Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[S6E3][x100] MIGHT MU

Trystian1990

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nowy-projekt.jpg

WWW.MIGHTMU.PL

>>Discord<<

WITAM SERDECZNIE NA PIERWSZEJ EDYCJI SERWER X100 MIGHT MU DYNAMIC EXP 

SERWER BAZUJE NA PLIKACH SE6EP3 IGCN WYKUPIONYCH NA LICENCJI . CO ZAPEWNI NAM BEZ PROBLEMOWA GRE ...

SERWER ZOSTAŁ STWORZONY NA FRANCUSKIM VPS O PARAMETRACH PROCESSOR 4X3.5 GHz ORAZ 16 GB RAMU 

KILKA SŁOW NA TEMAT SERWER : SERWER DLA LUDZI KTÓRZY CENIA SOBIE PLAY TO WIN CO PRAWDA NA SERWER JEST DONATE ALE WSZYTKO MOZNA ZDOBYĆ BEZ WYDWANIA PIENIĘDZY . NA SERWERZE NIE MA MOŻLIWOŚCI KUPOWANIA ITEMKÓW . WAŻNYM ASPEKTEM NA SERWER SA JEWEL ORAZ PRALKA . DUŻO ILOSC SPOTÓW ORAZ BONUS PARTY EXP POZWOLI KAŻDEMU Z WAS ZNALEŚĆ COS DLA SIEBIE . SPOTY PRAKTYCZNIE NA WSZYSTKICH MAPACH . Z NORMALNEGO DROPU ZOSTAŁY WYŁACZONE ZAPY DO BC DC ORAZ KALIMY , MOŻNA JE ZDOBYĆ TYLKO I WYŁĄCZNIE DROPIAC TZW WYPADAJKI . ZBALANSOWANY SYSTEM PVP POZWALA NA RÓWNĄ RYWALIZACJE. WAŻNYM CZYNNIKIEM BEDZIE MIAŁ NA 100% SET GRACZ . TAKIE POSTACIE JAK SM I ELF ZOSTAŁY PODRASOWANE ABY MOGŁY KONKUROWAĆ Z INNYMI KLASAMI 

PO RESZTE INFORAMCJI ZAPRASZAM NA STAR SERWER  

OFICIALNA DATA STARTU JUZ W TĄ SOBOTE 23 LISTOPADA O GODZINIE 18.00

Nowy-projekt-2.jpg

★Server name: MIGHT MU★
★Version: Season 6 EP3 ★
★Time work: 24/7 ★
★VPS server: YES★
★Premium files: YES★
★ xshop: YES★
★Balanced characters: YES★

★Web Shop : NO★

★BONUS ONLINE TIME : 5 WCOINC★

★BOT PRICE : 200 ZEN X LVL  ★

★BONUS REWARD EVENTS : WCOINC  ★

★BONUS REWARD KILL BOSS : WCOINC  ★

★DROP : 35 %  ★

★DROP ITEM + SKILL : 50 %  ★

★DROP ITEM+LUCK   : 35 %  ★

Nowy-projekt-3.jpg

RESETS 0-25 EXP 100

RESETS 26-50 EXP 90

RESETS 51-75 EXP 75

RESETS 76-100 EXP 50

RESETS 101-120 EXP 25

RESETS 120-9999 EXP 15

Nowy-projekt-4.jpg

ALL CHARACTERS NEED 400 LVL

RESET PRICE 50KK ZEN 

STATS CLEAR 

NO SAVE FREE POINTS 

RESET BONUS POINTS 500 FOR ALL CLASS 

WEAPONS AND SKILL NO CLEAR 

BONUS 10 WCOINC

RESET No limit 

Grand reset need 125 reset

GR REWAR 1X FULL ITEMS 

Nowy-projekt-5.jpg

NORMAL PARTY 2 PLAYER :  EXP 95%

NORMAL PARTY 3 PLAYER :  EXP 100%

NORMAL PARTY 4 PLAYER :  EXP 105%

NORMAL PARTY 5 PLAYER :  EXP 110%

SET PARTY 3 PLAYER :  EXP 105%

SET PARTY 4 PLAYER :  EXP 110%

SET PARTY 5 PLAYER :  EXP 120%

Nowy-projekt-6.jpg

LVL REQUIRED : 250 

MAX PLAYER IN GUILD : 80 

MINIMUM PLYER ALLIANCE : 10

MAX GUILD ALLIANCE : 3

Nowy-projekt-7.jpg

BROZNE    SILVER      GOLD      PLATINE     

EXP :            +15            +20           +25           +30       

DROP:            +10            +10           +15           +15 

EXCDROP:          +10 %  

Nowy-projekt-8.jpg

/ADDSTR

/ADDAGI 

/ADDVIT

/ADDENE

/ADDCMD

/ONLINE

/PKCLEAR

/WARE <ware_number> MAX 5

/WAR <guild_name>

/RESET

/SETPARTY <PASS>

Nowy-projekt-9.jpg

Mix10Rate_Normal = 75
Mix11Rate_Normal = 70
Mix12Rate_Normal = 65
Mix13Rate_Normal = 60
Mix14Rate_Normal = 55
Mix15Rate_Normal = 50

MixAddLuckRate_Normal = 25

Mix10Rate_Socket = 55
Mix11Rate_Socket = 55
Mix12Rate_Socket = 50
Mix13Rate_Socket = 50
Mix14Rate_Socket = 45
Mix15Rate_Socket = 45

MixAddLuckRate_Socket = 15

FeatherOfCondorMaxRate = 60

Wing2MixMaxRate = 90

Wing25MixMaxRate = 60

Wing3MixMaxRate = 40

Wing3ExcOptionRate = 10

Wing3LuckRate  = 10

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam kilka pomysłów które mogą być dobre.
Stwórz server discorda i powysyłaj chętnym zaproszenia, z pewnością zrobimy jakąś sensowną burzę mózgów. 😉

Untitled-1.png

When you walk up to opportunities door - don't knock it.

Kick that b*tch in, smile and introduce yourself.

• Aive zmienił(a) tytuł na [S6E3][x100] MIGHT MU
Opublikowano

Wtrącę taką sugestię, gdybym umiał postawić serwer to zrobiłbym go takim na jakich najlepiej się bawiłem i na których zawsze było multum ludzi. Spory drop kamieni, a w sklepach sety powiedzmy +3 do Dark Phoenix i ich odpowiedniki dla pozostałych klas. Nie żadne, że z "wypadajek" lecą +9 scale sety etc. bo to z automatu powoduje, że każdy na długi czas zapomina o kwintesencji tej gry, czyli PRALCE. Nie ma nic piękniejszego jak pranie, próby wbijania już na (co ważne) wczesnym etapie gry setów, paleniu ich i farmieniu kamieni na kolejne próby ich wbicia. Uważam, że to bardzo ożywia serwer, powoduje spory ruch, handel itd. Osobiście jestem zmęczony tym stylem gry w którym byle szybko złapać set z serc, medali etc. po czym spot, bot, afk i jedynie pogoń za kolejnymi resami.

Szczerze to w ogóle usunąłbym drop jakichkolwiek części setów, broni z tych "wypadajek" i jedynie dal tam jakieś satanki, reniferki, kasę, czy zaproszenia na jakieś BC, DS itd.

Podsumowując, zwiększony drop kamieni przy wyeliminowaniu części setowych z wypadajek tak, żeby chciało się sporo prać i latać po mapach, żeby uzbierać kolejny wyższy set i próbować go prać ciesząc się z kolejnych sukcesów przy pralce.

Tak to widzę 🙂

Opublikowano
52 minuty temu, wredota napisał:

Wtrącę taką sugestię, gdybym umiał postawić serwer to zrobiłbym go takim na jakich najlepiej się bawiłem i na których zawsze było multum ludzi. Spory drop kamieni, a w sklepach sety powiedzmy +3 do Dark Phoenix i ich odpowiedniki dla pozostałych klas. Nie żadne, że z "wypadajek" lecą +9 scale sety etc. bo to z automatu powoduje, że każdy na długi czas zapomina o kwintesencji tej gry, czyli PRALCE. Nie ma nic piękniejszego jak pranie, próby wbijania już na (co ważne) wczesnym etapie gry setów, paleniu ich i farmieniu kamieni na kolejne próby ich wbicia. Uważam, że to bardzo ożywia serwer, powoduje spory ruch, handel itd. Osobiście jestem zmęczony tym stylem gry w którym byle szybko złapać set z serc, medali etc. po czym spot, bot, afk i jedynie pogoń za kolejnymi resami.

Szczerze to w ogóle usunąłbym drop jakichkolwiek części setów, broni z tych "wypadajek" i jedynie dal tam jakieś satanki, reniferki, kasę, czy zaproszenia na jakieś BC, DS itd.

Podsumowując, zwiększony drop kamieni przy wyeliminowaniu części setowych z wypadajek tak, żeby chciało się sporo prać i latać po mapach, żeby uzbierać kolejny wyższy set i próbować go prać ciesząc się z kolejnych sukcesów przy pralce.

Tak to widzę

🙂

Szczerze mówiąc Bardzo mi sie podoba to co napisałes 🙂 i jestem za też mam juz dosyć serwerów gdzie wszytko można zdobyć z ETc , a pralka stoi nie używana 

Opublikowano
Dnia 14.11.2019 o 22:30, KsięgowyLahapa napisał:

Tylko też nie ma co przesadzać z tym dropem kameni. Warto by było ustawić taki, żeby zwłaszcza na początku pare razy sie zastanowić czy chce je wsadzić w item albo do pralki 😄

Lepiej ustawić, drop  kamieni taki  żeby 3 ktoś zastanowił zanim go użyje.

Ps choas itemy z  dropu wyciagnijcie leca od T1 Iron Wheel w góre....

Goldy podkręcić trzeba bo są strasznie słabe 🙂

Opublikowano

A możesz dac exp Max na testy i postacie wszystkie od 1 lvl? A jak nie exp to chociaż postacie i mniejsza ilość zen za post : )

Opublikowano

Cześć , miałem dziś problem z użyciem buffa do expa z X shopu. ( ps fajna opcja z tym 5wc na każdą godzinę spędzaną w grze )

pojawia się komunikat ze '' you can receive this item only from a PC cafe ''  https://zapodaj.net/f9529dd61ceaf.png.html

edit:  działa Xshop i bufek , trzeba było odczekać chwilkę 🙂

druga sprawa zauważyłem że jak się ma GENS V albo D to nie można zrobić party na normlanych mapach z tymi co nie mają gens,

i jest też tak że V gens nie może zrobić pt z D gens (tak powinno być? jak tak to lipa trochę) 

ogólnie fajny serwer, nic nie wywala wszystko śmiga.  Według mnie powinien być stały exp a nie zmienny.

Opublikowano

ja wbije, pewnie ostatni serwer znowu na odstawienie parę lat albo for ever. Ostatnio były piękne publikacje i d* z serwa na starcie albo spoko serwer ale admina brak itp. Tutaj publikacja zwyczajna ale podoba mi się że admin nie zakłada nowego konta na mpc tylko założył serwer i zaprasza do gry. Co do serwa na starcie jest ok, admin w porzadku, sewer wchodzi mi błyskawicznie i nie laguje w grze. Dobry pomysl  wypadajkami, spoty są, questy , drop działa jak należy. przydałoby się dodanie widoczności %HP mobów.

Na minus to że nie ma ringu nigdzie do walk bez nabijania sobie PK (na PK clear będzie cieżko, a zabijanie graczy gdzies indziej pewnie sie skończy się wyzwiskami). Fajnie jakby było takie miejsce gdzieś bez PK.. duel to nie to samo

Opublikowano

Aaaa, i na mapce spoty dobrze jakbyś zaznaczył.?Wygodnie i profesjonalnie wygląda. Jak nie ma to się wydaje jakby ktoś zrobić nie umiał:p zaraz każdy spoty znajdzie i tak 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...