Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

#14 - 12 lat za nami!

MPC News

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Dnia 8.12.2019 o 13:44, Immoral napisał:

Ja już kiedyś to pisałem, więc powtórzę, mpc zaistniało tylko i wyłącznie za sprawą dwóch użytkowników: @andrzejt17   i @KaMeR1337

Wtedy były złote czasy metina, każdy szukał haxów, moda do tej jakże zacnej gierki. Zgadzam się również tutaj z @'Harperwtedy nie było konkurencji. Nasza klasa czy jakieś innej pierdoły. Teraz jest facebook - co prawda już umierający, ale pozostaje wiele innych mediów społecznościowych: chociażby twitter, instagram, ludzie teraz tam siedzą.

Z jednej strony łezka się w oczach kręci, bo parę lat temu kilka tysięcy aktywnych użytkowników, a teraz kilkadziesiąt sztuk. Moim zdaniem trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść, więc pora najwyższa zamknąć te forum.

@Ray 1902 @.Pestka.@Mostro

Pamiętacie Panowie turnieje w haxballu? To były czasy.. 😄 Jeszcze jak stworzyliśmy drużynę MPCrew i wygraliśmy turniej w real handballu. Ahh..

Pozdro! 🙂

Ahh, pamietam jak specjalnie z dworu wracałem żeby tylko zdążyć na mecze 😄

W tamtych czasach mocną ekipę mieliśmy

ray x070x botek piecu mandarynka Harnaś ty mostro route66 Heniek DASH(XD) i jeszcze raz tyle samo osob ale nie pamietam już. Dobre czasy 🥃🍺

1357577137-U262310.png

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...