Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[S6E3][x40] Proud Of Mu

xroma

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 148
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A nie masz czasem drugiego Mu klienta odpalonego? Przy teście, jedna osoba tak miała. Inny klient otwarty powodował błędy

Opublikowano

No coz niezapewniony zostal rowny start dla wszystkich patrzac na ranking BLAD !!!      milej zabawy tym co sie dostali moze jutro uda sie a moze po urlopie i tak serwer niedla rownwj mozliwosci dla wszystkich bb all

Qrna nerwowa atmosfera i czcionki nie te ^^

Opublikowano
38 minut temu, macdob1 napisał:

Czesc. taki maly problem. loguje zakladam postac, klikam na postac.... Loading i pufff do pulpitu. Co jest nie tak?

Pobrales klienta pod windows 10? 

Opublikowano

EVENT JAKIEGO JESZCZE NIE BYŁO

Już w poniedziałek, na stronie internetowej zostanie ogłoszony pierwszy serverowy event. 

Polegać on będzie na uzbieraniu przedmiotów które zostaną ogłoszone. 

Wygrywa jedna osoba, która uzbiera jako pierwsza i zgłosi to na serwerowym forum.

NIECODZIENNA NAGRODA !

Co jest do wygrania? 

Nagrodą w Evencie jest....

...GAMINGOWA MYSZKA Z HUBEM

CA Gaming Tiger II CA1032 + hubx4 USB Scorpio

CA Gaming Tiger II CA1032 + hubx4 USB Scorpio.jpg

Będzie to pierwszy ale nie ostatni tego typu event. 

Zostań "zawodowym graczem" Mu Online :) 

Opublikowano
2 godziny temu, kamiss90 napisał:

tinyurl.com/um25tac 

https://proudofmu.com/character/416472617374656961/PROUD   oraz    https://proudofmu.com/character/53616b757261/PROUD

Jest tu jakiś antyhack chociaż?

Chodząc po lt7 zauważyłem bk który zabija rabbity na jedno użycie TS...to zacząłem go śledzić i nagrałem co widać wyżej

Ja nie wiem. Czy w dobie internetu już nic nie można napisać bez ironii, jadu itp? 

JEST TU JAKIŚ ANTYHACK, ale widocznie ktoś potrafi to obejść. Nie wszystko da się w 100% zabezpieczyć. 

Mocniejsi ode mnie byli hakowani. 

Zgłoszone - przyjęte - sprawdzone - usunięte. I po sprawie. 

Opublikowano

Ale ogólnie jest fajna atmosfera, gra się  przyjemnie i zawsze  ktoś  pomoże.Gdyby było  nas trochę  więcej, było by naprawdę  super.Admin dba o serwer i często  zagląda.Zachęcam więc  aby choć  spróbować ,bo jest naprawdę  ok.

Opublikowano

POTWIERDZAM atmosfera naprawde wysmienita ludzie pomocni admin reaguje na wszystkie zgloszenia . Zapraszam chocby luknac a warto teraz bedzie niesamowity event za real nagrode a wiec warto . 

Pozdrowienia all

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...