Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy da się wyciągnąć pliki z innego serwera?

kkrycha12334

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jestem nowy w tej dziedzinie, że tak to nazwę. Chciałbym zacząć tworzyć, edytować swój serwer. Wiem, że wiele mi pomoże przy tym strona Amxx. 

Tylko mam pytanie, czy da się wyjąć pliki z innego serwera, po pobraniu go do mojego folderu,  gdy wchodzę na serwer. Czy są to aby niektóre pliki, nie całość. 

Co się nie zapisuje. Mam na myśli, że chciałbym stworzyć własny serwer Zombie Mod. Tylko jest to dosyć skomplikowane, żeby połączyć kilka modów w jeden, typu GunMod, a ZombieMod. 

Nie da się jakoś coś gotowe pobrać i potem edytować, modyfikować na swój sposób? 

• N3ST0 zmienił(a) tytuł na Czy da się wyciągnąć pliki z innego serwera?
Opublikowano

Wejście na serwer pobiera Ci tylko niektóre pliki, są to m.in modele, sprites, roundsoundy, mapy, gfx. Natomiast nie pobierają Ci się pliki odpowiadające za typ moda serwera (amxx, sma etc.).

Jeśli chcesz coś gotowego pobrać i edytować na swój sposób to znajdź jakąś paczkę na amxx.pl i sobie ją edytuj.

Jeszcze tutaj masz poradniki: https://www.mpcforum.pl/forum/832-counter-strike-16-poradniki/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...