cod BO1 i wlasnie CoD MWR

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...