Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam, tworze bota do gangsters.pl w javascripcie, bot samodzielnie wykonuje szybkie akcje dopoki mamy dostepna energie, bylby ktos zainteresowany?

50 postów

100 postów

150 postów

200 postów

250 postów

• Aive zmienił(a) tytuł na Nowy bot do gangsters.pl
Opublikowano (edytowane)

Jesli ktos moze pomoc:

chodzi o captche - mianowicie o tekst ktory wyswietli sie w captchy - Zaznacz co drugi kwadrat (zaczynając od pierwszego z prawej)/Zaznacz dwa kwadraty od lewej/Zaznacz trzy kwadraty od lewej/Zaznacz dwa kwadraty od prawej/Zaznacz pierwszy i ostatni kwadrat - to te ktore jak do tej pory mi sie wyswietliły, captcha wyswietla sie co nieokreslona licze akcji, losowo i czesto sie powtarza. Nie grałem wczesniej zbyt dużo w tą grę, więc nie znam wszystkich, dlatego jesli wiecie jakie sa inne to prosilbym o pomoc.

Edit: Jest to duze utrudnienie gdyz jesli nie zrobi sie captchy nie mozna wgl robic szybkich akcji wiec jakakolwiek pomoc bylaby przydatna. Przyspieszy to ukonczenie bota.

Edytowane przez KrZy5l4w

50 postów

100 postów

150 postów

200 postów

250 postów

Opublikowano
7 godzin temu, Deezvyy napisał:

Jesli komunikatow jest z 10 i powtarzaja sie to domysl sie co zrobic, inaczej mozesz pobrac tekst i napisac cos zeby to zinterpretowalo, jesli zdania sa napisane tak samo tylko rozni sie pierwszy/drugi itp. to latwa robota.

Mozesz podac kilka zdan to sprobuje napisac cos co zwraca np. 3, 5, 6, 7, 9 

Nie w tym problem, napisalem juz rozwiazywanie captchy dla tych napisow o ktorych wiem, w skrocie to cos takiego if dany tekst znajduje sie na stronie then zaznacz odpowiednie kwadraty, ale nie wiem jakie sa wszystkie mozliwosci captchy, a kiedy bot natrafi na taka captche ktorej jeszcze nie znalazlem to poprostu nie pojdzie dalej. 

50 postów

100 postów

150 postów

200 postów

250 postów

• 1 miesiąc temu...
  • 10 miesięcy temu...
  • 9 miesięcy temu...