Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[S6E3][x12] Proud Of Mu II

xroma

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
5 godzin temu, Arleta napisał:

Condor feather nie powinien dropić  w ogóle. To trzeba się postarać i wyprać z flame i ancientów.. nie widze sensu dropu flame w takim razie skoro gotowe feathery mają dropić. Poproszę w scripts w plikach fullhd 1920x1080 dodać!. Dzięki!:-)

Oczywiście. Mój błąd. Już naprawiony :) 

Co do full HD, postaram się znaleźć i dodam do pobrania na stronie. Nie będziemy przecież klienta zmieniać. :)

• Odpowiedzi 117
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ok. Może coś poradzę mam inne klienty s6, dam znać : -)

nie działa nic, ani w configach jak mieszam, nie widze tez Devmodeindex w plikach co mi pomagało kiedyś.

Opublikowano

No nie wiem, jak mogę Ci pomóc. Ja ma zapamiętane Full Hd innym klientem. 

Kiedyś miałem podobny problem. Pamiętam, że utworzenie nowego katalogu przekopiowanie plików i odpalenie configu z innego miejsca pomogło.   

Opublikowano

ok nie szukaj znalazłam coś i działa, jeśli ktoś jeszcze potrzebuje cztery wrzucam do max 2560x1440 

Opublikowano

Grałem trochę na Elite ale rezygnuję

co to kur..za serw jak 400 niby online mało kto ci odpowiada tylko resy biją choćby 10 dziennie

nie nawidzę tego

dobrze że tu będą tylko 2 na tydzień

piękna sprawa

czekam na start

Opublikowano
Dnia 5.12.2019 o 23:27, Arleta napisał:

ok nie szukaj znalazłam coś i działa, jeśli ktoś jeszcze potrzebuje cztery wrzucam do max 2560x1440

Super. 

Pozwolisz, że wrzucę to na stronę do działu download? 

PoM2.jpg

Opublikowano
5 godzin temu, xroma napisał:

Super. 

Pozwolisz, że wrzucę to na stronę do działu download? 

PoM2.jpg

tak można można. Mam jeszcze jakiś pomysł mały i kilka pytań. Pomysł aby wykasować z dropu Chaos Weapons całkowicie, ponieważ kamyki lecą ok, a przypusczam że będzie dużo czasu poza expieniem i żeby było co robić. 2.pomysł, komenda na zbicie PK tania aby w wolnym czasie można by się posprawdzać gdzieś w devias. 3. na mapce gdzie leci flame nie wiem czy te moby nie są za słabe bo na 2rr z full drzewkiem 200lvl master mozna solo farmić . A co do pytań to jak sprawa z eliminacja afkowiczów i z jakimiś jewelami niestandardowymi. + czy można dodać więcej szczegółow jakie nagrody za goldy (i ile jest goldów na inwazje?) /bossy respawn, eventy, ile pkt za lvl postaci nie widzę w publikacji., jaki exp dokłądnie solo, w party itd. i ile jest spotów plus minus. To chyba wszystko . Z góry dzięki za odpowiedź i do zobaczenia. Jak bedzie chociaż 10+osob to zostanę jak tu będzie 10 to jak 100 na innym serwerze,pozdrawiam

aha jeszcze jakie komendy działają w grze

spokojnie cimi, co admin da rade i chce zrobić to na pewno zrobi , wiadomo ma swój zamysł ale po to są gracze żeby pisali co chcą też bo admin jest jeden a nas dużo:))  co kilka głów to nie jedna!

Opublikowano

Nie za duże wymagania jak na jednego biednego człowieka? Wszystko na tacy podane może jeszcze poexpić za Ciebie? Żarty, żartami ale trochę racji jest w tym co piszesz. Dobrze by było takie rzeczy wiedzieć choć z godzinę przed startem :D A może nawet wcześniej jeśli chce się zrobić dobrze graczom i zareklamować serwer. Mam nadzieję że się nie rozczaruję.....

Opublikowano

Dużo tego. Ale spróbuję.

Chaos weapon jest wyeliminowane z dropu. 

PK - Jak chcemy się sprawdzić to mamy duel system, a jak chcemy mordować, to musimy brać pod uwagę konsekwencje. :) Mało tego, najwyższy lvl PK powoduje, że w przypadku śmierci możemy zgubić nawet exc. 
Moby które dropują flame, uwierz mi nie da się tam samemu expić nawet po 2 RR (nie cała mapa jest tak mocno podkręcona )

AFK - ogólnie jest zabronione. Będziemy starali się pilnować (nie mówię tutaj o pójściu na kawę) Mu Helper się dezaktywuje po godzinie. 

Jewele niestandardowe - są :) 

Golden inwazje - co 8 godzin 4 szt. 

Punkty za lvl - standard (dlatego nie wyszczególniałem) 

Ilość spotów - 160 :) 

Ogólnie nie można wszystkiego wypisać :) trzeba wpaść sprawdzić. 

Komendy w grze: 

/addstr

/addagi

/addvit

/addene

/addcmd

/online

/ware

/war

/prop

/accept

/teleport

/divorce

Opublikowano

Faktycznie można odpalić tylko 2 konta na jednym kompie? Nie będzie zmiany jak ludzie zaczną płakać że mało? Jak dla mnie 2 konta to super sprawa. Fire burst i skille dla rfa są w sklepie? 

Jedna godzina działania helpera to trochę malo, tak że 3h chociaż by się przydało. 

Opublikowano

Naprawdę tylko 2.Jeżeli chodzi o helper,to godzina to i tak długo,można w tym czasie coś załatwić.Dbamy o to żeby na spotach nie stały boty,tylko żeby gracze bawili się grą.To nie jest pogoń za zdobywaniem kolejnych rr.Będąc w grze masz możliwość na zdobycie lepszego ekwipunku poprzez drop z golden inwazji czy zabijanie bossów,a także za wygraną w ewentach.Możesz mi wierzyć,że nudno nie będzie.Pozdrawiam

Opublikowano
19 minut temu, miazga1989 napisał:

Faktycznie można odpalić tylko 2 konta na jednym kompie? Nie będzie zmiany jak ludzie zaczną płakać że mało? Jak dla mnie 2 konta to super sprawa. Fire burst i skille dla rfa są w sklepie? 

Jedna godzina działania helpera to trochę malo, tak że 3h chociaż by się przydało. 

Nie będzie zmiany. 2 konta max. 

W sklepach są tylko podstawowe skille dla każdej klasy.

Moim zdaniem, Mu Helper zabił tę grę jako kontakty międzyludzkie :)  W czasach początków Globala, mogłem rozprawy sądowe prowadzić po angielsku :) Więcej się języka nauczyłem niż w szkole :) 

Opublikowano

W sklepie brak TS,a Evila. 

Dla Maga są scrolle do poison.

Dla RF chain

Dla DL fire burst

Dla Sum Drain Life

Dla elfa - orby

DK - Impale :) 

Opublikowano

Dzięki za info, dopytuje bo jak próbowałem wczoraj wejść na serwer to był off a dzisiaj to na start może zdążę wbić albo chwilę później.

Opublikowano
18 minut temu, miazga1989 napisał:

Dzięki za info, dopytuje bo jak próbowałem wczoraj wejść na serwer to był off a dzisiaj to na start może zdążę wbić albo chwilę później.

Będziemy trzymali miejsce :) 

Opublikowano

wiem że każdemu nie dogodzi i zgadzam się z tym  ale nie  lubię jak nie ma kamyków\ w dropie szczególnie tak potrzebnego chaosu

jeżeli to jest decyzja większości to rozumiem i życzę powodzenia 

ale nie zagram na serwie gdzie nie dropią chaosy

ale wam życzę miłej zabawy

Opublikowano
1 godzinę temu, xroma napisał:

W sklepie brak TS,a Evila. 

Dla Maga są scrolle do poison.

Dla RF chain

Dla DL fire burst

Dla Sum Drain Life

Dla elfa - orby

DK - Impale 🙂

Wywal tego FB ze sklepu, bo to tak jakby dać Evila, TS, Lighting Shocka i DarkSide reszcie postaci. 
DL w tym momencie jest faworyzowany.
Proszę usuń tego skilla albo daj reszcie te skille, które wymieniłem aby była równowaga.

Opublikowano

2 minuty temu, Kobcon napisał:

Wywal tego FB ze sklepu, bo to tak jakby dać Evila, TS, Lighting Shocka i DarkSide reszcie postaci. 
DL w tym momencie jest faworyzowany.
Proszę usuń tego skilla albo daj reszcie te skille, które wymieniłem aby była równowaga.

OK

23 minuty temu, Nightblader napisał:

Dzień dobry,

czy macie w planach przejście na wyższy sezon w przyszłości? Chodzi mi o sezony powyżej dużych zmian graficznych w grze (ex700).

Tak. Jestem przygotowany na zwiększone wydatki. Ale, co chyba zrozumiałe tylko jeśli będzie dla kogo :) 

I mam na myśli przenoszenie kont na wyższy sezon a nie zerowanie.

Opublikowano

Wypowiem się w kwestii fb dla Dl.Nie jest to żadne faworyzowanie,choć przyznam,iż w testach Dl levelował na początku szybciej.Jednak fb dropi dopiero w tarkan,a es i ts już w lt1.Z uwagi na to,iż do tarkan droga daleka,ciężko będzie Dl levelować.

11 minut temu, Kobcon napisał:

Wszystkie postacie tzn DL,RF,SUM, MG są dostępne od 1 lvl ?

Tak,w tym żeby zrobić summkę lub rf potrzebna jest karta z x shop,która pomimo widocznej ceny 500 wc,jest darmowa.

Opublikowano
5 minut temu, Alnar napisał:

Wypowiem się w kwestii fb dla Dl.Nie jest to żadne faworyzowanie,choć przyznam,iż w testach Dl levelował na początku szybciej.Jednak fb dropi dopiero w tarkan,a es i ts już w lt1.Z uwagi na to,iż do tarkan droga daleka,ciężko będzie Dl levelować.

A DarkSide dropi w kr2 także idąc tym tokiem dodajmy również ten skill dla RF, tak samo Lightingshock dla Sumki dropi w kr2. Czyli oba te skille dropią jeszcze wyżej niż Tarkan. Gdyby DL był dostępny normalnie od 250 lvl to bijąć do niego zwykłą postacią spokojnie na tarkan byś mógł iść i wydropić ten skill. A tak to jak DL jest od 1 lvl no to wiadomo, że lipa straszna bo nie ma obszarowego skilla, a myślę, że wiedząc, że DL jest od 1 lvl i dając mu FB to będzie expić 10x szybciej niż inne postacie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...