Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[S6E3][x12] Proud Of Mu II

xroma

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

DW/DL zawsze będą miały przewagę na pierwszych lvl, uwarunkowane jest to statystykami dmg oraz zasięgiem skilla początkowego. 

• Odpowiedzi 117
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ok zgadzam się z Wami,więc być może mości Administrator usunie wszystkie skille,a kto coś sobie wydropi,to będzie miał.Pozdrawiam

Opublikowano
2 godziny temu, xroma napisał:

W sklepie brak TS,a Evila. 

Dla Maga są scrolle do poison.

Dla RF chain

Dla DL fire burst

Dla Sum Drain Life

Dla elfa - orby

DK - Impale 🙂

Znowu ktoś może czuć się pokrzywdzony bo fireburst na start i orby dla elfa - nie znam RF i SUM - w stosunku do Maga np dają fory chyba że scrole do poison obejmują flame. Spóźniony zapłon z mojej strony 😄

Opublikowano

Wszystkie skille wycofane ze sklepu. 

Trafiają w drop na takim samym poziomie jak TS, ES 

Chyba teraz będzie najbardziej sprawiedliwie.  :) 

Opublikowano

Czy ja dobrze widzę na stronce że soulowanie z luck 100 % ? Wiem że troche późno ale czy nie za dobrze nam będzie? Cz może to jest zmienione tylko "zostało się"

Opublikowano

a no ja nie zobaczyłam np. umkneło mi że jest niestandardowo. Miedzy 75% do 90 % z luck co by się wszystko nie wbijało na +9 od strzała. kamyków sporo leci ,co innego jakby bylo 5 souli na dzien expienia. Wybacz admin, widzisz przed startem wszyscy się obudzili.. ^-^

Opublikowano
9 minut temu, xroma napisał:

Nikt nie zgłaszał co do soulowania uwag...

edit: zmieniłem na 80 😛

Tylko błagam Cie. Nie zmieniaj niczego w trakcie gry!!!
I lepiej przejrzyj drop exc itd żeby nie było akcji że ktoś nachapie się jakiś itemów, skasujesz je z dropu a później ludzie będą odchodzić z serwa.

Opublikowano

W sumie to dobrze,że się nawet przed startem obudzili,oznacza to,że zainteresowania nie brakuje😀.Na szczęście serwer posiada zawsze zainteresowanego Admina,więc problemu z dogodzeniem potencialnym graczom na pewno nie będzie😀😀😀

Opublikowano
25 minut temu, Alnar napisał:

W sumie to dobrze,że się nawet przed startem obudzili,oznacza to,że zainteresowania nie brakuje😀.Na szczęście serwer posiada zawsze zainteresowanego Admina,więc problemu z dogodzeniem potencialnym graczom na pewno nie będzie😀😀😀

byle nie każdemu z osobna i to po rozpoczęciu gry 😄

Mnie tam ni straszne było 100% soulowania tak zapytałem 🙂

Opublikowano
8 minut temu, cimipl napisał:

byle nie każdemu z osobna i to po rozpoczęciu gry 😄

Mnie tam ni straszne było 100% soulowania tak zapytałem 🙂

A jednak to uczucie jak spada item na +9 trzeci raz rzędu niezastapione 🙂 😄 

Opublikowano

Chyba jednak proponuję wylać sobie kubeł zimnej wody na głowę, bo widzę, że nie masz i nie miałeś wizji tego serwera, tylko taki zlepek opinii i może coś się z tego urodzi i przyjdą ludzie. To tak nie działa. I jak widać nie zadziałało czego się spodziewałem. Intencje pewnie masz dobre, ale dobrymi chęciami piekło wybrukowane jak to mawiają. Wiem, że to ciężka decyzja i trzeba mieć jaja, żeby ją szybko podjąć, ale proponuję zakończyć to w miarę szybko, bo nie ma się co oszukiwać, bo to już się nie udało na starcie, a będzie tylko gorzej. Jeśli w piątek przy starcie jest 20+ osób online no to myślę, że nie warto nawet nic więcej pisać w tej kwestii.

Opublikowano
2 godziny temu, wredota napisał:

Chyba jednak proponuję wylać sobie kubeł zimnej wody na głowę, bo widzę, że nie masz i nie miałeś wizji tego serwera, tylko taki zlepek opinii i może coś się z tego urodzi i przyjdą ludzie. To tak nie działa. I jak widać nie zadziałało czego się spodziewałem. Intencje pewnie masz dobre, ale dobrymi chęciami piekło wybrukowane jak to mawiają. Wiem, że to ciężka decyzja i trzeba mieć jaja, żeby ją szybko podjąć, ale proponuję zakończyć to w miarę szybko, bo nie ma się co oszukiwać, bo to już się nie udało na starcie, a będzie tylko gorzej. Jeśli w piątek przy starcie jest 20+ osób online no to myślę, że nie warto nawet nic więcej pisać w tej kwestii.

Napisane 16 minut po starcie. 

Wszedłeś chociaż? Sprawdziłeś setup? 

Opublikowano

E głupoty gadasz jakieś wredota, wejdź na weekend do nas a zostaniesz. 

przecież admin za to kasy nie bierze i sporo ustawił tak jak chcieliśmy eeee chyba  to chodzi nie.  😄   wejdziesz będziesz 36 osoba online na serwerze. Przynjamniej z kims pogadasz a nie bedziesz expic z botami gdzies indziej : ) moze dopiero na jakiejs kolejnej edycji, jak tu zrobimy te max 10 rr, bedzie wiecej osob jak sie ktos przekona ze dzialalo wszystko git i było spox. Ale po to czekać jak jest ok. Wbijać  i grać kto chce pograć w małych fajnym składzie tyle albo wracać na serwy z afkami czy z GR jakimiś:D

Opublikowano

najsmutniejsze, ze to jest 1/3 online serwera, miejmy nadzieje ze ludzi przybędzie. Brak możliwości dłuższego pozostawienia afk na pewno w jakimś sensie odrzuca część graczy. Ogólnie wydaje się wszystko ok, mi osobiście nie pasują robione eventy przez administracje, miało być trudno to niech tak zostanie. Kamienie lecą nie najgorzej, wiec po co jeszcze je rozdawać. Szkoda że nie mogłem wbić na testy bo bym przetestował kilka postaci i teraz bym grał najlepsza na ten etap gry (ilość rr). 

Opublikowano

avi.jpg

jak bedzie tak jak teraz to przybedzie nie spieszy sie. :)) gdzie tam do 2rr ja 260lv. jak ktos chce afk dlugo to wychodzi z gry proste :))

miazga na pvp z 2rr i max tree jak na testach to graj dl bk  rf albo mg podobnie bylo , sum nie wiem, dw w bezposrednim starciu przegral ale jak ktos uzywa teleportu  i umie dw grac to moze wygra 😄 

elf nie wiem jak pvp ale ae 2rr na spotach jak bk bil podobnie

Opublikowano

Gralem troche na wczesniejszych edycjach.......wbijam....zassam klijenta i zobaczymy co sie zmienilo   a wiec do zobaczenia zapalency

Hehehehe jak tu zassac jak niema skad  a wiec niepogram

Opublikowano
1 godzinę temu, SirKirgo napisał:

Gralem troche na wczesniejszych edycjach.......wbijam....zassam klijenta i zobaczymy co sie zmienilo   a wiec do zobaczenia zapalency

Hehehehe jak tu zassac jak niema skad  a wiec niepogram

Nie bardzo rozumiem "nie ma skąd" 

Ze strony proudofmu.com ?

Opublikowano